Jump to content

Metallica в София25.07.2008 - стадион "Васил Левски"

651 replies to this topic

#501 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 20 юли 2008 - 19:52

Егати, прогнозата за времето за следващата седмица (от вторник до вторник) на weather.yahoo.com е само за дъжд :wub: Дано да не е вярна :D
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#502 Guest_StratoBOB_*

• Гости

Posted 20 юли 2008 - 20:00

Вярно ли е това, че Metallica не идват със собствена сцена а SME (!!?!!) ще строят по "указания" такава ? Информацията ми е втора ръка и лично аз не виждам какво общо имат SME в цялата схема. Въпреки това ми е интересно дали се знае как стои ситуацията с озвучаването и самата сцена. Благодаря предварително, ако някой ме осветли по въпроса. :wub:

Относно прогнозата за времето. Според Синоптик.бг след 21.00 ч. ще има слаб дъжд :D

Edited by StratoBOB, 20 юли 2008 - 20:03 .

#503 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 20 юли 2008 - 20:30

Според програмата, която ползвам - Weather watcher от вторник нататък всеки ден ще вали в София...

#504 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 20 юли 2008 - 22:36

View PostSvil, on Jul 20 2008, 21:30, said:

Според програмата, която ползвам - Weather watcher от вторник нататък всеки ден ще вали в София...

хаха
аз съм в сектор А

другите да му мислят :Р

#505 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 21 юли 2008 - 08:35

View Posthendy, on Jul 20 2008, 22:36, said:

хаха
аз съм в сектор А

другите да му мислят :Р
А лесно ли се минава от другите сектори в сектор А :ninja: Ами ако няма някакви сериозни пречки, всички ще се втурнат натам :)
Vanquish the pain

#506 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 21 юли 2008 - 08:41

Хайде сега за дъжда да се притесняваме на концерт на стадион :) Или ще вали или няма да вали - какво му мислите от сега :ninja: Ето един актуален сетлист на Metallica от вчера:

Metallica, 20 July, Latvia
Creeping Death
Fuel
Ride The Lightning
Harvester Of sorrow
Welcome Home (Sanitarium)
The Memory Remains
...And Justice For All
No Remorse
Fade To Black
Master Of Puppets
Whiplash
Nothing Else Matters
Sad But True
One
Enter Sandman
- - - - -
Last Caress
Motorbreath
Seek And Destroy

#507 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 21 юли 2008 - 08:47

View PostJavor, on Jul 21 2008, 08:41, said:

Хайде сега за дъжда да се притесняваме на концерт на стадион :ninja: Или ще вали или няма да вали - какво му мислите от сега :bomb:
Най-много да се намокрим (няма да е за сефте този месец), само дано апаратурата е пригодена за такива условия, за да извади мощния и чист звук, който чухме на стадион Пловдив. друго не ме притеснява :) Който и сетлист да изберат, няма да страдам :bomb:
Vanquish the pain

#508 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 21 юли 2008 - 11:02

View PostMetal Heart, on Jul 21 2008, 09:35, said:

А лесно ли се минава от другите сектори в сектор А :ninja: Ами ако няма някакви сериозни пречки, всички ще се втурнат натам :)

не само че е лесно, но и е невъзможно :Р
няма такива опции на ст Васил Левски да се минава свободно по секторите, всичко си е оргадено и преградено от край до край.

#509 Claw

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 16 posts

Posted 21 юли 2008 - 11:19

Здравейте хора!Имам само 1 въпрос относно концерта в петък-аз понеже се сдобих с тези допълнително пуснатите билети за пред сцена които са през 26 вход ...Някакви идеи след като се влезне през 26 вход какво след това защото и хората които са за правостоящия сектор са от същия вход-а че има преграда между правостоящи и правостоящи пред сцена ,то се знае.Та това е единственото което ме притеснява :ninja: Поздрави ! :bomb: :)

#510 SteelGod

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 21 юли 2008 - 12:00

Концерт, който тактично и с удоволствие ще пропусна...

#511 lordi

-

• Енориаши
  • PipPip
  • 74 posts

Posted 21 юли 2008 - 12:35

View PostClaw, on Jul 21 2008, 10:19, said:

Здравейте хора!Имам само 1 въпрос относно концерта в петък-аз понеже се сдобих с тези допълнително пуснатите билети за пред сцена които са през 26 вход ...Някакви идеи след като се влезне през 26 вход какво след това защото и хората които са за правостоящия сектор са от същия вход-а че има преграда между правостоящи и правостоящи пред сцена ,то се знае.Та това е единственото което ме притеснява :huh: Поздрави ! :) :)
Може би тези които са с билет за пред сцената отиват пред сцената. Незнам защото аз имам същия билет. Но щом сме си платили 60 лева няма как да останем във втора зона. :ninja: :bomb: :bomb: :bomb: :) :)
Светът е пълен с тъпаци, които си мислят, че светът е пълен с тъпаци :)

#512 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 21 юли 2008 - 15:49

В това интервю организаторът казва, че сцената на Металика се строи от вчера. Някой да има наблюдения :)
Vanquish the pain

#513 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 21 юли 2008 - 16:00

Истина е. Познати от фенклуба на Metallica потвърдиха. А на тях мога да им вярвам - те лягат и стават с мисълта за Metallica и това лято вече са посетили 2 концерта и смятат да посетят още 3... Та сцената вече се строи, а в Winampa ми вече няма място за други неща :)

Edited by Javor, 21 юли 2008 - 16:00 .

#514 Trin

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 23 posts

Posted 21 юли 2008 - 20:11

View PostClaw, on Jul 21 2008, 12:19, said:

Здравейте хора!Имам само 1 въпрос относно концерта в петък-аз понеже се сдобих с тези допълнително пуснатите билети за пред сцена които са през 26 вход ...Някакви идеи след като се влезне през 26 вход какво след това защото и хората които са за правостоящия сектор са от същия вход-а че има преграда между правостоящи и правостоящи пред сцена ,то се знае.Та това е единственото което ме притеснява :D Поздрави ! :D :)

Ми просто ще следваш указанията, човече ;) Нали знаеш, че си питане и до Цариград се стига... Няма да останеш отзад, щом имаш билет за отпред...
Сега обаче аз си погледнах моя билет. Аз съм в сектор А. Също влизам през вход 26. Тези мили хорица нали не си представят сериозно, че всичките 50 000, или там колкото са, зрители ще влязат през ЕДИН вход?! И това при положение, че "Васил Левски" има безкрайно много входове...
Боже, боже, май наистина ще трябва да ида на обяд и да висна пред вратите. :)

Edited by Trin, 21 юли 2008 - 20:16 .

#515 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 21 юли 2008 - 22:19

View Postlordi, on Jul 18 2008, 16:50, said:

А някой знаели как са билетите на влаковете от Пловдив защото просто в момента е навъзможно да си купя до вторник. :)
По-добре се ориентирай към автобус. Днес са изгоряли още два вагона и то точно по направлението Пловдив-София. За щастие този път няма жертви. Директорът на БДЖ каза в ефир, че вагоните, които се движат в момента, са над 30-годишни и вече дават фира, а новите още не са пристигнали... За няколко лева по-малко не си рискувам живота с тези амортизирани "превозни средства".
Vanquish the pain

#516 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 22 юли 2008 - 06:11

А всъщност по-евтино ли е с влак? Аз последно гледах някакви цени и излизаше същото като пари.

#517 wiktory

empathy

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1079 posts

Posted 22 юли 2008 - 08:23

View PostMetal Heart, on Jul 21 2008, 09:35, said:

А лесно ли се минава от другите сектори в сектор А :) Ами ако няма някакви сериозни пречки, всички ще се втурнат натам :)

аз също съм там и не е като да няма опция, виж си личната :D

#518 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 22 юли 2008 - 08:23

Ако си ученик или студент все още излиза по-евтино. Може би и двупосочния билет е малко по-евтин. Иначе не излиза по-евтино отколкото с автобус :) То и затова само пенсионери, цигани, ученици и студенти използват БДЖ все още.

#519 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 22 юли 2008 - 08:25

View PostSvil, on Jul 22 2008, 06:11, said:

А всъщност по-евтино ли е с влак? Аз последно гледах някакви цени и излизаше същото като пари.
Скоро им вдигнаха цените и разликите с автобуса са минимални. На сметка е само ако си с карта и ползваш намаление. Но с цената на по-дълго лангъркане и немалка опасност от авария. За "удобствата" да не говорим...
Vanquish the pain

#520 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 22 юли 2008 - 11:25

http://www.katehizis...ct.php?nid=8226 :)
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users