Събуждам се с...или какво звучи n-та серия!
		 Started by Svil, юли 19 2008 08:22 

820 replies to this topic

Posted 02 септември 2008 - 17:03
					Metallica - Mercyful fate

Posted 02 септември 2008 - 18:04
					The Verve
Forth

Трудно се дава оценка след едно прослушване на произведение изваяно изпод пръстите и озвучено от неповторимия глас на Ричард Ашкрафт. Това, че групата последва модерната вълна и се реюниира след десет годишно прекъсване, бе една от приятните изненади дошла от Острова през миналата година. Почти година по-късно остава да видим дали току-що излезлия Forth ще произведе ефектът на Urban Hymns от 1997 и коя от новите композиции ще се превърне в следващата "Bitter Sweet Symphony". А кандидати за подобна слава според мен не липсват, макар и както казах преценката ми да се базира от едно прослушване на албума...

Forth
Трудно се дава оценка след едно прослушване на произведение изваяно изпод пръстите и озвучено от неповторимия глас на Ричард Ашкрафт. Това, че групата последва модерната вълна и се реюниира след десет годишно прекъсване, бе една от приятните изненади дошла от Острова през миналата година. Почти година по-късно остава да видим дали току-що излезлия Forth ще произведе ефектът на Urban Hymns от 1997 и коя от новите композиции ще се превърне в следващата "Bitter Sweet Symphony". А кандидати за подобна слава според мен не липсват, макар и както казах преценката ми да се базира от едно прослушване на албума...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 02 септември 2008 - 21:34
					Holy Moses - Agony Of Death

Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

Posted 03 септември 2008 - 00:39
					Belphegor - Hell's Amabassador   

Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam! 

Posted 03 септември 2008 - 03:54
 Това вчера беше...

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

Posted 03 септември 2008 - 07:50
					Събуждам се DEATH MAGNETIC !!!!!!!!!

Posted 03 септември 2008 - 08:08
					Metallica - Death Magnetic

... и не очаквам да го сменя в близката седмица...

... и не очаквам да го сменя в близката седмица...

ПИСУК!

Posted 03 септември 2008 - 08:22
					Death Magnetic и при мен  

I don't know how I managed it...

Posted 03 септември 2008 - 08:29
					Metallica - Suicide and redemption...страхотен инструментал еййй !!!!!!!!!!!!!!

Posted 03 септември 2008 - 08:33
					Хайде и аз да се присъединя към умрелите магнетици  
 Няма да мога да устискам 10 дни, докато си получа оригиналният диск, така че GO GO GO  

Posted 03 септември 2008 - 09:03
					Antimatter -->> "Leaving Eden"

Точно така биха звучали Anathema, ако имаха за вокал Еди Ведър. Приносът на Дани Кавана е повече от осезаем, а Мик Мос тук пее досущ като легендарния сиатълски диамант, непогрешимо имитирайки продрано-кадифените му вопли.
С толкова концентрирана меланхолия не се бях нагълтвал отдавна. Като гъста мъгла се е разстлал наоколо "Leaving Eden", а от време на време някой изсъхнал корен се подава от непрогледната материя и ме погалва по лицето с печален жест.

Точно така биха звучали Anathema, ако имаха за вокал Еди Ведър. Приносът на Дани Кавана е повече от осезаем, а Мик Мос тук пее досущ като легендарния сиатълски диамант, непогрешимо имитирайки продрано-кадифените му вопли.
С толкова концентрирана меланхолия не се бях нагълтвал отдавна. Като гъста мъгла се е разстлал наоколо "Leaving Eden", а от време на време някой изсъхнал корен се подава от непрогледната материя и ме погалва по лицето с печален жест.

-----------------------------------------
Слушай силно!

Слушай силно!
Posted 03 септември 2008 - 11:12
					Аз въобще не съм толкова въодушевен от Death Magnetic.The End Of The Line е просто абсурдна,с изключение на онази част дето почва около четвъртата минута някъде и продължава 30 секунди.Разочарован съм и от Unforgiven-a.Спокойно можеше да бъде 4 минути,много се повтаря всичко в тая песен,иначе е яка.И Cyanide ми е леко скучна.Другите песни са невероятни.

"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра  докато не дадат налога безусловно и с покорство."

Posted 03 септември 2008 - 11:16
					Нали се разбрахме да не обсъждаме албума след половин слушане?  

I don't know how I managed it...

Posted 03 септември 2008 - 12:28
cygnusx86, on Sep 3 2008, 12:12, said:
Аз въобще не съм толкова въодушевен от Death Magnetic.The End Of The Line е просто абсурдна,с изключение на онази част дето почва около четвъртата минута някъде и продължава 30 секунди.Разочарован съм и от Unforgiven-a.Спокойно можеше да бъде 4 минути,много се повтаря всичко в тая песен,иначе е яка.И Cyanide ми е леко скучна.Другите песни са невероятни.
Сега да пуснем албумът за втори път да видим как звучи следобед
Edited by Javor, 03 септември 2008 - 12:30 .
Posted 03 септември 2008 - 12:40
Nosferatu, on Sep 2 2008, 16:47, said:
In Lingua Mortua - Mirage (Bellowing Sea - Racked By Tempest '07)

Добър боргирски блечец
коя обложка ви допада повече?

Добър боргирски блечец
коя обложка ви допада повече?

... Through dreams I influence mankind...

Posted 03 септември 2008 - 12:41
					Metallica - Death Magnetic  

Posted 03 септември 2008 - 13:05
					Напоследък много въртя U.D.O. - Mastercutor, но честно казано не съм много очарован от албума...  

ПП: Преди малко една приятелка ми изтърси, че Porcupine Tree й звучали лигаво...

ПП: Преди малко една приятелка ми изтърси, че Porcupine Tree й звучали лигаво...
Posted 03 септември 2008 - 13:37

определено и след този албум Metallica няма да минат в графата "любими баннди"

Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

Posted 03 септември 2008 - 20:11
					Metallica - Death Magnetic!!!!!!!

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked