голямата скука!
Кой филм гледахте последно
Started by Satyr, юли 13 2007 21:05
361 replies to this topic
Posted 06 август 2007 - 22:15
Зодиак
голямата скука!
голямата скука!
darkness, darkness be my pillow...
Posted 07 август 2007 - 07:50
Stephen King's Riding The Bullet
Интересно колко много може да ти хареса среднодобър филм, ако го гледаш сам и посреднощ. По определено къс разказ режисьора е успял някакси да направи 98 минути филм. В общи линии съм доволен - личните му добавки само подобряват атмосферата.
Интересно колко много може да ти хареса среднодобър филм, ако го гледаш сам и посреднощ. По определено къс разказ режисьора е успял някакси да направи 98 минути филм. В общи линии съм доволен - личните му добавки само подобряват атмосферата.
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 07 август 2007 - 08:34
Аз пък от няколко дни мъча Шогун. Да, същият филм, който навремето опразваше улиците, а майка ми цъкаши по Ричард Чембърлейн и викаше е т'ва е мъж...

Незнам как до го определя, годините са си казали тежката дума, но все пак литературното произведение стоящо в основата на филма е достатъчно добро, за да го остави свеж и днес.

Незнам как до го определя, годините са си казали тежката дума, но все пак литературното произведение стоящо в основата на филма е достатъчно добро, за да го остави свеж и днес.
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 07 август 2007 - 08:50
"Алатристе"
За втори път. Не е сред най-любимите ми ленти, но кефи - носи духа на епохата, има екшън и е интересен и завладяващ
А и в известна степен - това е испанският вариант на "Тримата мускетари".

И отново установих, както при "Апокалипто", че официалното българско издание е с обикновен стерео звук
Следващият път като видя нов филм на DVD със звук като в "Александър Невски" или минавам на пиратки, или почвам да си поръчвам дисковете от чужбина
Ало-о-о, филморазпространителите! Аз вас!...
За втори път. Не е сред най-любимите ми ленти, но кефи - носи духа на епохата, има екшън и е интересен и завладяващ
А и в известна степен - това е испанският вариант на "Тримата мускетари".

И отново установих, както при "Апокалипто", че официалното българско издание е с обикновен стерео звук
Следващият път като видя нов филм на DVD със звук като в "Александър Невски" или минавам на пиратки, или почвам да си поръчвам дисковете от чужбина
Ало-о-о, филморазпространителите! Аз вас!...
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 08 август 2007 - 09:56
Мислех да гледам "28 дни по-късно", но заспах злощастно.
Имах чувството, че ще се събудя 28 дни по-късно. В навечерието на отпуска е така.
Имах чувството, че ще се събудя 28 дни по-късно. В навечерието на отпуска е така.
Posted 08 август 2007 - 11:59
Pirates Of The Caribbean
Просто..
Просто..
Tomorrow and yesterday are always equally far away - Carpe Diem!
Posted 08 август 2007 - 22:27
"Изчезнал по време на акция" с Чък Норис по GTV
Утре е втората част
Утре е втората част
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 08 август 2007 - 23:45
duende, on Aug 8 2007, 09:56, said:
Мислех да гледам "28 дни по-късно", но заспах злощастно.
Мани, аз тоя филм два пъто го гледам и два пъти заспивам.
Posted 08 август 2007 - 23:50
Уикенда гледах Evan Almighty... библейска приказка с черен чичо Господ (а.к.а. Морган Фрийман). Bruce Almighty беше по-смешен! (и Джим Кери по-добрият комик).
Posted 09 август 2007 - 09:13
"25 цента" с Алф Пачино.
съвсем леко инфантилен, много тънко сантиментален, и все пак - хубав филм!
за нещата от живота!
съвсем леко инфантилен, много тънко сантиментален, и все пак - хубав филм!
за нещата от живота!
Posted 09 август 2007 - 15:03
Jimmy Pop, on Aug 9 2007, 00:45, said:
Мани, аз тоя филм два пъто го гледам и два пъти заспивам.
Ама не щото ми е бил скучен, дори напротив, доста интересен ми се стори и двата пъти (обичам подобни ужасови простотийки
), но така се случи, че и двата пъти бях адски изморен. Та все още не съм му видял края, но се точа на продължението му
нищо не сте пропуснали, каквото началото - такъв и краят
интригата е зададена в продължението, но ако то ще е като второто, неискам, тЦъ
Posted 09 август 2007 - 16:30
wiktory, on Aug 9 2007, 15:03, said:
нищо не сте пропуснали, каквото началото - такъв и краят
Ами то най-интересното беше в началото.
интригата е зададена в продължението, но ако то ще е като второто, неискам, тЦъ
Тук нещо не чатнах за кое второ става дума? Второто продължение преди дузпите?
Posted 10 август 2007 - 10:55
Sleepy Hollow c Johnny Depp & Christina Richie
Posted 10 август 2007 - 19:17
гледах новия Хари Потър...става, горе-долу... Има добри дарк моменти. Най-много харесах началото... интрото така да се каже, дето цайса седи на една люлка, след което дойдоха дементорите...от там нататък...горе-долу
Edited by Nosferatu, 10 август 2007 - 19:18 .
Posted 10 август 2007 - 22:21
Nosferatu, on Aug 10 2007, 20:17, said:
гледах новия Хари Потър...става, горе-долу... Има добри дарк моменти. Най-много харесах началото... интрото така да се каже, дето цайса седи на една люлка, след което дойдоха дементорите...от там нататък...горе-долу
Хари Потър-вълната завзема нови територий
P.S. Захласнах се по едно сериалче, Durham County. Хем трилър, хем психария. Хваща окото
Edited by Code187, 10 август 2007 - 22:25 .
Rock n' Roll
Posted 11 август 2007 - 16:37
Гленгъри Глен Рос
филмът в който осъзнах, че Алек Болдуин е страхотен актьор, стига да попадне на роля (монологът за Ролекса и БиЕмДабълю-то е култ~!)
смазващи изпълнения на Ед Харис, Ал Пачино и Джак Лемън!
тоя филм винаги като го гледам се сещам за Да имаш или да бъдеш на Ерих Фром.
филмът в който осъзнах, че Алек Болдуин е страхотен актьор, стига да попадне на роля (монологът за Ролекса и БиЕмДабълю-то е култ~!)
смазващи изпълнения на Ед Харис, Ал Пачино и Джак Лемън!
тоя филм винаги като го гледам се сещам за Да имаш или да бъдеш на Ерих Фром.
Posted 12 август 2007 - 01:56
Наистина качествен... първата половина е точно филм на ужасите - такъв какъвто трябва да е, не броим психарщините (като The Ring, The Grudge примерно), макър че с долби съраунда в кино салона и тея писъци през почти целия филм за малко да ме вкарат в лудницата!! Истински ужасТ! Особено като си на средния ред в салона където долби съраунда е най-изпомпан... направо е неква касапница. Много съм доволен! Лична оценка: 10/10
п.с и предната част ми е от любимите в жанра...
п.с и предната част ми е от любимите в жанра...
Edited by Nosferatu, 12 август 2007 - 01:57 .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked