Jump to content

Metallica в София25.07.2008 - стадион "Васил Левски"

651 replies to this topic

#361 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 03 юни 2008 - 07:20

View PostJim Crow, on Jun 2 2008, 23:07, said:

И къде е новата песен в цялата сметка?
Seek & Destroy...За в България ще си е нова...
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#362 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 03 юни 2008 - 08:28

Дано да свирят нови песнИ тука и да НЕ свирят Seek And Destroy защото е отвратителна песен,поне първите три минути де...некъв скапан рокендрол.Дано да свирят Bleeding Me на нейно място.Абе квото и да свирят,както и да го свирят хейтърите пак ще намерят повод да пискат след концерта.
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#363 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 03 юни 2008 - 08:47

View Postsatanicart, on Jun 2 2008, 10:38, said:

Това е сетлистът от 30 май в Landgraaf, Холандия:

Има три неща, по които този сет-лист ми харесва повече от предния: "Fade to Black", "The Four Horsemеn" и "Bleeding Me " (хайде "Load"-хейтърите сега ще ме емнат с тежката артилерия). И в трите песни има нещо много мое, адски си ги обичам и страшно искам да ги чуя на живо.
Но да го разкарват тоя "Devil's Dance" от сет-листа защото ми е много омразен.
ПИСУК!

#364 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 03 юни 2008 - 09:27

Честно казано, предпочитам Devil's Dance пред Bleeding me - втората ми е много заспала и дълга за концерт, колкото и да си я харесвам.
@cygnusx86: да бе, бахти тъпата песен е тая Seek&Destroy, не мога да разбера к'во ли й харесват толкоз...че и емблематична за групата да я разправят...особено първите три минути...особено пък целия Kill 'Em All - няк'ва си безсмислена тресня - метълисти гадни, още не са разбрали къде е ИСТИНАТА...
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#365 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 03 юни 2008 - 10:43

Ставаше дума за първите три минути на Seek And Destroy,не за целия Kill Em All.Все пак това е най-великия дебют на метъл група откъдето и да го погледнеш.
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#366 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 04 юни 2008 - 21:22

View Postcygnusx86, on Jun 3 2008, 09:28, said:

Дано да свирят нови песнИ тука и да НЕ свирят Seek And Destroy защото е отвратителна песен,поне първите три минути де...некъв скапан рокендрол.Дано да свирят Bleeding Me на нейно място.Абе квото и да свирят,както и да го свирят хейтърите пак ще намерят повод да пискат след концерта.
Да, да... и един мармот завива шоколад :wub:

#367 Geddy

Спасителя в RUSH-та

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Interests:Progressive Rock, Progressive Metal, Heavy Metal, Hard Rock, Jazz, Jazz-Rock, Prog-Folk, Folk-Rock...

Posted 05 юни 2008 - 20:40

View PostSvil, on Jun 4 2008, 22:22, said:

Да, да... и един мармот завива шоколад :)
:D

View PostHeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:

Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:

#368 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 06 юни 2008 - 12:22

Metallica
Live In Lisbon, Portugal
05.06.2008

1. Creeping Death
2. Fuel
3. Wherever I May Roam
4. Harvester of Sorrow
5. Bleeding Me
6. King Nothing
7. No Remorse
8. Devil's Dance
9. Welcome Home (Sanitarium)
10. Master of Puppets
11. Damage Inc.
Encore 1:
12. Nothing Else Matters
13. Sad But True
14. One
15. Enter Sandman
Encore 2:
16. Last Caress
17. So What?
18. Seek and Destroy
I don't know how I managed it...

#369 mitaka

Juventus fan

• Енориаши
  • PipPip
  • 57 posts

Posted 06 юни 2008 - 12:32

Сетлиста е добър, като изключим че отново я няма Orion(явно ще трябва да се примиря с този факт), обаче ми изглежда леко късичка основната част преди бисовете.
Аndrea Fortunato: I never thought walking around could be so great.

#370 Warlord

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 181 posts

Posted 06 юни 2008 - 13:20

От време на време посещавам Македонския метъл портал. До момента са се напълнили 7 автобуса от там за концерта на Металика, а интересът към този концерт и към Калиакра 2008 продължава да нараства след пропадането на Кесъл феста в Смедерево (една донякъде успокоителна новина, че не само у нас стават такива мизерии :harhar:

Edited by Warlord, 06 юни 2008 - 13:21 .

#371 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 06 юни 2008 - 13:22

Предвид епохалното събитие предлагам да направим един експеримент, който правихме преди година за подобни концерти. Нека всеки направи един топ 15 от песни на Металика, които иска да чуе на концерта и да излъчим идеалните 15 песни. После ще видим доколко ще ни уважат :harhar:
... Through dreams I influence mankind...

#372 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 06 юни 2008 - 13:50

View PostЗмей Горянин, on Jun 6 2008, 14:22, said:

Предвид епохалното събитие предлагам да направим един експеримент, който правихме преди година за подобни концерти. Нека всеки направи един топ 15 от песни на Металика, които иска да чуе на концерта и да излъчим идеалните 15 песни. После ще видим доколко ще ни уважат :yes:

Средно листа е от около 18 песни, така че мисля, че трябва да са по толкова - по 18. А иначе не виждам особен смисъл от упражнението, но за чесане на пръстите става :harhar:
ПИСУК!

#373 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 06 юни 2008 - 14:05

View Postwhiplash159, on Jun 6 2008, 14:50, said:

Средно листа е от около 18 песни, така че мисля, че трябва да са по толкова - по 18. А иначе не виждам особен смисъл от упражнението, но за чесане на пръстите става :harhar:
Когато правехме това преди години, идеята беше списъкът (помня, че беше топ 3 на желаните нетрадиционно изпълнявани песни, например) да попадне в ръцете на въпросната група и малко или много да повлияе на избора им на песни за нашия концерт. За Металика това, разбира се, е утопия и ще се съглася, че няма особен смисъл, но пък ще е полезно за да видят настроенията на форумците и да се подкрепят с малко статистика :yes:. За албумите на Металика вече е правена такава и load и reload бяха на незавидни позиции. St. Anger май още не беше излязал, иначе позициите им можеше да са по-напред :wub:
... Through dreams I influence mankind...

#374 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 06 юни 2008 - 15:20

View PostOzzy, on Jun 6 2008, 13:22, said:

Metallica
Live In Lisbon, Portugal
05.06.2008

1. Creeping Death
2. Fuel
3. Wherever I May Roam
4. Harvester of Sorrow
5. Bleeding Me
6. King Nothing
7. No Remorse
8. Devil's Dance
9. Welcome Home (Sanitarium)
10. Master of Puppets
11. Damage Inc.
Encore 1:
12. Nothing Else Matters
13. Sad But True
14. One
15. Enter Sandman
Encore 2:
16. Last Caress
17. So What?
18. Seek and Destroy

значи аз не съм капризна, каквото и да свирят ми е все тая, нямам особени претенции... ама ако задържат Wherever I May Roam .... аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :harhar: :yes: :wub:

#375 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 06 юни 2008 - 15:20

View PostЗмей Горянин, on Jun 6 2008, 15:05, said:

Когато правехме това преди години, идеята беше списъкът (помня, че беше топ 3 на желаните нетрадиционно изпълнявани песни, например) да попадне в ръцете на въпросната група и малко или много да повлияе на избора им на песни за нашия концерт. За Металика това, разбира се, е утопия и ще се съглася, че няма особен смисъл, но пък ще е полезно за да видят настроенията на форумците и да се подкрепят с малко статистика ;). За албумите на Металика вече е правена такава и load и reload бяха на незавидни позиции. St. Anger май още не беше излязал, иначе позициите им можеше да са по-напред ;)

Ако правите това с желанието, да чуете любимата си песен смятам, че е безмислено. По този начин вие ще останете доволни, но други не. Няма човек ходил на концерт да е доволен от целия сет лист или то ако има са малко. Всеки има любима песен и иска да я чуе. И аз искам да чуя цялата The Four Horsemen на коцерта, но знам че това няма как да стане. Мога да кажа, че сетлиста е доста добър и ще има много счупени глави и вратове.

P.S. Стига с тези детинщини. Аз искам близалка :harhar:, аз пък искам балон :yes: :wub: . Знам, че не ги виждаме често, все пак трябва да сме доволни, че ще свирят насред голямото село (София). И аз искам Trivium, Chimaira, Lamb Of God и Opeth на един концерт и да свирят по час и половина ( всяка една група), но това няма да се осъщетви. Когато стане факт пак ще си говорим.

Edited by Code187, 06 юни 2008 - 15:23 .

Rock n' Roll

#376 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 06 юни 2008 - 21:00

Какво всъщност ви пречи да помечтаете малко? И без друго драскате маса простотии по форумите. Ще речеш, че змеят някакво богохулство изрече.

P.S. Близалките са нещо лесно постижимо.

#377 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 06 юни 2008 - 22:16

Мечтайте си! Само че, едно е да си мечтаеш друго е да правиш някакви коментари за събиране на списък с любими песни и този въпросен списък да стига до групата. Боли ги патката за вас :harhar: . Свирят каквото са решили и толкова. Ако се изкефят по време на концерта, може и да изсвирят нещо по-различно(така че стягайте гласните струни). Metallica са комерсия и това с любимите песни не върви. Виж ако отидеш на концерт на Torture Squad може и да си чуеш любимите парчета :yes: .

P.S. Близалките не са толкова лесно нещо колкото си мислиш :wub:
Rock n' Roll

#378 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 07 юни 2008 - 07:41

View PostCode187, on Jun 6 2008, 23:16, said:

P.S. Близалките не са толкова лесно нещо колкото си мислиш :)
За някои може би. Други нямаме особен проблем да си ги осигурим. Но това вече е въпрос на личностни качества, каквито ти очевидно не притежаваш.

#379 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 07 юни 2008 - 11:08

View PostSvil, on Jun 7 2008, 08:41, said:

За някои може би. Други нямаме особен проблем да си ги осигурим. Но това вече е въпрос на личностни качества, каквито ти очевидно не притежаваш.

Уау, колко умно! :) Говорим за концерта на Металика, не за мен! Ако нямаш какво да кажеш за него, просто замълчи.
Rock n' Roll

#380 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 07 юни 2008 - 11:51

Не си ти тоя, дето ще ми нарежда какво да правя. Остроумията си ги запази за приятелския си кръг. За концерта на Металика ще говорим след като той се състои. В момента обсъждаме какво бихме искали от концерта, като изживяване. Ти очевидно не искаш нищо, остави другите да си изкажат желанията, без да ги обявяваш за детинщини. Надрасли сме възрастта, в която сме търпяли някой да ни възпитава.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users