Jimmy Pop, on Oct 15 2008, 00:27, said:
Събуждам се с...или какво звучи n-та серия!
Started by Svil, юли 19 2008 08:22
820 replies to this topic
Posted 15 октомври 2008 - 00:51
Баси, за пръв път виждам албум, в който средната продължителност на песните е под минута.
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 15 октомври 2008 - 01:00
foreigner, on Oct 15 2008, 01:51, said:
Чуй новия на SSS
ама там има и няколко по 2 минути...мисля, че ще ти хареса все пак... 
Тия от новата траш вълна ли бяха? Ще им надам едно ухо. После ще изслушам и гореспоменатия от мен албум, барем се събере времетраене за едно демо EP.
Бтв, аз понеже ми се будува тая нощ, сериозно се запалих по D.R.I.
D.R.I. - Definition
Edited by Jimmy Pop, 15 октомври 2008 - 01:06 .
Posted 15 октомври 2008 - 07:42
Posted 15 октомври 2008 - 09:14
Sworn Amongst - And So it Begins

Let the thrashing begin!!!

Let the thrashing begin!!!
ПИСУК!
Posted 15 октомври 2008 - 09:33
Isis -->> "Oceanic"

Привидно тук зеят необозрими празни пространства, създаващи впечатление за очарователна безметежност. Но в сенките са се притаили зверове, които само чакат някой гмуркач /разбирай слушател/ да размъти водата, за да се спуснат настървено. Вокалите порят многоизмерните повърхности, зловещи като кръжащи наоколо перки на акула, а наточените зъби на китарите се впиват в плътта на клетите удавници. За да им пуснат кръвчицата, която съвсем ще озвери хищника.
Е, как да не поплуваш с кеф?

Привидно тук зеят необозрими празни пространства, създаващи впечатление за очарователна безметежност. Но в сенките са се притаили зверове, които само чакат някой гмуркач /разбирай слушател/ да размъти водата, за да се спуснат настървено. Вокалите порят многоизмерните повърхности, зловещи като кръжащи наоколо перки на акула, а наточените зъби на китарите се впиват в плътта на клетите удавници. За да им пуснат кръвчицата, която съвсем ще озвери хищника.
Е, как да не поплуваш с кеф?
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 15 октомври 2008 - 10:58
violator, on Oct 15 2008, 10:33, said:
Isis -->> "Oceanic"
Тук звучи една адски яка мат-рок банда, чието име отказвам да се опитвам да произнеса...

AHLEUCHAITISTAS - The Same And The Other (2004)
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 15 октомври 2008 - 17:18
Малко стара класика - IRON MAIDEN - Seventh Son Of A Seventh son
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Posted 15 октомври 2008 - 21:03
Yngwie Malmsteen - Perpetual Flame
Мамка му! ТОЙ успя. Не се интересувам от чужди мнения. Гледам си моето, а според него Yngwie вади най-добрия си албум от The Seventh Sign насам. И Тим го чуваме в доста различна светлина. Албумът щеше да е съвършен без излишните според мен Lament и Caprici Di Diablo. Браво на Yngwie и на Тим.
Мамка му! ТОЙ успя. Не се интересувам от чужди мнения. Гледам си моето, а според него Yngwie вади най-добрия си албум от The Seventh Sign насам. И Тим го чуваме в доста различна светлина. Албумът щеше да е съвършен без излишните според мен Lament и Caprici Di Diablo. Браво на Yngwie и на Тим.
\m/
Posted 16 октомври 2008 - 09:28
Ensiferum - 2001 - Ensiferum
Posted 16 октомври 2008 - 09:57
WHITESNAKE - Live At Reading; Много рядък и як концерт и май е от някакво радио шоу.Качеството е убийствено както и изпълнението на оркестър Бяла Змия
What we need right now, is a miracle on earth
Posted 16 октомври 2008 - 11:10
Blackiel, on Oct 15 2008, 22:03, said:
Yngwie Malmsteen - Perpetual Flame
А иначе аз си слушам:
Racer X - Technical Difficulties

... и се подготвям за съботния концерт
ПИСУК!
Posted 16 октомври 2008 - 11:31
Benediction 2008 Killing Music
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!
Posted 16 октомври 2008 - 19:53
HOLLENTHON - Opus Magnum
Май това ще влезе в личния ми топ 10 на 2008!
Май това ще влезе в личния ми топ 10 на 2008!
Edited by fantucho_, 16 октомври 2008 - 19:53 .
Posted 16 октомври 2008 - 20:40
Dark Empire - Humanity Dethroned - 2008
Posted 17 октомври 2008 - 00:06
Siddharta - ID

Доста приятно бях изненадан от двете парчета, които една полякиня ми показа в youtube и незабавно реших да им дам сериозен шанс на тези словенци, започвайки с първия им албум. По-различен е от въпросните парчета (няма клавир, а в онези имаше дотолкова, че в първия момент ми наподоби леко късен Аморфис, може би затова ми харесаха толкова
), но до момента е доста приятен.

Доста приятно бях изненадан от двете парчета, които една полякиня ми показа в youtube и незабавно реших да им дам сериозен шанс на тези словенци, започвайки с първия им албум. По-различен е от въпросните парчета (няма клавир, а в онези имаше дотолкова, че в първия момент ми наподоби леко късен Аморфис, може би затова ми харесаха толкова
Posted 17 октомври 2008 - 07:26
PINK FLOYD - WishYou Were Here (1975)
Posted 17 октомври 2008 - 08:24
Paul Gilbert - "Space Ship One"

Продължавам линията "Гилбърт", макар и соловите му неща да ми идват малко лигави.

Продължавам линията "Гилбърт", макар и соловите му неща да ми идват малко лигави.
ПИСУК!
Posted 17 октомври 2008 - 08:46
И аз за събота... от сутринта на Пол: Get Out Of My Yard
албума, който ме "зариби" по него...
албума, който ме "зариби" по него...
Aз конструирам всеобщото като избирам себе си!
Posted 17 октомври 2008 - 09:42
MADBALL 1994 Set It Off
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!
Posted 17 октомври 2008 - 09:57

Iron Savior - Battering Ram
Добро за събуждане. Съчетано с подготовка за дълъг път, действа надъхващо
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked