Събуждам се с...или какво звучи n-та серия!
Started by Svil, юли 19 2008 08:22
820 replies to this topic
Posted 30 август 2008 - 17:14
Korpiklaani - Let's Drink
Posted 31 август 2008 - 00:17
Naglfar 2007 Harvest
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!
Posted 31 август 2008 - 07:53
Whitesnake - Live At Hammersmith; Ей тва ми е лубимия концерт на Снейк - само Ain't No Love In The Heart Of The City да беше вътре,пак щеше да изнесе целият лайв на гърба си.С една дума - красота
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Posted 31 август 2008 - 10:26
Hellstar - KIng Of Hell - 2008

Браво бре! Не са загубили и грам от енергията си тез пичове. Чудесен осемдесетарски пауър-спийдец с подобрено звучене. Бива.

Браво бре! Не са загубили и грам от енергията си тез пичове. Чудесен осемдесетарски пауър-спийдец с подобрено звучене. Бива.
http://www.wartime.bg/ http://www.myspace.com/preordainedgame
Wartime - Facebook Profile Wartime New Video - "Bequest"
Wartime New Album - Buy Now In Store: Katehizis ; Wizard ; SMF
Wartime - Facebook Profile Wartime New Video - "Bequest"
Wartime New Album - Buy Now In Store: Katehizis ; Wizard ; SMF
Posted 31 август 2008 - 14:31
Rob Roy, on Aug 30 2008, 10:42, said:
Suede - Dog Man Star (1994)
"...да пиеш вода от самия извор..."
За първи път се докосвам до тази група.Знаех,че са нещо голямо в света на алтернативната музика от случайно прочетени или дочути разговори когато се говори за бритпоп.И в действителност в този албум се вижда много от нещата които ще бъдат преекспонирани и дообогатени от към идеи от Muse.Албумът звучи замечтано,мелодично и доста ретро (звучи сякаш е записван през 80-те години на миналото столетие).Харесва ми ; )
Удобен случай пак да повторя една от любимите си реплики:
Добре дошъл в клуба!
И друг път съм споменавал какво е Suede за мен. Всъщност те ракриха другата част на музиката за мен - онази "отвъд" прога и класическия рок. Открих ги в Лондон през 1992 въпреки, че вече ми бяха продънили ушите с дебютния си албум още в България. Тогава когато видиш мегаполис като Лондон да бъде буквално подчинен на една група поглеждаш на нещата от друг ъгъл. 1992 бе годината на Suede в английската столица. На всеки ъгъл човек можеше да види провокативната обложка от албума или да чуе как Брат Андерсън интерпретира "бащицата" Стив Харли. А, албумът за който ти говориш е най-любимият ми албум на Suede и веднага си го пускам и аз, по стечение на обстоятелствата след една сутрин посветена на MUSE и Gazpacho...
Всъщност не бе никак случаен и фактът, че именно Брат Андерсън "подгряваше" концертите на MUSE миналата година, което е пореден повод отново да съжаля горчиво за пропуснатия шанс да го видя заедно с титаните от Девон в Букурещ миналата година...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 31 август 2008 - 18:47
Metallica - My apocalypse
Posted 31 август 2008 - 19:33
Whitesnake - "Trouble" (1978)
So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Take me far away,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Posted 31 август 2008 - 20:43
Слушам Viva La Vida Or Death And All His Friends (Coldplay) и си мисля,че след няколко години тази група може да стане следващото голямо нещо след U2 в света на популярната музика.Разбира се за цела са необходими две неща:
1) продуцента да остане Браян Ино (същият човек който е сред продуцентите на U2 от The Joshua Tree насам)
2) Крис Мартин да си намери готини слънчеви очила или поне някоя шапка
Иначе за музиката вече е казано каквото има да бъде казвано.Не е нещо което да те разтърси.Просто хубава и мелодична музика.Съмнявам се групата да предприеме радикални промени в посоката си и след още един,два албума със силни сингли ще бетонират статуса си на "звезди" и "явление".А тъй като до колкото ми е известно групата нямат проблеми с алкохол или дрога най-вероятно ще се разпаднат след няколко години отегчени от собственото си амплоа под предтекста "музикални различия".Разбира се това не им го пожелавам - вярвам,че има още хубава музика за правене от Крис и ко.
1) продуцента да остане Браян Ино (същият човек който е сред продуцентите на U2 от The Joshua Tree насам)
2) Крис Мартин да си намери готини слънчеви очила или поне някоя шапка
Иначе за музиката вече е казано каквото има да бъде казвано.Не е нещо което да те разтърси.Просто хубава и мелодична музика.Съмнявам се групата да предприеме радикални промени в посоката си и след още един,два албума със силни сингли ще бетонират статуса си на "звезди" и "явление".А тъй като до колкото ми е известно групата нямат проблеми с алкохол или дрога най-вероятно ще се разпаднат след няколко години отегчени от собственото си амплоа под предтекста "музикални различия".Разбира се това не им го пожелавам - вярвам,че има още хубава музика за правене от Крис и ко.
By and large, jazz has always been like the kind of a man you wouldn't want your daughter to associate with.
Duke Ellington
Duke Ellington
Posted 31 август 2008 - 21:55
Sworn Enemy 2007 Maniacal
Posted 31 август 2008 - 22:01
Unheilig - 2008 - Spiegelbild

Днес дискографията на Unheilig почти се извъртя.

Днес дискографията на Unheilig почти се извъртя.
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 01 септември 2008 - 12:40
Squealer - The Circle Shuts - 2008
Posted 01 септември 2008 - 20:27
The Pineapple Thief
Tightly Unwound

Най-после намерих време да чуя новия албум на англичаните. Май и този път творбата на The Pineapple Thief ще попадне в личната ми графа "чуто и забравено". Уж групата има всички предпоставки да бъде една от любимите ми след толкова много асоциации с Порки, Рейдиохед, Мюз и отчасти Колдплей, но все нещо не достига, за да ме грабне тяхната музика...
Tightly Unwound

Най-после намерих време да чуя новия албум на англичаните. Май и този път творбата на The Pineapple Thief ще попадне в личната ми графа "чуто и забравено". Уж групата има всички предпоставки да бъде една от любимите ми след толкова много асоциации с Порки, Рейдиохед, Мюз и отчасти Колдплей, но все нещо не достига, за да ме грабне тяхната музика...
18.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 01 септември 2008 - 20:43
Judas Priest - "Defenders Of The Faith" (1984)
So, take me with you,
Take me far away,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Take me far away,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Posted 01 септември 2008 - 22:37
Destroyer 666 - 1994
Six Songs With The Devil (demo)
Six Songs With The Devil (demo)
Posted 01 септември 2008 - 23:11
Заспивам с New Order - True Faith
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 02 септември 2008 - 08:15
Metallica - Cyanide
Posted 02 септември 2008 - 13:35
Led zeppelin - Achilles last stand
Posted 02 септември 2008 - 15:47
In Lingua Mortua - Mirage (Bellowing Sea - Racked By Tempest '07)

Добър боргирски блечец
коя обложка ви допада повече?

Добър боргирски блечец
коя обложка ви допада повече?
Posted 02 септември 2008 - 16:23
^ Долната ми харесва повеч
Аз съм на Porcupine Tree - In Absentia
Аз съм на Porcupine Tree - In Absentia
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users

This topic is locked