Jump to content

Ken Hensley и John Lawton в България!Бургас, Камен бряг и Стара Загора

• You cannot reply to this topic
23 replies to this topic

#21 wiktory

empathy

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1079 posts

Posted 17 юли 2008 - 18:24

View PostSvil, on Jul 17 2008, 17:09, said:

На всяка манджа мерудия.

и на всяка спявка - "за мене ти си ручей бистър, пред тебе само коленича, отпивам светлина и те обичам" - похлупак.
да ти се навлажнят очите от вълнение...
не е като да няма по концертите й много "отпили", 'препили", хванали се за ръце под седалките, и пак ли пак тананикат... провокаторка.
къв ти тук John Lawton, ква ти Ейша и какво ли разбираме с тебе
бягам, че ми залепна вече и работното време: ))))

#22 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 17 юли 2008 - 18:29

View Postwiktory, on Jul 17 2008, 19:24, said:

да не ми урочасаш Ейшата, ей! :yes: :(
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#23 wiktory

empathy

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1079 posts

Posted 17 юли 2008 - 19:15

View Postforeigner, on Jul 17 2008, 19:29, said:

да не ми урочасаш Ейшата, ей! :yes: :(

хахаха, споко. в момента Джон и Карл навиват Хауи, а клавириста му обещава ново килимче за пясъка... :P
ний само подливаме "задължителните" подгряващи участия в мероприятия по морския ни Бургас, сакън, да подплисне към ейшите :) :)

@ всъщност нещо съвсем сериозно макар и извън темата, но в тази, за която говорим - не ти ли е странно, че имената вече са оповестени, в сайтовете за продажба на билетите също, самите билети вероятно вече се продават с тях и изведнъж да се появи нов участник, при това не случаен. сама за себе си тази формация би завела на феста доста народ. а не всички четат сайтове и се интересуват от текущи промени.
rjfkdofm,.l.;p... мисля си просто ;)

Edited by wiktory, 17 юли 2008 - 19:18 .

#24 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 18 юли 2008 - 08:31

View Postwiktory, on Jul 17 2008, 20:15, said:

... мисля си просто :(

...че доста закъсняха с обявяването на още участници...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users