Jump to content

Rick Wakeman и Keith Emerson в Пловдив01&07.09.2008г. - Концертна зала & Античен театър

• You cannot reply to this topic
46 replies to this topic

#41 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 09 септември 2008 - 17:39

@tarkus, благодаря ти за уточненията. Наистина вече добих по-голяма предства за този концерт. Още повече, че Дуенде отдавна "ъпдейтна" ревюто си и включи сетлист на проявата. Честно казано личните ми очаквания бяха Рик да представи умерена доза /умерена според неговите представи :D / еклектизъм и в края на концерта да се питам дали съм на прог рок концерт, театрално или оперетно представление. Мислейки си по този начин тогава, реших да пропусна това събитие и ако сега ме попиташ дали съжалявам за това си решение, ще ти отговоря, че изобщо не съжалявам. От всичко прочетено дотук разбрах, че нищо от горното не се е случило, а по-скоро Уейкмън е изнесъл съвсем различен спектакъл от очакваното. Този тип спектакъл обаче на мен ми звучи като още по-неубедителен аргумент "ЗА" посещението му... :P

И ако трябва да направя сравнение с концерта на Кийт ще ти кажа, че аз харесвам неговия тип изненади, а именно на сцената да присъства роял, а аз виждайки го по време на саундчека да съм напълно убеден, че той ще влезе в употреба по време на изпълнението на класическия откъс от "Концерт за пиано /без оркестър ;) / № 1", а Емерсън да ме изненада с променена версия на собственото си произведение и то изсвирена на мууга и хамънда... :paladin:

И накрая за "цитатите". В долния десен ъгъл след всяко мнение има два бутона. Единият от тях е Quote Post. При натискането му се отваря поле за собственото ти мнение съдържащо цитат на мнението което искаш да цитираш. Просто е, а е далеч по-пригледно ако използваш тази функция... ;)
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#42 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 09 септември 2008 - 17:49

Аз пък не разбирам защо почти никой не коментира в тази тема по същество, след като Уейкмън си заслужава точно толкова ентусиазирани постове, колкото получи и концертът на Емерсън... :paladin:

Yanni, Ozzy, Emerson не беше толкова сноб ;)

Attached File  1388107f.JPG   75,88K   36 downloads
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#43 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 09 септември 2008 - 18:41

View Postforeigner, on Sep 9 2008, 18:49, said:

Ozzy, Emerson не беше толкова сноб ;)
Това в каква връзка? :paladin:
I don't know how I managed it...

#44 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 09 септември 2008 - 19:02

View PostOzzy, on Sep 9 2008, 19:41, said:

Това в каква връзка? :paladin:
Нали ви беше направило впечатление, че Performance Running Order е по-различно, снобско и кефещо от обикновен setlist? Е на Емерсън не беше такова-имаме си set list, ограден от мен в червеничко ;)
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#45 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 09 септември 2008 - 19:34

;) :paladin:
I don't know how I managed it...

#46 tarkus

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 8 posts

Posted 09 септември 2008 - 21:30

Имам 2 уши и знам Уейкман наизуст. Сетлист е за вас и в случая за диригента на Пловдивската филхармония. :paladin:

#47 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 10 септември 2008 - 00:28

View Postmarillion, on Sep 9 2008, 18:39, said:

изобщо не съжалявам.
ще взема да ти запиша концерта най-сетне, та да спреш с тия си еретични изказвания! :worship:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users