Jump to content

Европейско първенство 2008в Австрия и Швейцария

233 replies to this topic

#121 Kristin

(баш) философ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 628 posts

Posted 19 юни 2008 - 19:47

Абе я стига! Италианчета... моля ви... мооооооля ви... мъничко дръпнете напред. Леле, как може да съм за толкова закотвено губещ отбор? :) Мъчно ми е... Много са зле това първенство... много... Да видим португалците какво ще направят тази вечер. А ми е много интересно, защото по мнение на повечето ми приятели испанците са титулярите за титлата... Ваше мнение?
Aз конструирам всеобщото като избирам себе си!

#122 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 19 юни 2008 - 19:56

Рано е да говорим за това кои са "титулярите за титлата", според мен. :)

На пръв поглед бих казал, че най-стойностния футбол показват дъчмените и определено викам за тях. Не бих се намръщил и на евентуална титла на хърватите, те в най-голяма степен от балканците заслужават голям успех на футболното поле. Португалия и Испания винаги са били най-непредвидимите отбори на всяко първенство, защото редуват много качествени мачове и красиви победи с изключително нелепи загуби в решителните срещи. Италия и Германия за мен никога не заслужават титлата, просто тези два отбора са на върха на пирамидата ми от антипатия, следвани от гаучусите и франсетата. Изненадите дотук дойдоха от Турция и Русия, но не съм сигурен, че двата отбора имат сили за нещо повече от четвъртфинал... :)

И все пак, футбол е, ще видим... :)
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#123 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 19 юни 2008 - 22:03

Кой каквото прави, на себе си го прави и Германия стават шампиони. Не съм им фен, но от много изхвърлянки на всички, най накрая не си виждат топката и се ос-ират. Само нашите момчета им скриха топката на швабите, защото се изхвърлят на далеч :)
Rock n' Roll

#124 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 19 юни 2008 - 23:15

Абе, К. Роналдо дали е плакал след мача :)

Posted Image
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#125 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 20 юни 2008 - 01:22

View PostSatyr, on Jun 20 2008, 00:15, said:

Posted Image
хахаха видяхме ги надценените португалчета :> :скандиране: ДО-ВИЖ-ДА-НЕ!
дано е плакал горчиво мазното цигане рЕЙналдо. :)

#126 Hard rock fan

Self Portrait

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1036 posts

Posted 20 юни 2008 - 08:12

View PostSatyr, on Jun 20 2008, 00:15, said:

Posted Image

Дойчланд им разказаха играта на прехвалените роналдовци и нуньовци :)

Ето затова ги обичам германците: мъжка борба, немски дух и воля за победа + дисциплина и мисъл.

:) ;) :D
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.

#127 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 20 юни 2008 - 08:20

View PostHard rock fan, on Jun 20 2008, 09:12, said:

Дойчланд им разказаха играта на прехвалените роналдовци и нуньовци :)

Ето затова ги обичам германците: мъжка борба, немски дух и воля за победа + дисциплина и мисъл.

:) :) ;)

Точно! Супер мач, голям кеф! :D :yes: :lol: Много ми е интересно при евентуален полуфинал с хърватите, какво ще направят германците, при условие, че вече паднаха веднъж от тях, дано се мобилизират и продължат да мачкат!!! :metal:

Edited by Rebel, 20 юни 2008 - 09:03 .

The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#128 Hard rock fan

Self Portrait

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1036 posts

Posted 20 юни 2008 - 08:33

View PostRebel, on Jun 20 2008, 09:20, said:

Точно! Супер мач, голям кеф! :) :) :) Много ми е интересно при евентуален полуфинал с хърватите, какво ще направят германците, при условие, че вече паднаха веднъж от тях, дано се мобилизират и продължат на мачкат!!! ;)

Дам, това ще бъде наистина голям мач (ако е с Хърватия, имам предвид), пък и турците не са за подценяване.
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.

#129 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 20 юни 2008 - 08:43

View PostHard rock fan, on Jun 20 2008, 09:33, said:

Дам, това ще бъде наистина голям мач (ако е с Хърватия, имам предвид), пък и турците не са за подценяване.

Няма да бъде голям мач за съжаление. Германия ще го вземе с лекота независимо срещу кого. Този отбор е погален от съдбата и не може да загуби два пъти от един и същи отбор за две седмици, а Турция нито има класата, нито предпоставките да се противопостави успешно на немската машина.

Така, че Германия е на финал, Фенке. Честито!

На мен лично ми остава да се надявам в другия поток нещата да се развият благоприятно и Холандия да се справи последователно с Русия и Италия, след което да се опъне подобаващо на Германия на финала. Този финал ще бъде на кръв, холандците не могат да понасят с германци и очаквам дори безредици по трибуните и около стадиона...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#130 Hard rock fan

Self Portrait

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1036 posts

Posted 20 юни 2008 - 09:16

View Postmarillion, on Jun 20 2008, 09:43, said:

Така, че Германия е на финал, Фенке. Честито!

Ще приема честитката, когато стигнат на финал. Нищо не се знае...все пак.

Холандците заслужават да бъдат на финал и дано стигнат.
Колкото и да обичам Италия....оф, не знам...тука съм раздвоена. Холандците ме радват повече с играта си на това първенство.

А би се получил наистина страхотен финал....но пък и с Италия ще е яко :mellow:

Edited by Hard rock fan, 20 юни 2008 - 09:17 .

#131 Roy

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 705 posts

Posted 20 юни 2008 - 09:34

Стара максима е,че немците винаги са фаворити когато става въпрос за европейско или световно първенство.А при сегашната схема на Германия наистина се пада най-добър възможен противник от останалите - Хърватска или Турция.И аз също силно се съмнявам,че немците ще подценят който и да е от двата отбора така че приемам участието им на финал за твърде вероятно.

Другият поток определено е по-интересен.Холандия не би трябвало да има проблеми да победи братушките,докато мачът между Испания и Италия си е 1X2 : ) - тоест непредвидим.

Евентуален финал м/у Германия и Италия би зарадвал и мен.Защото колкото и еретично да звучи в нечии уши според мен Холандия в момента има повече потенциал от останалите отбори в надпреварата.Ако Италия бие Испания (нещо съвсем възможно) и срещне Холандия при евентуален резултат в полза на италианците считам титлата за 50% спечелена...
By and large, jazz has always been like the kind of a man you wouldn't want your daughter to associate with.

Duke Ellington

#132 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 20 юни 2008 - 10:17

View PostRob Roy, on Jun 20 2008, 10:34, said:

...Ако Италия бие Испания (нещо съвсем възможно) и срещне Холандия при евентуален резултат в полза на италианците считам титлата за 50% спечелена...
Това си е неоспорим факт :harhar: Ако Италия стигне на финал или ще спечели титлата, или не :mellow: Откъдето и да го погледнеш са си 50%. Аз обаче се надявам холандците най-после да продължат със стабилна игра през цялото първенство и заслужено да спечелят титлата. По възможност да спретнат един мач с хърватите, след като Чехите така глупаво гризнаха дръвцето в групите. Обаче едно е аз да искам друго е какво ще стане. А като знам, че на повечето първенства Италия и Германия, колкото и да ме дразнят стигат до финала ...

#133 mitaka

Juventus fan

• Енориаши
  • PipPip
  • 57 posts

Posted 20 юни 2008 - 10:49

... Роналдо започва да възмъжава...
Тоя път не се разциври, т.е. поне не много...
Аndrea Fortunato: I never thought walking around could be so great.

#134 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 20 юни 2008 - 10:55

хаха, тук някой привърженици на любимата им Италия доста подценяват Испания ми се струва... Е време им е и на тях да направят нещо и да вземат титлата. Въпреки, че всъщност съм за Холандия. Ама едва ли азурите, които на това първенство са си смешни от където и да го гледаш, ще се преборят с Испания. До тук определено най-силните отбори са Испания и Холандия (най-много победи).

#135 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 20 юни 2008 - 11:17

View PostNosferatu, on Jun 20 2008, 11:55, said:

хаха, тук някой привърженици на любимата им Италия доста подценяват Испания ми се струва... Е време им е и на тях да направят нещо и да вземат титлата. Въпреки, че всъщност съм за Холандия. Ама едва ли азурите, които на това първенство са си смешни от където и да го гледаш, ще се преборят с Испания. До тук определено най-силните отбори са Испания и Холандия (най-много победи).

Те и Португалия тръгнаха силно, и виж докъде стигнаха. Според мен Холандия и Испания се надценяват. Ще поиграят и ще видим.
Rock n' Roll

#136 Hard rock fan

Self Portrait

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1036 posts

Posted 20 юни 2008 - 11:36

View PostNosferatu, on Jun 20 2008, 11:55, said:

Без да подценявам Испания, съм почти сигурна, че адзурите ще прекарат испанците :mellow:

Edited by Hard rock fan, 20 юни 2008 - 11:37 .

#137 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 20 юни 2008 - 11:41

View PostHard rock fan, on Jun 20 2008, 12:36, said:

Без да подценявам Испания, съм почти сигурна, че адзурите ще прекарат испанците :harhar:

Сензация би било, ако не се случи именно това... :mellow:
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#138 mitaka

Juventus fan

• Енориаши
  • PipPip
  • 57 posts

Posted 20 юни 2008 - 12:43

Абе хора, спомнете си ЕВРО 2000.Тогава на полуфнала Италия-Холандия всички бяха убедени в победата ан Холндия, която бе треснала Сърбия с 6:1,а италия едвам излезе от групата.В 13тата минута изгониха Дзамброта и дори аз отписах Италия.С никаква игра и 2 дузпи срещу тях италианците победиха на дузпи, така че и сега съвсем не са за отписване.

Edited by mitaka, 20 юни 2008 - 12:44 .

Аndrea Fortunato: I never thought walking around could be so great.

#139 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 20 юни 2008 - 14:32

според мен полуфиналите са:
Германия - Хърватия

Холандия - Испания

от тук кой ще иде на финал е абсолютно смешно да се предвижда :>

#140 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 20 юни 2008 - 15:07

View PostNosferatu, on Jun 20 2008, 15:32, said:

според мен полуфиналите са:
Германия - Хърватия

Холандия - Испания

от тук кой ще иде на финал е абсолютно смешно да се предвижда :>

Да, аз заложих на същите отбори, не очаквам италианците да победят Испания, освен ако не започнат пак с театрото и падането за дузпа :mellow: , други умения не виждам в момента...
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users