Честито, Викторе! Жив и здрав бъди. Слушай единствено душата си, когато имаш нужда от честно мнение и съвет през новата си лична годинка.
Lord Vickeron празнува днес!
Started by violator, мар 05 2008 10:15
26 replies to this topic
Posted 05 март 2008 - 10:15
Оказва се, че се е раждал, а не са го издялали в скандинавска скала студените ветрове на Валхала.
Честито, Викторе! Жив и здрав бъди. Слушай единствено душата си, когато имаш нужда от честно мнение и съвет през новата си лична годинка.
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 05 март 2008 - 10:24
СЛЕЙЪЪЪЪЪР!!!
И знай, че бирата от кубинка винаги е по-хубава! Аромата на кожа й придава неповторим вкус
... и смърт за блека!
И знай, че бирата от кубинка винаги е по-хубава! Аромата на кожа й придава неповторим вкус
... и смърт за блека!
Edited by Димо, 05 март 2008 - 11:58 .
Posted 05 март 2008 - 10:37
Честит рожден ден и от мен!
Днес и бритчеда празнува, тъй че... иху, аху, че сти то!
Днес и бритчеда празнува, тъй че... иху, аху, че сти то!
What you feel is what you are.
And what you are is beautiful.
And what you are is beautiful.
Posted 05 март 2008 - 10:38
и аз не бях сигурен ,че го е майка раждала ! Не човек , а скала !
Жив и здрав да си , Вики !
Наздраве !
Жив и здрав да си , Вики !
Наздраве !
Posted 05 март 2008 - 10:46
Честит Рожден Ден, Лорде
Бъди здрав и щастлив! Нека силата бъде с теб! Сполука!
На злия дълго-скандинаворусокос Викерон:
Бъди здрав и щастлив! Нека силата бъде с теб! Сполука!
На злия дълго-скандинаворусокос Викерон:
Edited by Hard rock fan, 05 март 2008 - 10:47 .
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 05 март 2008 - 11:22
Честито на най най - любимия ми пророк!
Вики, как бързо минаха четири години в едно от най-истинските и ценни приятелства в живота ми
сякаш беше вчера онзи слънчев следобед, в който вместо очаквания кърваво жаднясъл свиреп поглед ме огря най-чаровната, искрена и лъчезарна усмивка... не намирам достатъчно думи за радостта ми, че те познавам, за това, колко много си те обичаме, за това колко купища щастие, успех, любов, приятели, музика, купони и щури концерти ти желая...
нека оставя думите за довечера....
до наздравица, скъпи приятелю
Вики, как бързо минаха четири години в едно от най-истинските и ценни приятелства в живота ми
нека оставя думите за довечера....
до наздравица, скъпи приятелю
Posted 05 март 2008 - 13:03
Честито, Лорде!
Да си все така твърд!!
Да си все така твърд!!
Posted 05 март 2008 - 13:10
Честито рождество Викероново
Posted 05 март 2008 - 13:30
Съмненията по отношение на раждането на Викерона ми се струват съвсем основателни. Според мен е излязъл нейде от преизподнята 
Честито Викероне! Не съм сигурен какво да пожелая понеже не знам точно от какво се нуждаят чедата на отвъдното
, така че по каналния ред: здраве, щастие, късмет и остро, безпощадно перо!
Честито Викероне! Не съм сигурен какво да пожелая понеже не знам точно от какво се нуждаят чедата на отвъдното
ПИСУК!
Posted 05 март 2008 - 16:51
Жив,здрав,прав,корав,мноо жени,мноо коли...аве сеш`се...
Don't try to tell us
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!
Posted 06 март 2008 - 12:25
Честито, касапино
Колко девици бяха изкормени ритуално
Колко девици бяха изкормени ритуално
Posted 06 март 2008 - 14:01
clear, on Mar 6 2008, 13:36, said:
прибрала се много.. влюбена)))
о-О! разконспирирани сме
прав е един приятел да каже, че на някои жени любовта им минава през музиката....
в случая това бе - Кюър, хехе
един техен албум да свали Шурето от нета и той да се окаже замаскиран троянски кон
всякакви мнения съм чувала, но това ме отнесе тотално! имам си и десетина свидетели на официалното ми обяснение.... така е то
Posted 06 март 2008 - 14:42
Бъди жив и здрав! Все хубави неща да ти се случват, слушай музиката, която харесваш със сърцето си и посети хиляди концерти!
I don't know how I managed it...
Posted 06 март 2008 - 18:50
Честито и от мен! Жив и здрав!
Posted 06 март 2008 - 21:51
Благодаря на всички! Трогнат съм! Вярно че рядко пиша, но ви следя зорко какви ги вършите! Kакто се казва, продължаваме напред и само метълизъм и Slaaaayyyeeerrrrrr!
Posted 23 март 2008 - 18:12
Напоследък рядко се мярвам (и набързо) поради ангажименти и съм пропуснал тез хубави поводи, та на мнооого голяма патерица поднасям и своите най добри пожелания към Викерон и henna iv за здраве, яки концерти (доста се очертават тази година у нас) и всички хубави неща вече споменати...
Наздраве
Наздраве
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 23 март 2008 - 18:16
Поради пълното сходство на ситуацията с тази на Geddy, остава единствено да се подпиша под неговото мнение.
Наздраве!
Наздраве!
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
Posted 08 септември 2009 - 12:52
Празнува днес, ама и вчера, и оня ден, и утре ще празнува и още поне няколко дни! Защото в неделя (6-ти септември) му се е родил малък Викерончо, с името Никола!!!
Да му е жив и здрав! Никола да носи на майка си и баща си само радост и успехи. И да се научи да слуша такава музика, в сравнение с която тази, дето баща му слуша, да звучи като Селин Дион
Да му е жив и здрав! Никола да носи на майка си и баща си само радост и успехи. И да се научи да слуша такава музика, в сравнение с която тази, дето баща му слуша, да звучи като Селин Дион
I don't know how I managed it...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users