@tarkus, благодаря ти за уточненията. Наистина вече добих по-голяма предства за този концерт. Още повече, че Дуенде отдавна "ъпдейтна" ревюто си и включи сетлист на проявата. Честно казано личните ми очаквания бяха Рик да представи умерена доза /умерена според неговите представи

/ еклектизъм и в края на концерта да се питам дали съм на прог рок концерт, театрално или оперетно представление. Мислейки си по този начин тогава, реших да пропусна това събитие и ако сега ме попиташ дали съжалявам за това си решение, ще ти отговоря, че изобщо не съжалявам. От всичко прочетено дотук разбрах, че нищо от горното не се е случило, а по-скоро Уейкмън е изнесъл съвсем различен спектакъл от очакваното. Този тип спектакъл обаче на мен ми звучи като още по-неубедителен аргумент "ЗА" посещението му...
И ако трябва да направя сравнение с концерта на Кийт ще ти кажа, че аз харесвам неговия тип изненади, а именно на сцената да присъства роял, а аз виждайки го по време на саундчека да съм напълно убеден, че той ще влезе в употреба по време на изпълнението на класическия откъс от "Концерт за пиано /без оркестър

/ № 1", а Емерсън да ме изненада с променена версия на собственото си произведение и то изсвирена на мууга и хамънда...
И накрая за "цитатите". В долния десен ъгъл след всяко мнение има два бутона. Единият от тях е
Quote Post. При натискането му се отваря поле за собственото ти мнение съдържащо цитат на мнението което искаш да цитираш. Просто е, а е далеч по-пригледно ако използваш тази функция...