Metallica в София25.07.2008 - стадион "Васил Левски"
Started by Ozzy, яну 18 2008 17:55
651 replies to this topic
Posted 25 февруари 2008 - 12:17
Според мен отношението в чужбина към предварителен сетлист, е точно обратното на това което е тук. В България много повече се интересуваме от сетлиста, защото сме нетърпеливи да разберем какво ще чуем от любимата си група. В чужбина феновете дотолкова са преситени от концерти, че за нищо на света нямат желание да разберат предварително какво ще чуят. В един форум например е табу да се постват предварителни сетлистове. А означението *SPOILER* е задължително навсякъде в подобни теми...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 25 февруари 2008 - 13:20
Dew, on Feb 23 2008, 16:18, said:
казаха ми, че парите им трябват на момента - сега, за да осигурят финансирането на KISS
логиката на бизнеса при многото пари обикновено опира до катерогията "време" а не "размер". ясно е че сумите не се губят. но стойността им е различна днес и след 6 месеца. така че резултатът няма да е един голям минус. около самият хонорар на металика също се чуват спекулации. вие знаете ли колко е? защото неофициално обявената сума за която разбрах затвърждава подозренията ми, че концерт няма да има.
както и да е, наистина и искрено се надявам всичко да е наред, заради нас - обикновените хорица, фенове.
логиката на бизнеса при многото пари обикновено опира до катерогията "време" а не "размер". ясно е че сумите не се губят. но стойността им е различна днес и след 6 месеца. така че резултатът няма да е един голям минус. около самият хонорар на металика също се чуват спекулации. вие знаете ли колко е? защото неофициално обявената сума за която разбрах затвърждава подозренията ми, че концерт няма да има.
както и да е, наистина и искрено се надявам всичко да е наред, заради нас - обикновените хорица, фенове.

Posted 25 февруари 2008 - 13:26
Нищо не разбирате вие - сетлиста трябва да се знае предварително, за да може да наизустиш текстовете на всички песни, които ще изпълняват, че да можеш да им припяваш
За да не те броят за позьор, който няма представа защо е на концерта

Posted 25 февруари 2008 - 13:41
дреме ми на фара, как ще ме нарекат. аз лично дори и да знам текстовете никога не припявам. то има и такива дет ореват с пълно гърло на припевите и са си пълни позьорчета
важното е всеки да се кефи, както се намери за добре, стига да не пречи на другите да правят

важното е всеки да се кефи, както се намери за добре, стига да не пречи на другите да правят
Edited by dav, 25 февруари 2008 - 13:44 .
Posted 25 февруари 2008 - 13:50
Ozzy, on Feb 25 2008, 11:22, said:
...ако знаеш сетлиста предварително, имаш възможност да избираш: да отидеш на концерта /защото сетлиста ти харесва/ или да не отидеш на концерта /защото по някакъв начин си преценил, че не тези песни искаш да чуеш и има възможност да останеш разочарован/ 

отпреди 96-а.Ако ще да свирят само неща от Load там съм.

Edited by cygnusx86, 25 февруари 2008 - 13:50 .
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."
Posted 25 февруари 2008 - 14:26
cygnusx86, on Feb 25 2008, 13:50, said:
тая година е двайсетгодишнината на един друг албум...
Именно! И като прибавим любопитния факт, че върху рекламните материали за турнето тържествено се мъдри старият надпис "Metallica", а не този с "новия" шрифт, който ползват от години,...мисля че има голям шанс да чуем целия "...and Justice For All"! Лично за мен - най-великият им албум. А и един от най-великите метъл албуми изобщо.
Много е подходящ за основни ремонти той. Слагаш уредбата в средата на стаята, която подлежи на освежаване, набичваш го с все сила...и тапетите падат, барабар с все шпакловки и мазилки, а паркетът сам се изцикля!

-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 25 февруари 2008 - 14:28
Хм,наистина ли има такива индивиди,които ходят по концерти само когато бандата ше свири еди кои си песни?Въпросът ми е съвсем сериозен.
I don't know how I managed it...
Posted 25 февруари 2008 - 14:32
Ozzy, on Feb 25 2008, 14:28, said:
Отговори си на въпроса колко хора ще има на стадиона, ако 90% от сетлиста на Металика е от Load и Reload и хората знаят за това. За теб е ясно - ти сам каза, че и при това положение си там. Колко други като теб мислиш, че ще има? Моето предположение е, че няма да са много...

violator, on Feb 25 2008, 14:26, said:
И като прибавим любопитния факт, че върху рекламните материали за турнето тържествено се мъдри старият надпис "Metallica", а не този с "новия" шрифт, който ползват от години,...мисля че има голям шанс да чуем целия "...and Justice For All"! Лично за мен - най-великият им албум. А и един от най-великите метъл албуми изобщо.
ПИСУК!
Posted 25 февруари 2008 - 14:34
whiplash159, on Feb 25 2008, 14:32, said:
Аз ще отговоря: всички, които са си купили билети

I don't know how I managed it...
Posted 25 февруари 2008 - 14:48
violator, on Feb 25 2008, 14:26, said:
Именно! И като прибавим любопитния факт, че върху рекламните материали за турнето тържествено се мъдри старият надпис "Metallica", а не този с "новия" шрифт, който ползват от години...
Та и на OZZY да отговоря...ми едва ли ако свирят неща от последните си три албума ще отидат повече от 10 000 човека.Те толкова са им истинските фенове,че и по-малко дори.Аз другите 20-30 хиляди дето ще отидат не ги смятам.Винаги съм се чудил за къв уй някой който не е фен на Металика ще даде 50-60-70 лева за да чуе еди кои си песни на живо.Ама вие си знаете

Edited by cygnusx86, 25 февруари 2008 - 14:49 .
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."
Posted 25 февруари 2008 - 14:59
Само се моля да не свирят Fuel,Enter Sandman и Seek And Destroy.
Ozzy, on Feb 25 2008, 14:51, said:
Ние?! Кои сме ние? 

Posted 25 февруари 2008 - 15:01
Ozzy, on Feb 25 2008, 14:51, said:
Ние?! Кои сме ние? 

Добре де...ТЕ.Теб не те зная за какъв се имаш.В смисъл за истински фен или си от ония другите 20-30 хиляди случайно попаднали на концерта хора.
Posted 25 февруари 2008 - 15:08
cygnusx86, on Feb 25 2008, 15:01, said:
Добре де...ТЕ.Теб не те зная за какъв се имаш.В смисъл за истински фен или си от ония другите 20-30 хиляди случайно попаднали на концерта хора.
Винаги са ми били много смешни такива изказвания! Ти ли ще определяш кой и защо ще ходи на концерта??!! Аз не визирам себе си, защото съм фен, но колкото аз имам право да съм там, толкова и всеки друг, платил съответната сума, пък ако ще и да е отишъл само за да види една легенда на живо. Случайно попаднал си, ако е Глен Хюз без пари на площада и ти минаваш от там. Като си си платил и си влязъл, не си случайно. И сега аз като ще ходя на Кис, защото ми е любопитно да ги видя на живо, без изобщо да ги харесвам, платих си 50 лева, какво - нямам право да съм там ли, щото не си лягам и не ставам с тях???

The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 25 февруари 2008 - 15:11
Казах аз нещо за заучаването на текстовете предварително
Ти представяш ли си да попаднеш на концерта край cygnusx86 и не можеш да пригласяш на Джеймса на някоя песен - сраааам. Веднага попадаш в графата "20-30 хиляди попаднали случайно хора на стадиона", за които той се чуди какво правят там
Така че Ози, стягай се и бързо реагирай с всички възможни сетлистове на Metallica, че да не се изложим...

Posted 25 февруари 2008 - 15:14
Satyr, on Feb 25 2008, 15:06, said:
Който не харесва "Лоуд", "Рилоуд" и "Ст. Ангър" не е фен 

Ми като сте такива фенове ще отидете на концерта без значение какво ще свирят.
Posted 25 февруари 2008 - 15:14
Javor, on Feb 25 2008, 15:11, said:
Казах аз нещо за заучаването на текстовете предварително
Ти представяш ли си да попаднеш на концерта край cygnusx86 и не можеш да пригласяш на Джеймса на някоя песен - сраааам. Веднага попадаш в графата "20-30 хиляди попаднали случайно хора на стадиона", за които той се чуди какво правят там
Така че Ози, стягай се и бързо реагирай с всички възможни сетлистове на Metallica, че да не се изложим...

The mind is its own place, and in itself
Posted 25 февруари 2008 - 15:23
cygnusx86, on Feb 25 2008, 15:14, said:
Ми като сте такива фенове ще отидете на концерта без значение какво ще свирят.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users