H.A.A.R.P

Размазващ концерт! Пауърфул пърфърманс от една уникална банда. Със собственото си шоу да откриеш нов стадион е привилегия, но когато говорим за реликва като Уембли думите са излишни. Англичаните винаги са надушвали доброто в музиката още в зародиш. Следя MUSE от много години, още от времето когато те бяха поредната обещаваща млада британска банда. С този концерт те ми доказаха две неща. През 1995 си позволих да нарека Radiohead новите U2, днес ще кажа убедено, че MUSE уверено се превръщат в новите Radiohead. Сравненията са изцяло имиджови, а не чисто музикални. Струва ми се, че това е групата на новото време и твърде скоро те ще покорят Америка, а след това вече ще бъде лесно. Това е първото нещо което ми се изясни тази вечер. Второто беше свързано със сценичното поведение на триото. Невероятно е как само за една година Матю, Крис и Доминик осъзнаха ролята си на суперзвезди и намериха възможно най-правилното положение на сцената, запазвайки удивителен синхрон по време на целия концерт, без всичко случващо се около тях да бъде в ущърб на някой, за сметка на фронтмена Белами...