Rick Wakeman и Keith Emerson в Пловдив01&07.09.2008г. - Концертна зала & Античен театър
Started by Satyr, май 12 2008 14:23
46 replies to this topic
Posted 12 май 2008 - 14:36
No Comment!
No Comment!
No Comment!
No Comment!
No Comment!
Като се съвзема ще има и коментар от мен............................
No Comment!
No Comment!
No Comment!
No Comment!

Като се съвзема ще има и коментар от мен............................
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 12 май 2008 - 14:39
Е това вече е новина
Posted 12 май 2008 - 14:39
Keith Emerson
О, тяло мое греховно! О, свята моя шапко!

От днес почвам усърдно да се моля на Всевишния

-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 12 май 2008 - 15:06
Дано не вали на 7-ми Септември

Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 12 май 2008 - 15:23
е не, тъкмо пристигам от Ловеч и ме посрещате с егати новината!!! моят коментар е този:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 12 май 2008 - 15:24
По всичко изглежда, че 2008 ще бъде най-прог ориентираната година откъм концертни изяви в моя живот!! Предстои ми насладата на фестивала в Лорелей с участието на толкова много мои кумири. Преди него живот и здраве ще видя "Канзас" и сега "за капак" през септември, само година след вълшебната флейта на "дедо", една от големите ми мечти е на път да се сбъдне...
/Вайли, приятелю, не съм забравил как предрече появата на Кийт Емерсън в темата за РД-то ми - много уранизирани коли ще има за теб от мен!!/
Кийт Емерсън е един от моите "духовни бащи" на който аз цял живот съм благодарил за неземните хубости с които ме е дарявал. Синът ми преди години свиреше на пиано и аз искрено се надявах да се превърне в новия Емерсън, но не се получи тая работа. Само една негова снимка на пианото със същия луд поглед, като на "бащицата" ми е останала на библиотеката.
Това което ме притеснява обаче е концерта на Уейкмън. И друг път съм казвал, че въпреки страхопочитанието което изпитвам към него, не съм особено ентусиазиран от някои работи на Рик с "Йес". Претрупването на музикалната форма и помпозността на Уейкмън са пословични, но все пак соловите му бисерчета са прекрасни, особено "Шесте жени на Хенри VІІІ". Но, да се върна към притеснението си. То идва от факта, че "Йес" тръгват на турне и не виждам как Рик ще съчетае този концерт с ангажиментите на групата. От друга страна това е повод за една нова мечта. Защо пък и "Йес" да не посвирят в Пловдив?
И накрая, дано не вали и дано Амфитеатърът да е свободен през тези дни. Ще бъде чудовищно изживяване!!

/Вайли, приятелю, не съм забравил как предрече появата на Кийт Емерсън в темата за РД-то ми - много уранизирани коли ще има за теб от мен!!/

Кийт Емерсън е един от моите "духовни бащи" на който аз цял живот съм благодарил за неземните хубости с които ме е дарявал. Синът ми преди години свиреше на пиано и аз искрено се надявах да се превърне в новия Емерсън, но не се получи тая работа. Само една негова снимка на пианото със същия луд поглед, като на "бащицата" ми е останала на библиотеката.

Това което ме притеснява обаче е концерта на Уейкмън. И друг път съм казвал, че въпреки страхопочитанието което изпитвам към него, не съм особено ентусиазиран от някои работи на Рик с "Йес". Претрупването на музикалната форма и помпозността на Уейкмън са пословични, но все пак соловите му бисерчета са прекрасни, особено "Шесте жени на Хенри VІІІ". Но, да се върна към притеснението си. То идва от факта, че "Йес" тръгват на турне и не виждам как Рик ще съчетае този концерт с ангажиментите на групата. От друга страна това е повод за една нова мечта. Защо пък и "Йес" да не посвирят в Пловдив?

И накрая, дано не вали и дано Амфитеатърът да е свободен през тези дни. Ще бъде чудовищно изживяване!!

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 12 май 2008 - 15:59

Posted 12 май 2008 - 16:39
7 септември - Nile
7 септември - Кийт Емерсън
А сега де?
Предвид мууг издевателствата на Емерсън и агресивния му стил на свирене, един общ концерт ще стане концерт на годината одма.
7 септември - Кийт Емерсън
А сега де?

Предвид мууг издевателствата на Емерсън и агресивния му стил на свирене, един общ концерт ще стане концерт на годината одма.

violator: Моите категории са абсолютно обективни. Това е факт.
Posted 12 май 2008 - 16:44
marillion, on May 12 2008, 16:24, said:
Йес не тръгваха ли 2009 на турне?

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 12 май 2008 - 16:48
violator: Моите категории са абсолютно обективни. Това е факт.
Posted 03 юни 2008 - 09:54
Ozzy, on Jun 3 2008, 10:51, said:
Потвърдено е официално.
Няма край "изваждането" тази година. Още 180 лева фръкнАха току що, а това са само билетите...
Обаче Кийт заслужава и повече, а Рик все пак е един от Йес.
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 03 юни 2008 - 10:58
Мога ли да си помуча неартикулирано от кеф
Красота!!!

Красота!!!

Because my duty
Was always to beauty
And that was my crime
Was always to beauty
And that was my crime
Posted 03 юни 2008 - 15:38
Ozzy, on Jun 3 2008, 15:25, said:
Не бих хвърлял такива бомби, без сигурен източник 

Колкото да разпалят мечтите ми за събития от този ранг, които бяха в чекмеджето "неосъществими".

Posted 03 юни 2008 - 15:58
А, Куинсрайк май почват (ако не епочнало) скоро турне-нзи ден ме навиваха за ходене до Букурещ за концерт на 30 юни...виж за театрите не знам нищо
и съвсем естествено трябва първо някой да потвърди таквози нещо...
и съвсем естествено трябва първо някой да потвърди таквози нещо...
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 17 юни 2008 - 15:38
marillion, on Jun 3 2008, 10:54, said:
Няма край "изваждането" тази година. Още 180 лева фръкнАха току що, а това са само билетите...

Лора, on Jun 3 2008, 16:23, said:
Направо си е фалит....
А ако и слуховете за съвместен концерт в края на годината на Queensryche & Dream Theater не се окажат само слухове....
А ако и слуховете за съвместен концерт в края на годината на Queensryche & Dream Theater не се окажат само слухове....

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users