Jump to content

Ken Hensley и John Lawton в България!Бургас, Камен бряг и Стара Загора

23 replies to this topic

#1 Seaborn

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 124 posts

Posted 26 юни 2008 - 19:14

След няколко визити на Uriah Heep и Jawton в България, сега ще видим и творческия гений зад групата. Като гледам сайта на Хенсли се очертава едно мини турне у нас:
Posted Image
Аз се чувствам щастливец, защото успях да си набавя от последните куверти за първия "special" acoustic set for invited audience в Бургас. От сайта на общината разбирам, че тези дни ще пуснат и билетите за концерта в летния театър, който е преместен на 3-ти (а не предварително обявеното 2-ри юли). Билетите ще са по 15лв. Клубната изява ще е след самия концерт в един бургаски пиано бар.
Windy bus-stop. Click. Shop-window. Heel.

#2 sweeps

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 15 posts

Posted 27 юни 2008 - 02:34

Сигурно сте писали някъде, но може ли някой да ми каже какви са вариантите за транспорт от София до Камен бряг освен с кола и някви ориентировъчни цени>>

#3 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 02 юли 2008 - 13:07

Някой ходи ли? аз лично се размазах и за всеобщ ужас на околните Джон Лоутън ми даде микрофона на Фрий ми :yes: много атмосферично беше, Силует и Гранулом страхотни, а Кен Хенсли се опита да си събори кийборда <_< много ми се иска да ги видя отново, но този път заедно и с Хюз, и Ланде, за да направят целия Blood on the Highway
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#4 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 02 юли 2008 - 13:17

Утре ще са в Бургас. Ще отида ей така, защото нямам какво да правя <_<
\m/

#5 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 02 юли 2008 - 13:50

и аз щях да се занеса за два дни до Бургас, ако и двата дни нямах шибани изпити! <_< Blackiel, не знам дали си обръщал много внимание на Хийп, но ти предстои да видиш великанския гений на Хенсли в действие...За мен той е в топ 5 на най-добрите кийбордисти на всички времена и ми е хипер любим :D жалко, че темата стои толкова безжизнена, музиканти като Лоутън и Хенсли не го заслужават :yes:
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#6 Seaborn

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 124 posts

Posted 03 юли 2008 - 00:49

Отново се обаждам, за да се похваля, че тази вечер си пих ракията с един музикален гений и един майстор вокалист, които отгоре на всичкото се оказаха невероятно земни и хубави хора! След няколко часа разговори на всякакви теми (от музика до религия), майтапи и песни, отивам да си легна с ясната представа, че няма да заспя от кеф! За всички, които са решили да минат без този концерт, имате още време, грабайте телата и идвайте в Бургас!

#7 Seaborn

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 124 posts

Posted 16 юли 2008 - 16:55

http://www.vbox7.com/play:1de03f10

Това е кратко видео от акустичната изява на Хенсли и Лоутън в бар Ten Fingers в Бургас на 3-ти юли. Има само части от следните песни:

July Morning
Illusion
Free Me
Lady In Black
Come Back To Me
Rain
Wise Man

Не съм снимал повече, защото беше грехота човек да се занимава с каквото и да е друго, освен със слушане!

#8 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 16 юли 2008 - 17:18

View PostSeaborn, on Jul 16 2008, 17:55, said:

Rain

леле, правил е Rain!!!!!!!!!! :P е не, завиждам ти невъобразимо много!!! всъщност те са били до вчера в БГ и са свирили по разни шибани частни партита, днес един приятел изпратил Хенсли на летището. еми така ще е-разни шибани мастити педерунгели от разни шибани мастити фирми ще си ги канят по партита да им пеят на ушенце, а на феновете-як среден! нямам предвид теб разбира се, а вчерашното "частно парти" и онова в Стара Загора, мамата им

Edited by foreigner, 16 юли 2008 - 17:26 .

#9 Лора

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 126 posts

Posted 16 юли 2008 - 17:46

View Postforeigner, on Jul 16 2008, 17:18, said:

леле, правил е Rain!!!!!!!!!! :suicide2: е не,
И на мен ми се искаше да се гръмна, докато един приятел разказваше за това което е видял, но като каза Rain...и....абе не е истина....
Не разбрах кога обаче са изсвирли The Hanging Tree - на естрадата в Бургас, или в бара, на спец.партито....Каза че това го е сринало съвсем...
Тези двамата трябваше да ги видим, заедно - миналото лято на Камен бряг гледах Lawton, и откри с The Hanging Tree /ако не бъркам/, а Hensley през 2005 в Банско - изсвири Rain /точно на това парче валеше!!!/ и на 5 човека ни се подкосиха краката....
Няма такъв магьосник като тоя пич, просто няма!!!!
Новината обаче, че до днес са били в България....как не се намери някой и в София да ги покани бе...??? Нямам думи...

#10 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 16 юли 2008 - 17:57

View PostЛора, on Jul 16 2008, 18:46, said:

Новината обаче, че до днес са били в България....как не се намери някой и в София да ги покани бе...??? Нямам думи...
ми той ги е поканил, вчера, на свое частно парти, само не разбрах чие е било и къде...шибани мутри!!! а иначе нашите промоутъри са оперирани от досетливост, то се е видяло, че както wiktory спомена в една друга тема, трябва да обикаляме Европа, иначе никога няма да видим и 1/98-ма от любимите си групи, нищо, че всичките са на турнета! тежко му и горко на нещастника, който видиш ли, нямал пари да ходи по чужбинско! баси, страшно се ядосах!!!

Edited by foreigner, 16 юли 2008 - 18:00 .

#11 Seaborn

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 124 posts

Posted 16 юли 2008 - 18:10

View Postforeigner, on Jul 16 2008, 18:18, said:

леле, правил е Rain!!!!!!!!!! :suicide2: е не, завиждам ти невъобразимо много!!! всъщност те са били до вчера в БГ и са свирили по разни шибани частни партита, днес един приятел изпратил Хенсли на летището. еми така ще е-разни шибани мастити педерунгели от разни шибани мастити фирми ще си ги канят по партита да им пеят на ушенце, а на феновете-як среден! нямам предвид теб разбира се, а вчерашното "частно парти" и онова в Стара Загора, мамата им

Edit: Връщам си съмненията назад. ;) Кен е бил тук на 14-ти за частно парти в София. Посещението е било повторно (а не непрекъснато от 1-ви), абсолютно инкогнито и за много кратко. Иначе и двамата излетяха към домовете си веднага след Стара Загора, още на 5-ти юли, специално от Джон имам два и-мейла от Лондон след това. Новината на СКАТ е от 5-ти юли:
Кен Хенсли и Джон Лоутън напуснаха България

Иначе не си съвсем права да се сърдиш. За всички фенове имаше съвсем отворен концерт за 12лв. в летния театър на Бургас (където също пяха Rain). :suicide2:

Edited by Seaborn, 16 юли 2008 - 18:21 .

#12 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 16 юли 2008 - 18:35

View PostSeaborn, on Jul 16 2008, 19:10, said:

Иначе не си съвсем права да се сърдиш. За всички фенове имаше съвсем отворен концерт за 12лв. в летния театър на Бургас (където също пяха Rain). :suicide2:
Всъщност съм. можеха да направят и в София един, пък ако ще и по 30 лв. да направят билета. И в Стара Загора можеха да направят един за феновете-те там не са ли хора? А за концерта в Бургас-имах изпити и на този ден, и на следващия, изядох се от яд просто, иначе щях да отида, и транспорт даже имах...

#13 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 16 юли 2008 - 20:42

View Postforeigner, on Jul 16 2008, 19:35, said:

Всъщност съм. можеха да направят и в София един, пък ако ще и по 30 лв. да направят билета. И в Стара Загора можеха да направят един за феновете-те там не са ли хора? А за концерта в Бургас-имах изпити и на този ден, и на следващия, изядох се от яд просто, иначе щях да отида, и транспорт даже имах...
Пак се почна, София-Мофия. Направи някой концерт извън София и се започва мрънкане, ама как така. Ама защо там, а в столицата не. Ай стига де. Нас пита ли ни някой като за всеки концерт пътуваме я до София, я до Каварна.

#14 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 16 юли 2008 - 21:18

View PostSvil, on Jul 16 2008, 21:42, said:

Пак се почна, София-Мофия. Направи някой концерт извън София и се започва мрънкане, ама как така. Ама защо там, а в столицата не. Ай стига де. Нас пита ли ни някой като за всеки концерт пътуваме я до София, я до Каварна.
На година съм поне по 4 пъти в Каварна, веднъж в Ловеч, Пловдив, Берковица. Да си ме чул да мрънкам друг път? Не е за това. А за това, че от 5 или 6 дати на концерти на Хенсли/Лоутън само 2 бяха за фенове.

#15 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 16 юли 2008 - 22:27

е не, на тоя опасно луд слави трифонов трябва да му забранят да кани гости, днешното предаване с Кен Хенсли беше просто пародия на пародиите, самият Хенсли попита дали да си тръгва, то беше едно мерене между слави и китариста му, ку-ку бенд колко може, какви велики музиканти са, другото беше лигавене и в крайна сметка не чухме абсолютно нищо ценно, само горкият Хенсли каквото успя да вмъкне междувременно...

#16 Seaborn

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 124 posts

Posted 17 юли 2008 - 00:05

View Postforeigner, on Jul 16 2008, 23:27, said:

е не, на тоя опасно луд слави трифонов трябва да му забранят да кани гости, днешното предаване с Кен Хенсли беше просто пародия на пародиите, самият Хенсли попита дали да си тръгва, то беше едно мерене между слави и китариста му, ку-ку бенд колко може, какви велики музиканти са, другото беше лигавене и в крайна сметка не чухме абсолютно нищо ценно, само горкият Хенсли каквото успя да вмъкне междувременно...

Абсолютно! Този човек се е превърнал в пародия на собственото си титанично его! Не успя от интелигентен отворен и интересен събеседник като Кен да изкара нищо запомнящо се! Вместо това слушахме сардонични опити за английски монолог, съчетан с абсурдно безсмислена автореклама! Прогресираща деменция, съчетана с обсесивно компулсивни стремежи за самоизтъкване! Няма ли кой да го свали от ефир вече!!! Не му позволявайте да се излага пред такива хора и музиканти, please!!! :suicide2:

#17 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 17 юли 2008 - 07:52

View PostSvil, on Jul 16 2008, 21:42, said:

Направи някой концерт извън София и се започва мрънкане, ама как така. Ама защо там, а в столицата не.
Ти сега с мега лачения и тучен фестивал, на който на всичкото отгоре Asia ще са хедлайнер, не се обаждай! :suicide2:
I don't know how I managed it...

#18 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 17 юли 2008 - 12:14

View PostOzzy, on Jul 17 2008, 08:52, said:

Ти сега с мега лачения и тучен фестивал, на който на всичкото отгоре Asia ще са хедлайнер, не се обаждай! :suicide2:
Ше се обаждам не, ами и ще викам даже :suicide2:

#19 wiktory

empathy

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1079 posts

Posted 17 юли 2008 - 14:35

View PostSvil, on Jul 17 2008, 13:14, said:

ами и ще викам даже :suicide2:

задръж да обявят вместо онзи летен мираж - Ейша, местната перла Тони Димитрова... Аах, морето, ах, небето да е готово за излитане. ще ти помагаме дружно в крещенето после :suicide2:

#20 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 17 юли 2008 - 16:09

View Postwiktory, on Jul 17 2008, 15:35, said:

задръж да обявят вместо онзи летен мираж - Ейша, местната перла Тони Димитрова... Аах, морето, ах, небето да е готово за излитане. ще ти помагаме дружно в крещенето после :yes:
Те тая, не моа да я трая. На всяка манджа мерудия. Тя, Фамилия Тоника и Стефан Диомов. Аман :(

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users