Jump to content

Rick Wakeman и Keith Emerson в Пловдив01&07.09.2008г. - Концертна зала & Античен театър

46 replies to this topic

#1 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 12 май 2008 - 14:23

http://www.katehizis...ct.php?nid=7533
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#2 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 12 май 2008 - 14:36

No Comment!

No Comment!

No Comment!

No Comment!

No Comment!

;) :) ;) :yes: :yes:

Като се съвзема ще има и коментар от мен............................
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#3 simantex

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 35 posts

Posted 12 май 2008 - 14:39

Е това вече е новина

#4 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 12 май 2008 - 14:39

Keith Emerson

О, тяло мое греховно! О, свята моя шапко! ;)

От днес почвам усърдно да се моля на Всевишния :) , някой да вземе да докара наоколо и Greg Lake, та да мога за един сезон, живот и здраве, да съм ги видял и тримата! ;)
-----------------------------------------
Слушай силно!

#5 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 12 май 2008 - 15:06

Дано не вали на 7-ми Септември ;)
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#6 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 12 май 2008 - 15:23

е не, тъкмо пристигам от Ловеч и ме посрещате с егати новината!!! моят коментар е този:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :) ;) :yes: :yes: :o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :P ;)
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#7 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 12 май 2008 - 15:24

По всичко изглежда, че 2008 ще бъде най-прог ориентираната година откъм концертни изяви в моя живот!! Предстои ми насладата на фестивала в Лорелей с участието на толкова много мои кумири. Преди него живот и здраве ще видя "Канзас" и сега "за капак" през септември, само година след вълшебната флейта на "дедо", една от големите ми мечти е на път да се сбъдне... :)

/Вайли, приятелю, не съм забравил как предрече появата на Кийт Емерсън в темата за РД-то ми - много уранизирани коли ще има за теб от мен!!/ :yes:

Кийт Емерсън е един от моите "духовни бащи" на който аз цял живот съм благодарил за неземните хубости с които ме е дарявал. Синът ми преди години свиреше на пиано и аз искрено се надявах да се превърне в новия Емерсън, но не се получи тая работа. Само една негова снимка на пианото със същия луд поглед, като на "бащицата" ми е останала на библиотеката. :yes:

Това което ме притеснява обаче е концерта на Уейкмън. И друг път съм казвал, че въпреки страхопочитанието което изпитвам към него, не съм особено ентусиазиран от някои работи на Рик с "Йес". Претрупването на музикалната форма и помпозността на Уейкмън са пословични, но все пак соловите му бисерчета са прекрасни, особено "Шесте жени на Хенри VІІІ". Но, да се върна към притеснението си. То идва от факта, че "Йес" тръгват на турне и не виждам как Рик ще съчетае този концерт с ангажиментите на групата. От друга страна това е повод за една нова мечта. Защо пък и "Йес" да не посвирят в Пловдив? ;)

И накрая, дано не вали и дано Амфитеатърът да е свободен през тези дни. Ще бъде чудовищно изживяване!! ;)
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#8 Димо

The Green Reaper

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 248 posts

Posted 12 май 2008 - 15:59

;)

#9 cadaurus

мелоФройд

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 494 posts

Posted 12 май 2008 - 16:39

7 септември - Nile
7 септември - Кийт Емерсън

А сега де? ;)
Предвид мууг издевателствата на Емерсън и агресивния му стил на свирене, един общ концерт ще стане концерт на годината одма. :)
violator: Моите категории са абсолютно обективни. Това е факт.

#10 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 12 май 2008 - 16:44

View Postmarillion, on May 12 2008, 16:24, said:

Йес не тръгваха ли 2009 на турне? ;) А от соловите му неща аз съм най-влюбена в Крал Артур, ако направи Последната битка ще има да ме изгребват от пода с кофи, защото ще съм се разтекла и размазала от кеф. ;) Их, пък да завършат годината и с един Джон Лорд, цена няма да има :)
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#11 cadaurus

мелоФройд

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 494 posts

Posted 12 май 2008 - 16:48

View Postforeigner, on May 12 2008, 17:44, said:

Йес не тръгваха ли 2009 на турне?

Турне на Yes.
violator: Моите категории са абсолютно обективни. Това е факт.

#12 wiktory

empathy

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1079 posts

Posted 12 май 2008 - 19:10

View Postcadaurus, on May 12 2008, 17:39, said:

7 септември - Nile
7 септември - Кийт Емерсън

и

7 септемри - си извън BG. Тцъ

А сега де?! :yes:

важното е да има такива вълшебни дни.... ей! бент се отприщи сякаш у мен ;) :) ;)

адски се радвам на тези, които ще успеят да се насладят на това.... :yes:

#13 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 03 юни 2008 - 09:51

Потвърдено е официално.
I don't know how I managed it...

#14 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 03 юни 2008 - 09:54

View PostOzzy, on Jun 3 2008, 10:51, said:

Потвърдено е официално.

Няма край "изваждането" тази година. Още 180 лева фръкнАха току що, а това са само билетите...

Обаче Кийт заслужава и повече, а Рик все пак е един от Йес.
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#15 Харпалике

вълчица

• Енориаши
  • PipPip
  • 127 posts

Posted 03 юни 2008 - 10:58

Мога ли да си помуча неартикулирано от кеф :metal: :harhar:

Красота!!! :rolleyes:
Because my duty
Was always to beauty
And that was my crime

#16 Лора

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 126 posts

Posted 03 юни 2008 - 15:23

View Postmarillion, on Jun 3 2008, 09:54, said:

Няма край "изваждането" тази година.
Направо си е фалит....
А ако и слуховете за съвместен концерт в края на годината на Queensryche & Dream Theater не се окажат само слухове.... :rolleyes:

#17 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 03 юни 2008 - 15:25

View PostЛора, on Jun 3 2008, 16:23, said:

А ако и слуховете за съвместен концерт в края на годината на Queensryche & Dream Theater не се окажат само слухове.... :rolleyes:
Не бих хвърлял такива бомби, без сигурен източник :harhar:
I don't know how I managed it...

#18 Лора

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 126 posts

Posted 03 юни 2008 - 15:38

View PostOzzy, on Jun 3 2008, 15:25, said:

Не бих хвърлял такива бомби, без сигурен източник :harhar:
Най-обикновена пиратка.....точно няколко такива метнаха на "Академик" преди да излязат Kiss.
Колкото да разпалят мечтите ми за събития от този ранг, които бяха в чекмеджето "неосъществими". :rolleyes:

#19 Geddy

Спасителя в RUSH-та

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Interests:Progressive Rock, Progressive Metal, Heavy Metal, Hard Rock, Jazz, Jazz-Rock, Prog-Folk, Folk-Rock...

Posted 03 юни 2008 - 15:58

А, Куинсрайк май почват (ако не епочнало) скоро турне-нзи ден ме навиваха за ходене до Букурещ за концерт на 30 юни...виж за театрите не знам нищо
и съвсем естествено трябва първо някой да потвърди таквози нещо...

View PostHeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:

Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:

#20 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 17 юни 2008 - 15:38

View Postmarillion, on Jun 3 2008, 10:54, said:

Няма край "изваждането" тази година. Още 180 лева фръкнАха току що, а това са само билетите...

и моите 180 отхвърчаха току-що, ще гледам Емерсън и Уейкмън на живо, не е истина!!!!!!!!!!! :D ;) :D :rolleyes: (пак сълзи на щастие)

View PostЛора, on Jun 3 2008, 16:23, said:

Направо си е фалит....
А ако и слуховете за съвместен концерт в края на годината на Queensryche & Dream Theater не се окажат само слухове.... :)
:huh: тука няма достатъчно изразителна емотикона за съжаление... след края на тази година ще съм в е такова състояние- :vampire:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users