hendy, on Jul 2 2008, 15:34, said:
ох, не съм сигурна, че са само голф.... виждала съм Bon Jovi кабрио (в магазин на VW , не фенска модификация)... което не пречи да е имало и голфове де
мен ми е малко странно - принципно е готина идеята, ама всеки може да си направи каквито си иска надписи по колите, без да е нужно фабрично да са надраскани

Само нещо ще вметна. Какъв е бил проблема, да е било Голф кабриолет

.
Май много се задълбочихте в темата.
Първо тези автомобили не се правят за да летиш с тях, а за да си имаш модел с надписи и нарочен на твоята любима група. Има екстри и доста неща, които не забелязвате. Двигателите примерно са два (специално за форда), не съм гледал гамата от мотори специално за този модел, но съм сигурен, че тези са с доста висока мощност спрямо базовите. Цените на базовите модели са едни на моделите със екстри и силни двигатели съвсем други. За всичко си плащаш.
Я се замислете малко, ако за 100 броя правени специално за определено турне на определена група, се направи нещо наистина различно (двигатели, окачване, екстериор) колко пари ще излезе едната бройка. Мисля, че тогава на Svil ще му стигнат за две нови Lancia Delta, или за Delta integrale барабар с потдръжката (която е много скъпа) и отгоре. Лети джанти изрязани като Metallica или пък вместо фокус отзад да пише Metallica и по тапицерията и по стелките да има Metallica. Това се плаща! Колата да е разработена с акустика и аудио система за рок музика. Това са различните неща, които правят една кола уникална. Незнам дали тази кола е такава, но част от изброените неща ги има

. Всичко е реклама и начин да се избият малко кинти. Аз примерно ще се кефя ако на боята поглеждана под различен ъгъл пише Metallica (едва ли го има,и е кичозно, но ще е яко). Това е фенщината си е фенщина
Мисля, че на всички им е ясно.