Posted 07 юни 2009 - 13:13
Dream Evil - "Gold Medal in Metal"
Или защо първо свалям такива неща и чак след това евентуално ги купувам. Доста е, хм, мизерно, тоест. Надали ще го и догледам. `ми, не, съжалявам. Хубаво, кристално чисто изпълнение на песните, обаче това е единственото положително, което може да се каже. Човек би очаквал, че DVD на група с, все пак, световна популярност, че и на цена от 34 лева би предложило на закупилите го нещо повече от запис в някакъв много малък клуб пред максимум двуцифрено число хора. За такова нещо аз повече от десет лева не бих дал. Не и при положение, че, да речем, "The Absolute Power" на Manowar е 39 лева, а е хиляди пъти по-добро като запис, а и като концерт - пред 27 000, мисля, човека, огромна сцена, голям симфоничен оркестър, два хора, че и снимано с трийсетина камери и с перфектен звук. На фона на това запис на концерт пред сигурно триста пъти по-малко публика, на сцена с площ пет-шест квадратни метра, сниман с три-четири камери максимум, че и дълъг не повече от час и десет минути, просто не може да е само с пет лева по-евтин. Подобен запис може да направи всяка група с подръчни средства в кварталната кръчма. Е*ати и златния медал, тоест.
Прочее, написах горното със съзнанието, че музиката на Dream Evil ми е доставила огромно удоволствие през изминалата година, ценя ги доста, макар и все още да ги проучвам, но пък точно затова мисля, че трябваше да се постараят повече. Много повече.
2.5/10