duende, on Mar 25 2009, 02:45, said:

DVD-то което гледам е...
Started by Ozzy, юли 29 2007 17:41
475 replies to this topic
Posted 25 март 2009 - 07:27
At the edge of the world като започне, спирам да дишам за четири минути.
Posted 25 март 2009 - 10:28
Svil, on Mar 25 2009, 07:27, said:
Вярваш или не, ама има песни, на които всеки път се насълзявам. С толкова чувство са изпълнени...
Знам, че не е тук мястото, но онзи ден получих СМС за осъществена транзакция от шопа на Пендис. Това означава, че новото ДВД/2ЦД е вече на път към България...

Това ти го казвам защото знам, че и ти го чакаш с нетърпение...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 25 март 2009 - 10:49
Вярно е, чакам го, вече ме хванаха нервите, а моя човек от магазина всеки ден ходи до пощата, да проверява дали не е дошло

Posted 27 март 2009 - 16:23
ДВД-то, което гледах вчера и се кефих яко бе:
Dave Matthews Band - Live at Central Park - размазващо добро е ... Купих си от Амазона 4 двд-та на Дейв Матюз точно за 44 лв., само защото не са новички ... Кефффф
RIP Le Roi Moore ...
Ако някой иска някое от тези двд-та да ми пише, ще ги метна по някои БГ-тракери
П.С: Marillion какво е това двд, което очакваш с нетърпение и с какви нови двд-та можеш да зарадваш мен и колекцията ми?
Dave Matthews Band - Live at Central Park - размазващо добро е ... Купих си от Амазона 4 двд-та на Дейв Матюз точно за 44 лв., само защото не са новички ... Кефффф

RIP Le Roi Moore ...
Ако някой иска някое от тези двд-та да ми пише, ще ги метна по някои БГ-тракери

П.С: Marillion какво е това двд, което очакваш с нетърпение и с какви нови двд-та можеш да зарадваш мен и колекцията ми?

Posted 27 март 2009 - 16:40
Minstrel in the Gallery, on Mar 27 2009, 16:23, said:

Говорим за Concerto Maximo на Pendragon...
По втория въпрос, не знам откъде да започна...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 27 март 2009 - 16:53
marillion, on Mar 27 2009, 16:40, said:
Говорим за Concerto Maximo на Pendragon...

Почвай, почвай

Posted 27 март 2009 - 21:54
Minstrel in the Gallery, on Mar 27 2009, 16:53, said:
Почвай, почвай
И аз имам бая новички нещица, но както сам знаеш - сваляно и записвано от мрежата, приятели и познати, не оригинални и с обложки двд-та ... Колекцийката е стигнала къмто 5600 музикални двд-та 

По темата: Pendragon - Concerto Maximo, днес си го получих

Posted 28 март 2009 - 12:17
Да, току-що се връщам от пощата.
Лимитираното издание изглежда наистина много добре. Обичайният автограф от Ник е налице, остава да се намери и време за гледане на това поредно бижу в колекцията ми на Pendragon...
Лимитираното издание изглежда наистина много добре. Обичайният автограф от Ник е налице, остава да се намери и време за гледане на това поредно бижу в колекцията ми на Pendragon...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 04 април 2009 - 10:26

The Two Deaths Of PAIN OF SALVATION (2009)

Страхотен концерт в Амстердам, част от "Scarsick"-турнето от 2007 г. Немалка група БГ фенове се метнахме до Солун да видим на живо концерт именно от това турне.

Документалната част също е доста интересна. В отделните менюта на DVD-то е пълно с типични Гилденлоу-шеги и закачки. A какво изпълнение на "Undertow"...

Повече четете скоро на www.katehizis.com.

A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 04 април 2009 - 11:17
Pendragon - Concerto Maximo

Изключителен концерт на групата в Катовице! Като казвам изключителен, имам предвид наистина изключителен!!
Това DVD съдържа концерт с продължителност от 2 часа и 42 минути! През тези почти три часа, Ник Барет и компания се доближават максимално до фразата "перфекционизъм в изпълнението". Нито една грешка, нито едно изкривяване, дори гласът на Ник звучи брилянтно. Заслужаваше си отлагането на премиерата с един месец по настояване на Барет, отлагане направено с цел доизпипване на едитинга по време на постпрадъкшъна. Това е ентото ми DVD с филмиран концерт от легендарната за прогресив рока зала в Катовице, но определено поляците този път са се постарали да достигнат своя Еверест. Чудесни камери, добре балансиран съраунд звук, кристална картина, непрекъснато движение! Не мога да не спомена за ефектния фарт обикалящ около барабаниста Скот, както и за страничната камера заснела Ник в профил, а на заден план Ноли. Синхронът между двамата е забележителен, а този ракурс на камерата създава усещането за взаимност. Естествено звездата на вечерта, освен човекът оркестър Ник Барет, се нарича Скот Хайъм. Това момче е истинско бижу, "уан мен шоу" и невероятен барабанист в едно, но комбинацията 3 в 1 при Скоти е само върхът на айсберга, защото освен всичко друго той е и невероятно забавна личност с прекрасно чувство за хумор. Забележителна е промяната, която Скоти внесе в групата след появяването си през 2008 и феновете на Пендрагън не случайно обявиха барабаниста за герой на този юбилеен тур, по случай тридесетгодишнината на групата.
За сетлиста е излишно да говоря, това е саундтрак на живота на Ник Барет и всеки редови фен на Пендис би се радвал да види и чуе на живо именно тези композиции. По време на изпълнението на Breaking The Spell, мислено се върнах в началото на ноември в лондонския The Peel. Отново видях Ник пред себе си, буквално на половин ръка разстояние. Отново видях как малко преди финалното соло на композицията той погледна към мен, усмихна се и ми прошепна: "This is for you my friend..." Признавам си тези спомени ме накараха да отроня една сълза и снощи докато гледах брилянтното изпълнение на Breaking The Spell. Няма такъв китарист, наистина той е невероятен, дори и само ако го гледаш на екран...
Щастлив съм да бъда фен на тази група, привилегирован съм да познавам тези хора, пожелавам си в съвсем скоро време и други българи да се насладят на незабравимото изживяване наречено Пендрагън на живо! Засружава си, повярвайте...

Изключителен концерт на групата в Катовице! Като казвам изключителен, имам предвид наистина изключителен!!

Това DVD съдържа концерт с продължителност от 2 часа и 42 минути! През тези почти три часа, Ник Барет и компания се доближават максимално до фразата "перфекционизъм в изпълнението". Нито една грешка, нито едно изкривяване, дори гласът на Ник звучи брилянтно. Заслужаваше си отлагането на премиерата с един месец по настояване на Барет, отлагане направено с цел доизпипване на едитинга по време на постпрадъкшъна. Това е ентото ми DVD с филмиран концерт от легендарната за прогресив рока зала в Катовице, но определено поляците този път са се постарали да достигнат своя Еверест. Чудесни камери, добре балансиран съраунд звук, кристална картина, непрекъснато движение! Не мога да не спомена за ефектния фарт обикалящ около барабаниста Скот, както и за страничната камера заснела Ник в профил, а на заден план Ноли. Синхронът между двамата е забележителен, а този ракурс на камерата създава усещането за взаимност. Естествено звездата на вечерта, освен човекът оркестър Ник Барет, се нарича Скот Хайъм. Това момче е истинско бижу, "уан мен шоу" и невероятен барабанист в едно, но комбинацията 3 в 1 при Скоти е само върхът на айсберга, защото освен всичко друго той е и невероятно забавна личност с прекрасно чувство за хумор. Забележителна е промяната, която Скоти внесе в групата след появяването си през 2008 и феновете на Пендрагън не случайно обявиха барабаниста за герой на този юбилеен тур, по случай тридесетгодишнината на групата.
За сетлиста е излишно да говоря, това е саундтрак на живота на Ник Барет и всеки редови фен на Пендис би се радвал да види и чуе на живо именно тези композиции. По време на изпълнението на Breaking The Spell, мислено се върнах в началото на ноември в лондонския The Peel. Отново видях Ник пред себе си, буквално на половин ръка разстояние. Отново видях как малко преди финалното соло на композицията той погледна към мен, усмихна се и ми прошепна: "This is for you my friend..." Признавам си тези спомени ме накараха да отроня една сълза и снощи докато гледах брилянтното изпълнение на Breaking The Spell. Няма такъв китарист, наистина той е невероятен, дори и само ако го гледаш на екран...

Щастлив съм да бъда фен на тази група, привилегирован съм да познавам тези хора, пожелавам си в съвсем скоро време и други българи да се насладят на незабравимото изживяване наречено Пендрагън на живо! Засружава си, повярвайте...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 04 април 2009 - 12:45
marillion, on Apr 4 2009, 12:17, said:
Заслужава си, повярвайте... 

Posted 19 април 2009 - 18:00
Slipknot - MTV World Stage - Hammersmith Apollo, London, UK - 03/12/08
Posted 22 април 2009 - 08:50
Мастер - ХХ лет

Супер здраво DVD! Без излишни приказки (че покрай As I Lay Dying тия дни се наслушах на такива), упражнения по документалистика и т.н. Просто един много специален концерт по случай годишнината на групата, който събира повечето от важните членове на бандата (Андрей Большаков, Михаил Серышев, Кирилл Покровский и др.) през годините плюс участието на Валерий Кипелов за няколко песни от албумите на Ария. Тридесет и няколко парчета, които могат да се считат за абсолютно задължителни за всеки фен на руския метъл.

Супер здраво DVD! Без излишни приказки (че покрай As I Lay Dying тия дни се наслушах на такива), упражнения по документалистика и т.н. Просто един много специален концерт по случай годишнината на групата, който събира повечето от важните членове на бандата (Андрей Большаков, Михаил Серышев, Кирилл Покровский и др.) през годините плюс участието на Валерий Кипелов за няколко песни от албумите на Ария. Тридесет и няколко парчета, които могат да се считат за абсолютно задължителни за всеки фен на руския метъл.
ПИСУК!
Posted 22 април 2009 - 13:54
BLACK SABBATH - The Last Supper

What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Posted 22 април 2009 - 13:58
Грешка...

A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 22 април 2009 - 14:34
Мдам, в офиса все още не съм почнал да гледам DVD-та, та по случая - DVD-то, което ЩЕ гледам (за пореден път
), след като се прибера у дома е:

Tribute to Ronnie James Dio - http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg/ http://www.myspace.com/preordainedgame
Wartime - Facebook Profile Wartime New Video - "Bequest"
Wartime New Album - Buy Now In Store: Katehizis ; Wizard ; SMF
http://www.wartime.bg/ http://www.myspace.com/preordainedgame
Wartime - Facebook Profile Wartime New Video - "Bequest"
Wartime New Album - Buy Now In Store: Katehizis ; Wizard ; SMF
Posted 24 април 2009 - 16:41

What we need right now, is a miracle on earth
Posted 25 април 2009 - 13:02
Megadeth-Live in Sao Paolo,Brazil 1998

Edited by Satyr, 16 юли 2009 - 21:59 .
Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users