Jump to content

Thrash MetalАмерика или Европа?

231 replies to this topic

#141 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 31 юли 2007 - 21:40

Това е чудесно - тука повечето сме така. Но за друго идеше реч, а ти нещо отклоняваш темата ми се струва. Кажи ми сега, когато някой продава МНОГОКРАТНО повече от някой друг /за албуми говорим/, в планетарен мащаб /разбирай целия свят/ това какво ти говори? И моля, без отговори от типа на: "Ама тя и Бритни Спиърс продава милиони, това значи ли, че струва нещо?", защото тук в момента не сравнявам Содом с Бритни /примерно/, а с някой друг, нали се сещаш :D
I don't know how I managed it...

#142 M16

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 42 posts

Posted 31 юли 2007 - 21:53

View PostOzzy, on Jul 31 2007, 10:40 PM, said:

Това е чудесно - тука повечето сме така. Но за друго идеше реч, а ти нещо отклоняваш темата ми се струва. Кажи ми сега, когато някой продава МНОГОКРАТНО повече от някой друг /за албуми говорим/, в планетарен мащаб /разбирай целия свят/ това какво ти говори? И моля, без отговори от типа на: "Ама тя и Бритни Спиърс продава милиони, това значи ли, че струва нещо?", защото тук в момента не сравнявам Содом с Бритни /примерно/, а с някой друг, нали се сещаш :D
Нищо не отклонявам. Не мислех да ти отговарям, не аз наведох спора на Sodom - Slayer. Който го е насочил да ти отговори. За пореден път казвам ,че това не е критерий една група дали е велика или не! Не съм твърдял нищо друго. Ако се водите само по продажби... Аз слушам това което ми е на сърцето, ако ще и 1 албум да са продали за 25 години, дреме ми. Мен ми е кеф като слушам:
Spielt nicht mit dem Tod
Der Krieg ist nicht mehr weit
Vernichtet eure Waffen
Lernt aus der Vergangenheit
AUSGEBOMBT

Доста несериозно ми се струва, да класифицираш дадена група за велика защото е продала еди колко си... Ти мнение нямаш ли?

#143 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 31 юли 2007 - 21:56

Можем да видим и кой какви турнета прави. С колко дати, през колко държави, пред колко публика, с какви други групи....
Американският траш ли води или европейският?

И кой с какви превозни средства пътува? - Раздрънкани бусчета :D или с аероплани :)

Американският траш - :beach:

Европейският - :D
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#144 M16

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 42 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:02

View PostSatyr, on Jul 31 2007, 10:56 PM, said:

Можем да видим и кой какви турнета прави. С колко дати, през колко държави, пред колко публика, с какви други групи....
Американският траш ли води или европейският?

И кой с какви превозни средства пътува? - Раздрънкани бусчета :D или с аероплани :)

Това изказване ми напомня на Боркито... Толкова е запален по Destruction че понякога се улива с хвалбите...

#145 georid

манипулатор

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 822 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:03

View PostSatyr, on Jul 31 2007, 10:56 PM, said:

Баш тъй :D . Траш има в US.
Германия?
:)
Така е то.

#146 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:06

Тъкмо щях да кажа, че щом не гледаме продажбите, да погледнем концертите /отново в ЦЕЛИЯ СВЯТ/ и ти ме изпревари...
Е, щом всичките тези неща нямат значение, за какво говорим?!
Имам ли собствено мнение? Естествено, че имам. И то е горе долу следното:
Когато групи от ЕДИН И СЪЩИ СТИЛ биват сравнявани и се окаже, че едната:
1. Продава в ПЪТИ повече от другата
2. Събира в ПЪТИ повече публика от другата /навсякъде, включително и в държавата на другата/
3. На всякъде е в ПЪТИ по известна от другата
Това говори нещо. Какво? Сам прецени.
Съвсем друг е въпроса за фенщината - ти примерно харесваш повече Содом. Примерно. Няма лошо. Уважавам мнението ти. Но това, че харесваш повече дадена група и си и фен /и то голям/, не значи, че трябва да се отричат фактите, нали? Или не е така?!

#147 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:08

View Postgeorid, on Jul 31 2007, 11:03 PM, said:

Баш тъй :) . Траш има в US.
Германия?
:D
И до ден днешен съжалявам, че ти не дойде на втория концерт на Содом. Много исках да си поговорим с теб именно на тази тема. Що тъй не ме грабнаха тези момци-содомци...
Та това е един от двата концерта, на които българската подгряваща банда ми хареса повече от хедлайнърите:
1. The Revenge Project пред Sodom
и
2. Pantommind пред Fates Warning

#148 M16

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 42 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:26

Немога да се водя от продажби и концерти. Има ЛИЧНИ предпочитания. Това, че вашите в случая съвпадат с групата която продавала повече не означава абсолютно нищо за мен. Темата отиде У реката... Няма смисъл от спор Sodom - Slayer. За теб са Slayer, за мен Sodom. Това в никакъв случай не означава, че не харесвам Tom Araya & Co... Но явно админа е много предубеден спрямо Sodom. Е всеки има мнение и задник :D

#149 georid

манипулатор

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 822 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:27

View PostSatyr, on Jul 31 2007, 11:08 PM, said:

И до ден днешен съжалявам, че ти не дойде на втория концерт на Содом. Много исках да си поговорим с теб именно на тази тема. Що тъй не ме грабнаха тези момци-содомци...
Та това е един от двата концерта, на които българската подгряваща банда ми хареса повече от хедлайнърите:
1. The Revenge Project пред Sodom
и
2. Pantommind пред Fates Warning
:)
А, бях, бях. Тръгнах си като почна Remember the Fallen (т.е. в сЮблимния момент) :D.
Че The Revenge Project бяха по-добри - бяха, и то ДОСТА по-добри. Но специално към Sodom имам ученически сантимент - не ми се казва лоша дума за тях.
Ама Destruction мога да ги оплюя на воля и без предразсъдъци :D

Edited by georid, 31 юли 2007 - 22:28 .

Така е то.

#150 M16

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 42 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:28

View Postgeorid, on Jul 31 2007, 11:03 PM, said:

Баш тъй :) . Траш има в US.
Германия?
Tъй ли верно. Незнаех... И какво има в Германия, германци можеби... СмЕх!!!

#151 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:32

View PostM16, on Jul 31 2007, 10:26 PM, said:

Темата отиде У реката...
Тук няма как да не се съглася с теб.

#152 georid

манипулатор

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 822 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:32

В Германия има германци, пауър метъл, Крафтверк и C.C. Catch! :D
Така е то.

#153 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:34

View PostM16, on Jul 31 2007, 11:26 PM, said:

Немога да се водя от продажби и концерти. Има ЛИЧНИ предпочитания. Това, че вашите в случая съвпадат с групата която продавала повече не означава абсолютно нищо за мен. Темата отиде У реката... Няма смисъл от спор Sodom - Slayer. За теб са Slayer, за мен Sodom. Това в никакъв случай не означава, че не харесвам Tom Araya & Co... Но явно админа е много предубеден спрямо Sodom. Е всеки има мнение и задник :)
Ама и ти си предубен към Содом, бе, но с обратен знак. Аз нямам проблем с това. Като говоря по някоя тема говоря основно по нея и не обсъждам личностните характеристики на участниците в дискусията. А ти още веднъж ако споменеш, че админа това или админа онова, ще ти е за първи път. Няма какво да се оправдаваш с мен, че любимците ти не струват, колкото се опитваш да ги изкараш :D

#154 M16

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 42 posts

Posted 31 юли 2007 - 22:46

View PostSatyr, on Jul 31 2007, 11:34 PM, said:

Ама и ти си предубен към Содом, бе, но с обратен знак. Аз нямам проблем с това. Като говоря по някоя тема говоря основно по нея и не обсъждам личностните характеристики на участниците в дискусията. А ти още веднъж ако споменеш, че админа това или админа онова, ще ти е за първи път. Няма какво да се оправдаваш с мен, че любимците ти не струват, колкото се опитваш да ги изкараш :D
Изобщо не се оправдавам с теб. Като не ти четат модераторите, аз не съм виновен... Ти насочи темата до тук! Или отричаш... Това е лично твое мнение дали струват или не! Като не те кефят не ги слушай, плюй си колкото искаш...

#155 d.r.i.

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 50 posts

Posted 31 юли 2007 - 23:09

Та какво не можете да излезете на глава, а? А европейският делите ли го на немска траш вълна и останалият? хахахааа

#156 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 31 юли 2007 - 23:16

View PostM16, on Jul 31 2007, 11:46 PM, said:

Изобщо не се оправдавам с теб. Като не ти четат модераторите, аз не съм виновен... Ти насочи темата до тук! Или отричаш... Това е лично твое мнение дали струват или не! Като не те кефят не ги слушай, плюй си колкото искаш...
Аз пък мога да кажа, че ти насочи темата до тук. Не ги слушам, но не ги и плюя (явно не знаеш какво е да се плюе някоя група), но ти имаш проблем с това. Опитай да го преодолееш :bomb:

#157 M16

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 42 posts

Posted 31 юли 2007 - 23:27

View PostSatyr, on Aug 1 2007, 12:16 AM, said:

Аз пък мога да кажа, че ти насочи темата до тук. Не ги слушам, но не ги и плюя (явно не знаеш какво е да се плюе някоя група), но ти имаш проблем с това. Опитай да го преодолееш :bomb:
Нямам никакви проблеми, бъди 100% сигурен. Изразих мнението си. За това е форум! Може и да незнам, понеже не ме интересуват групите които не харесвам!

#158 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 01 август 2007 - 11:14

Абе стига с тия Содом и Криейтър,най-добрата траш банда от Германия е S.D.I..Затова си заслужава да се слуша европейски траш. :bomb:
Еб ендалгс и етиннилтсеч исрубмок
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп
.

#159 dave

Not Knowing

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 505 posts
  • Interests:watching different roads and wonder where my own is rolling<br />waiting all day long for a change and it's showing

Posted 01 август 2007 - 11:17

View PostREYAV, on Aug 1 2007, 12:14 PM, said:

най-добрата траш банда от Германия е S.D.I..
Никога не съм си и помислял, че S.D.I. свирят траш?!?
Ама и никога не съм бил добър в стиловите определения :(
Next One Is Real

#160 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 01 август 2007 - 11:29

View Postdave, on Aug 1 2007, 12:17 PM, said:

Никога не съм си и помислял, че S.D.I. свирят траш?!?
Ама и никога не съм бил добър в стиловите определения :(
Не виждам какво друго да свирят,поне по мое мнение.Сега вече ако се търси под вола теле ,може и някой да ги определи,като спийд траш с елементи на лирически сатанизъм :D
Еб ендалгс и етиннилтсеч исрубмок
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп
.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users