Европейско първенство 2008в Австрия и Швейцария
Started by Satyr, юни 03 2008 12:08
233 replies to this topic
Posted 19 юни 2008 - 19:47
Абе я стига! Италианчета... моля ви... мооооооля ви... мъничко дръпнете напред. Леле, как може да съм за толкова закотвено губещ отбор?
Мъчно ми е... Много са зле това първенство... много... Да видим португалците какво ще направят тази вечер. А ми е много интересно, защото по мнение на повечето ми приятели испанците са титулярите за титлата... Ваше мнение?

Aз конструирам всеобщото като избирам себе си!
Posted 19 юни 2008 - 19:56
Рано е да говорим за това кои са "титулярите за титлата", според мен.
На пръв поглед бих казал, че най-стойностния футбол показват дъчмените и определено викам за тях. Не бих се намръщил и на евентуална титла на хърватите, те в най-голяма степен от балканците заслужават голям успех на футболното поле. Португалия и Испания винаги са били най-непредвидимите отбори на всяко първенство, защото редуват много качествени мачове и красиви победи с изключително нелепи загуби в решителните срещи. Италия и Германия за мен никога не заслужават титлата, просто тези два отбора са на върха на пирамидата ми от антипатия, следвани от гаучусите и франсетата. Изненадите дотук дойдоха от Турция и Русия, но не съм сигурен, че двата отбора имат сили за нещо повече от четвъртфинал...
И все пак, футбол е, ще видим...

На пръв поглед бих казал, че най-стойностния футбол показват дъчмените и определено викам за тях. Не бих се намръщил и на евентуална титла на хърватите, те в най-голяма степен от балканците заслужават голям успех на футболното поле. Португалия и Испания винаги са били най-непредвидимите отбори на всяко първенство, защото редуват много качествени мачове и красиви победи с изключително нелепи загуби в решителните срещи. Италия и Германия за мен никога не заслужават титлата, просто тези два отбора са на върха на пирамидата ми от антипатия, следвани от гаучусите и франсетата. Изненадите дотук дойдоха от Турция и Русия, но не съм сигурен, че двата отбора имат сили за нещо повече от четвъртфинал...

И все пак, футбол е, ще видим...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 19 юни 2008 - 22:03
Кой каквото прави, на себе си го прави и Германия стават шампиони. Не съм им фен, но от много изхвърлянки на всички, най накрая не си виждат топката и се ос-ират. Само нашите момчета им скриха топката на швабите, защото се изхвърлят на далеч

Rock n' Roll
Posted 20 юни 2008 - 08:12
Satyr, on Jun 20 2008, 00:15, said:
Абе, К. Роналдо дали е плакал след мача

Дойчланд им разказаха играта на прехвалените роналдовци и нуньовци

Ето затова ги обичам германците: мъжка борба, немски дух и воля за победа + дисциплина и мисъл.

За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 20 юни 2008 - 08:20
Hard rock fan, on Jun 20 2008, 09:12, said:
Дойчланд им разказаха играта на прехвалените роналдовци и нуньовци
Ето затова ги обичам германците: мъжка борба, немски дух и воля за победа + дисциплина и мисъл.

Точно! Супер мач, голям кеф!

Edited by Rebel, 20 юни 2008 - 09:03 .
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 20 юни 2008 - 08:33
Rebel, on Jun 20 2008, 09:20, said:
Точно! Супер мач, голям кеф!
Много ми е интересно при евентуален полуфинал с хърватите, какво ще направят германците, при условие, че вече паднаха веднъж от тях, дано се мобилизират и продължат на мачкат!!! 

Дам, това ще бъде наистина голям мач (ако е с Хърватия, имам предвид), пък и турците не са за подценяване.
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 20 юни 2008 - 08:43
Hard rock fan, on Jun 20 2008, 09:33, said:
Дам, това ще бъде наистина голям мач (ако е с Хърватия, имам предвид), пък и турците не са за подценяване.
Няма да бъде голям мач за съжаление. Германия ще го вземе с лекота независимо срещу кого. Този отбор е погален от съдбата и не може да загуби два пъти от един и същи отбор за две седмици, а Турция нито има класата, нито предпоставките да се противопостави успешно на немската машина.
Така, че Германия е на финал, Фенке. Честито!
На мен лично ми остава да се надявам в другия поток нещата да се развият благоприятно и Холандия да се справи последователно с Русия и Италия, след което да се опъне подобаващо на Германия на финала. Този финал ще бъде на кръв, холандците не могат да понасят с германци и очаквам дори безредици по трибуните и около стадиона...
18.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 20 юни 2008 - 09:16
marillion, on Jun 20 2008, 09:43, said:
Така, че Германия е на финал, Фенке. Честито!
Ще приема честитката, когато стигнат на финал. Нищо не се знае...все пак.
Холандците заслужават да бъдат на финал и дано стигнат.
Колкото и да обичам Италия....оф, не знам...тука съм раздвоена. Холандците ме радват повече с играта си на това първенство.
А би се получил наистина страхотен финал....но пък и с Италия ще е яко

Edited by Hard rock fan, 20 юни 2008 - 09:17 .
Posted 20 юни 2008 - 09:34
Стара максима е,че немците винаги са фаворити когато става въпрос за европейско или световно първенство.А при сегашната схема на Германия наистина се пада най-добър възможен противник от останалите - Хърватска или Турция.И аз също силно се съмнявам,че немците ще подценят който и да е от двата отбора така че приемам участието им на финал за твърде вероятно.
Другият поток определено е по-интересен.Холандия не би трябвало да има проблеми да победи братушките,докато мачът между Испания и Италия си е 1X2 : ) - тоест непредвидим.
Евентуален финал м/у Германия и Италия би зарадвал и мен.Защото колкото и еретично да звучи в нечии уши според мен Холандия в момента има повече потенциал от останалите отбори в надпреварата.Ако Италия бие Испания (нещо съвсем възможно) и срещне Холандия при евентуален резултат в полза на италианците считам титлата за 50% спечелена...
Другият поток определено е по-интересен.Холандия не би трябвало да има проблеми да победи братушките,докато мачът между Испания и Италия си е 1X2 : ) - тоест непредвидим.
Евентуален финал м/у Германия и Италия би зарадвал и мен.Защото колкото и еретично да звучи в нечии уши според мен Холандия в момента има повече потенциал от останалите отбори в надпреварата.Ако Италия бие Испания (нещо съвсем възможно) и срещне Холандия при евентуален резултат в полза на италианците считам титлата за 50% спечелена...
By and large, jazz has always been like the kind of a man you wouldn't want your daughter to associate with.
Duke Ellington
Duke Ellington
Posted 20 юни 2008 - 10:17
Rob Roy, on Jun 20 2008, 10:34, said:
...Ако Италия бие Испания (нещо съвсем възможно) и срещне Холандия при евентуален резултат в полза на италианците считам титлата за 50% спечелена...

Posted 20 юни 2008 - 10:49
... Роналдо започва да възмъжава...
Тоя път не се разциври, т.е. поне не много...
Тоя път не се разциври, т.е. поне не много...
Аndrea Fortunato: I never thought walking around could be so great.
Posted 20 юни 2008 - 10:55
хаха, тук някой привърженици на любимата им Италия доста подценяват Испания ми се струва... Е време им е и на тях да направят нещо и да вземат титлата. Въпреки, че всъщност съм за Холандия. Ама едва ли азурите, които на това първенство са си смешни от където и да го гледаш, ще се преборят с Испания. До тук определено най-силните отбори са Испания и Холандия (най-много победи).
Posted 20 юни 2008 - 11:17
Nosferatu, on Jun 20 2008, 11:55, said:
хаха, тук някой привърженици на любимата им Италия доста подценяват Испания ми се струва... Е време им е и на тях да направят нещо и да вземат титлата. Въпреки, че всъщност съм за Холандия. Ама едва ли азурите, които на това първенство са си смешни от където и да го гледаш, ще се преборят с Испания. До тук определено най-силните отбори са Испания и Холандия (най-много победи).
Те и Португалия тръгнаха силно, и виж докъде стигнаха. Според мен Холандия и Испания се надценяват. Ще поиграят и ще видим.
Rock n' Roll
Posted 20 юни 2008 - 11:36
Nosferatu, on Jun 20 2008, 11:55, said:
Без да подценявам Испания, съм почти сигурна, че адзурите ще прекарат испанците

Edited by Hard rock fan, 20 юни 2008 - 11:37 .
Posted 20 юни 2008 - 12:43
Абе хора, спомнете си ЕВРО 2000.Тогава на полуфнала Италия-Холандия всички бяха убедени в победата ан Холндия, която бе треснала Сърбия с 6:1,а италия едвам излезе от групата.В 13тата минута изгониха Дзамброта и дори аз отписах Италия.С никаква игра и 2 дузпи срещу тях италианците победиха на дузпи, така че и сега съвсем не са за отписване.
Edited by mitaka, 20 юни 2008 - 12:44 .
Аndrea Fortunato: I never thought walking around could be so great.
Posted 20 юни 2008 - 14:32
според мен полуфиналите са:
Германия - Хърватия
Холандия - Испания
от тук кой ще иде на финал е абсолютно смешно да се предвижда :>
Германия - Хърватия
Холандия - Испания
Posted 20 юни 2008 - 15:07
Nosferatu, on Jun 20 2008, 15:32, said:
според мен полуфиналите са:
Германия - Хърватия
Холандия - Испания
Германия - Хърватия
Холандия - Испания
Да, аз заложих на същите отбори, не очаквам италианците да победят Испания, освен ако не започнат пак с театрото и падането за дузпа

The mind is its own place, and in itself
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users