Metallica в София25.07.2008 - стадион "Васил Левски"
Started by Ozzy, яну 18 2008 17:55
651 replies to this topic
Posted 23 февруари 2008 - 00:35
Ти отиваш напред, защото си 1,90 ама на нас, които сме по 1,60 не ни се удава толкова лесно...Така че аз си чакам с часове по огражденията, но пък после и товарен кран не може да ме помести...
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 23 февруари 2008 - 13:32
казаха ми в основата на това мероприятие били финансовите игрички на организаторите и в крайна сметка ще духаме супата. дано да ми е грешна информацията. за момента всичко уж е наред, но до юли много вода ще изтече, така че овладейте емоцията

Posted 23 февруари 2008 - 14:46
Ако няма концерт, организаторите трябва да върнат парите от билетите. Авансовият хонорар за групата си остава за нея, а спонсорите ще си искат обратно, каквото са дали. Та, резултатът би бил един голям минус. Каква ще е тази финансова игричка, не знам

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 23 февруари 2008 - 16:18
Satyr, on Feb 23 2008, 14:46, said:
Каква ще е тази финансова игричка, не знам 

казаха ми, че парите им трябват на момента - сега, за да осигурят финансирането на KISS
логиката на бизнеса при многото пари обикновено опира до катерогията "време" а не "размер". ясно е че сумите не се губят. но стойността им е различна днес и след 6 месеца. така че резултатът няма да е един голям минус. около самият хонорар на металика също се чуват спекулации. вие знаете ли колко е? защото неофициално обявената сума за която разбрах затвърждава подозренията ми, че концерт няма да има.
както и да е, наистина и искрено се надявам всичко да е наред, заради нас - обикновените хорица, фенове.

Posted 23 февруари 2008 - 17:00
Да живее конспиративното мислене на българина
И афинитета му към това да си мисли, че той знае нещо повече от другите

Posted 23 февруари 2008 - 18:48
Защо трябва да си тровим нервите с разни тайни конспирации,не може ли просто да се наслаждаваме на очакването на хубавия концерт.Ако в последствие се окаже,че няма да има такъв периода на отрицателните емоции ще е значително съкратен.Ще попсуваме,ще се наредим на опашки за връщане на парите и ще теглим една майна на организаторите.
Не виждам за момента защо трябва да търсим под вола теле?
Не виждам за момента защо трябва да търсим под вола теле?
Еб ендалгс и етиннилтсеч исрубмок
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп.
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп.
Posted 24 февруари 2008 - 08:51
Javor, on Feb 23 2008, 17:00, said:
Да живее конспиративното мислене на българина
И афинитета му към това да си мисли, че той знае нещо повече от другите 

HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 25 февруари 2008 - 09:27
Бил съм на 4 концерта на Metallica - никога не са свирили по малко от 2 часа. А миналата година концертите им са стигали почти до 3 часа
Иначе много ме кефят изказвания от типа "ще свирят повече в зависимост от настроението и реакцията на публиката". Тия хора сами вярват ли си
Сетлистът на подобен концерт е ясен предварително ако не в целия си вид, то поне в основната си част и се сменят по 3-4-5 песни за разнообразие.

Posted 25 февруари 2008 - 09:39
Javor, on Feb 25 2008, 09:27, said:
Сетлистът на подобен концерт е ясен предварително ако не в целия си вид, то поне в основната си част и се сменят по 3-4-5 песни за разнообразие.
Това е едно от нещата за които благородно завиждам на метъл феновете. За мое огромно съжаление музиката, която аз слушам предполага предварително зададен сетлист и отклоненията от него са почти невъзможни. С навлизането на компютърните технологии в концертния живот се получи така, че се обезсмисли живота и ролята на доброто старо роуди от седемдесетте, което съпътстваше любимата си група по време на турне. За какво ти е днес да посещаваш всеки един от концертите в тура на дадена група, щом не би могъл да очакваш различен сетлист всяка вечер?

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 25 февруари 2008 - 10:45
Точно групи от ранга на Metallica, Kiss или Iron Maiden, чиито турнета са големи машини за пари, се съмнявам да направят нещо не по сценарий
Не пречи сценарият да има няколко варианта - къде по-къси, къде малко по-дълги, но са си все сценарии. За съжаление на българските фенове - сценарият на Iron Maiden беше малко нескопосан миналата година
Относно цитатът не претендирам за точност
За това съм употребил и "от типа".

Posted 25 февруари 2008 - 10:52
Колкото и да свирят и каквото и да свирят винаги ще има недоволни, претенции и т.н. Е, освен ако не свирят три часа химни - един национален и безброй бойни.
Спомням си след концерта в Пловдив сумати народ мърмори за Seek and destroy.
миналата година за Мейдън беше същата работа- що свирили от новия толкова песни, що не били свирели не знам си кво.
За това най-добре да си ходиш без да знаеш сет-ристовете от предходните концерти и без предварителни нагласи за определени песни.
Спомням си след концерта в Пловдив сумати народ мърмори за Seek and destroy.
миналата година за Мейдън беше същата работа- що свирили от новия толкова песни, що не били свирели не знам си кво.
За това най-добре да си ходиш без да знаеш сет-ристовете от предходните концерти и без предварителни нагласи за определени песни.
Posted 25 февруари 2008 - 11:05
dav, on Feb 25 2008, 10:52, said:
Знаете ли че ...
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Posted 25 февруари 2008 - 11:22
Трудна работа...

В самото твърдение съзирам противоречие.

Ако отидеш на концерт без да знаеш сетлиста, съществува напълно реалната възможност да останеш разочарован. Нещо, което се е случвало не един път на повечето фенове. Обратно - ако знаеш сетлиста предварително, имаш възможност да избираш: да отидеш на концерта /защото сетлиста ти харесва/ или да не отидеш на концерта /защото по някакъв начин си преценил, че не тези песни искаш да чуеш и има възможност да останеш разочарован/

I don't know how I managed it...
Posted 25 февруари 2008 - 11:26
Javor, on Feb 25 2008, 10:45, said:
За това съм употребил и "от типа". 

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 25 февруари 2008 - 11:42
шегувам се ве
аз тебе имам да те черпя много повече бири за всичките сетлистове дето си ги пускал
имам предвид обаче че някои хора не ги интересува чак толкова много сетлиста или най-малкото точната подредба на песните, особено ако става дума за любима група.
а и все пак не сме така концертна дестинация където всяка група идва за да промотира нов албум и да свири само песни от него тук повечето изпълнители си залагат на старите класики
и искам да те питам на колко концерта си се отказал да ходиш заради непривлекателен сетлист
аз тебе имам да те черпя много повече бири за всичките сетлистове дето си ги пускал
имам предвид обаче че някои хора не ги интересува чак толкова много сетлиста или най-малкото точната подредба на песните, особено ако става дума за любима група.
а и все пак не сме така концертна дестинация където всяка група идва за да промотира нов албум и да свири само песни от него тук повечето изпълнители си залагат на старите класики
и искам да те питам на колко концерта си се отказал да ходиш заради непривлекателен сетлист
Знаете ли че ...
Posted 25 февруари 2008 - 12:09
Ozzy, on Feb 25 2008, 11:57, said:
0 /нула/
Но не мисля, че аз съм най-подходящия пример 

Знаете ли че ...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users