Jump to content

Metallica в София25.07.2008 - стадион "Васил Левски"

651 replies to this topic

#381 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 07 юни 2008 - 17:14

View PostSvil, on Jun 7 2008, 12:51, said:

Не си ти тоя, дето ще ми нарежда какво да правя. Остроумията си ги запази за приятелския си кръг. За концерта на Металика ще говорим след като той се състои. В момента обсъждаме какво бихме искали от концерта, като изживяване. Ти очевидно не искаш нищо, остави другите да си изкажат желанията, без да ги обявяваш за детинщини. Надрасли сме възрастта, в която сме търпяли някой да ни възпитава.

Явно периода с възпитанието при теб, не се е състоял ако беше нямаше да се заяждаш по най-просташкия начин. За концерта на Металика ще се коментира и преди и след събитието.

P.S. Май и толерантноста са изпуснали при възпитанието. Извинявай, че пиша във форума явно нещо ти пречи. А това с нареждането е най-голямата тъпотия която си написал. Май се дървиш, като хлапе по форумите. Помисли си и пак пиши глупости!
Rock n' Roll

#382 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 07 юни 2008 - 19:10

Изобщо не ми се коментира написаното от теб. Не виждам къде се дървя и държа просташки, но явно ми е малко интелекта, за да го зацепя. Всъщност пиши и си коментирай каквото си щеш. Ако имаш да отправиш още някакви забележки по повод възпитанието ми, заповядай на концерта на Металика, наживо. Ще ти дам тази възможност.

#383 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 07 юни 2008 - 19:16

View PostSvil, on Jun 7 2008, 20:10, said:

Изобщо не ми се коментира написаното от теб. Не виждам къде се дървя и държа просташки, но явно ми е малко интелекта, за да го зацепя. Всъщност пиши и си коментирай каквото си щеш. Ако имаш да отправиш още някакви забележки по повод възпитанието ми, заповядай на концерта на Металика, наживо. Ще ти дам тази възможност.

:D :)

Edited by Code187, 07 юни 2008 - 19:17 .

Rock n' Roll

#384 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 07 юни 2008 - 19:31

И тук идва момента, в който Ви моля да спрете с този иначе така приятен разговор помежду си и да се концентрирате върху темата Металика в София :)
I don't know how I managed it...

#385 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 07 юни 2008 - 20:20

View PostOzzy, on Jun 7 2008, 20:31, said:

И тук идва момента, в който Ви моля да спрете с този иначе така приятен разговор помежду си и да се концентрирате върху темата Металика в София :)

Разговорът е изключително концентриран върху темата "концерта на Металика в София". "Говорим за мечтите си и очакванията за концерта", а за самия концерт ще говорим след като мине събитието.

Между другото някой има ли представа колко, е излезнал наема (в левове) на стадион "Васил Левски". Защото други концерти, на не по-малко известни групи бяха провеждани на стадион"Локомотив" и "Академик" с довода, че наема за стадион "Васил Левски" е непосилен за организаторите?
Rock n' Roll

#386 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 07 юни 2008 - 21:23

View PostCode187, on Jun 7 2008, 20:20, said:

Разговорът е изключително концентриран върху темата "концерта на Металика в София".
Може и да е концентриран. Но не е в духа, в който би трябвало да бъде. :D Което се надявам, че вече се е променило :)

#387 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 09 юни 2008 - 08:35

По повод на това какво ще изпълнят у нас:
Първата част от Европейското турне приключи. Във втората сме ние -_-
В тази първа част имаше общо 7 концерта и бяха изпълнени следните песни (по азбучен ред):

...And Justice For All
Bleeding Me
Creeping Death
Damage Inc.
Devil's Dance
Die, Die My Darling
Disposable Heroes
Enter Sandman
Fade To Black
For Whom The Bell Tolls
Fuel
Harvester of Sorrow
King Nothing
Last Caress
Master Of Puppets
Motorbreath
Nothing Else Matters
No Remorse
One
Ride The Lightning
Sad But True
Seek and Destroy
So What
Stone Cold Crazy
The Four Horsemen
The Memory Remains
The Unforgiven
Welcome Home (Sanitarium)
Wherever I May Roam
Whiplash

Общо 30 песни. На всеки концерт изпълняват 18.
Ако на някой му се занимава нека извади от тези 30 песни онези, които са изпълнявани на абсолютно всеки от 7-те концерта. Мен ме мързи :harhar:

#388 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 09 юни 2008 - 09:37

Ето ги песните, сортирани по това колко пъти са изпълнявани на концертите от първата част от турнето :harhar:

Creeping Death - 7
Enter Sandman - 7
Master Of Puppets - 7
Nothing Else Matters - 7
Sad But True - 7
Seek and Destroy - 7
One - 7
...And Justice For All – 6
Devil's Dance - 6
Ride The Lightning - 6
Bleeding Me - 5
Fade To Black - 5
For Whom The Bell Tolls - 5
Last Caress - 5
So What - 5
Harvester of Sorrow - 4
No Remorse - 4
Whiplash - 4
The Four Horsemen - 3
Damage Inc. - 2
Die, Die My Darling - 2
Fuel - 2
Motorbreath - 2
The Memory Remains - 2
The Unforgiven - 2
Welcome Home (Sanitarium) - 2
Wherever I May Roam - 2
Disposable Heroes - 1
King Nothing - 1
Stone Cold Crazy - 1

#389 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 09 юни 2008 - 12:09

Как не те домързя :harhar:

#390 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 10 юни 2008 - 08:10

Това отнема точно 5 минути, като се има предвид, че си имах всички сетлисти досега в едно файлче :angry3: Виж ей тези как не ги е домързяло незнам

Edited by Javor, 10 юни 2008 - 08:10 .

#391 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 10 юни 2008 - 08:14

View PostJavor, on Jun 10 2008, 09:10, said:

Това отнема точно 5 минути, като се има предвид, че си имах всички сетлисти досега в едно файлче :angry3: Виж ей тези как не ги е домързяло незнам
Тия вярно са луди :no:

#392 AXE

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 29 posts

Posted 10 юни 2008 - 15:39

^^ Яко! Според тази статистика Creeping Death е най-свирената им от тях самите песен :metal:

#393 Firebringer

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 40 posts

Posted 10 юни 2008 - 17:49

View PostSvil, on Jun 10 2008, 09:14, said:

Тия вярно са луди :metal:
Аз бих казал - Хвала на такива луди люде, които са се постарали да направят тая статиститка :metal: :metal:
И не помня кои бяха хората, които не харесваха Seek & Destroy (не ми е любима, но нямам нищо против), но като гледам е една от най-свирените песни :D

Edited by Firebringer, 10 юни 2008 - 17:55 .

#394 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 10 юни 2008 - 19:44

Seek & Destroy е своего рода химн, поне за моето поколение. Не знам новите фенове какво не и харесват. Може би е нормално някой, за който грънджа и сиатълската вълна са проходилката в тази музика, да не му харесва. Но за ментази песен носи особена енергия и лудост. Тя е еманация на яростта, с която Металика покориха света пред 26 години (ако сметнем демо периода им, доколкото съм запознат с историята им).
Дано наистина я изсвирят, защото през 99-та я пропуснаха и аз лично бях много разочарован.

#395 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 10 юни 2008 - 19:55

Аз също не бях никак доволн от този пропуск.Действително преди двайсетина година това беше Химна,заедно с още 2-3 парчета на Металика.
Еб ендалгс и етиннилтсеч исрубмок
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп
.

#396 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 10 юни 2008 - 20:53

View PostSvil, on Jun 10 2008, 20:44, said:

Не знам новите фенове какво не и харесват.Може би е нормално някой, за който грънджа и сиатълската вълна са проходилката в тази музика, да не му харесва.
Надявам се,че нямаш предвид мен.Вероятно се отнася за някой друг защото това с грънджа аз лично не го разбрах.
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#397 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 10 юни 2008 - 20:58

View Postcygnusx86, on Jun 10 2008, 21:53, said:

Надявам се,че нямаш предвид мен.Вероятно се отнася за някой друг защото това с грънджа аз лично не го разбрах.
Твърде лично ги приемаш нещата. Нямам идея ти с какво си я прослушал тази музика. Думите ми бяха обобщение. Всеки си има лични причини.

#398 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 11 юни 2008 - 08:02

Абе аз уж съм прослушал "праведна" музика баш в гръндж периода в началото на 90те, обаче я прослушах с една касетка на която имаше надпис "Сикена" и вътре имаше бая пъти записан въпросния химн :metal: Не мисля, че ще я пропуснат тая песньовка този път. Не са пропускали да завършат концерт с нея от сума ти години - баш ние ли ще сме каръците :metal:

#399 Firebringer

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 40 posts

Posted 11 юни 2008 - 21:56

Абе още не съм изгледал концерта им от Rock am Ring до край, ама ме радва, че пее като хората Джеймс, защото се бях уплашил, че ще е фалшив и виещ :D. Ама като гледам много добре го дава и мисля, че ще е много голяма цепня на тоя концерт :( . А щом няма да има и от St. Anger песни, значи света си е на мястото :P.
На мен лично ми се ще да изсвирят Astronomy, ама като видях статистиката за брой изпълнения на песните, за нея беше... 0 ;).

#400 Demona

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 4 posts

Posted 12 юни 2008 - 16:51

Има фалшиви билети за Металика, вижте в сайта на eventim.bg!. Там пише с кои баркодове
почват фалшивите билети, надявам се да няма преебани.

Cheers

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users