иначе току що си пуснах един любим саундтрак на един любим филм : Клинт Мансел в компанията на Кронос Квартет - Requiem For A Dream
Какво звучи в момента?
Started by Yanni, яну 03 2008 00:01
820 replies to this topic
Posted 06 март 2008 - 00:31
като най-изявления "фен" на Whitesnake и тем подобни бих казала, че след едно бегло преслушване от чиста проба любопитство, мога да заявя, че не ми харесва... изобщо...както май всичко тяхно, което съм слушала O_o no hard feelings към феновете
иначе току що си пуснах един любим саундтрак на един любим филм : Клинт Мансел в компанията на Кронос Квартет - Requiem For A Dream
walk into the jaws of hell.
Posted 06 март 2008 - 03:12
foreigner, on Mar 5 2008, 20:04, said:
И аз съм на новия Whitesnake, даже го слушам втори път вече, но освен няколко интересни момента, не мога да намеря нищо друго в него, което да си заслужава трето прослушване...доста е безидеен, според мен де...интересно ми е какво мислят stormbringer и hard rock fan, ще споделите ли?
ами слушал съм го между 2 и 3 пъти вече, ама нито 1 път сериозно .. т.е. за фон на някакви неща с които се занимавам, без да му обръщам особено внимане ... пуснах му коментар още след 1во слушане в Замунда и в сайта на Whitesnake ... сега гледам че коментара ми още не е поместен в сайта, може и да не го пусант - критичен е, макар че като цяло идеята е че албума е добър ... но ..
"на първо слушане - като цяло определено добър албум, но съм съгласен с едно по-ранно мнение че няма хит .. някак си няма открояваща се песен, или песни ... но това беше само първо слушане все пак !
иначе напомня на места на самостоятелния на David - Into The Light, повече от колкото на Whitesnake ... обаче дори там имаше повече песни които след първо слушане, умирах да си ги пусна пак ..
мдам - и мисля че поне 3 от 4те бонус песни от последният албум (live 2006 имам предвид), можеха да бъдат по успешен сингъл от която и да е от този ... хм - май съм прекалено критичен към любимата си група ... да видим как ще говоря след няколко слушания ;-) "
иначе напомня на места на самостоятелния на David - Into The Light, повече от колкото на Whitesnake ... обаче дори там имаше повече песни които след първо слушане, умирах да си ги пусна пак ..
мдам - и мисля че поне 3 от 4те бонус песни от последният албум (live 2006 имам предвид), можеха да бъдат по успешен сингъл от която и да е от този ... хм - май съм прекалено критичен към любимата си група ... да видим как ще говоря след няколко слушания ;-) "
в основни линии това казах и в Whitesnake.com ... с малко разлики ... чакам оригинала, да го чуя с нормално качество но .. мнението ми за сега е почти същото .. имам наклонности към 1-2 песни, но засега толкова ... една смеска от Into The Light и това би било
странно ми е че чета само супер отзиви навсякъде, не че е лош, просто не е "албумът на годината" (всъщност не знам, колко по-добри са излязли, но това е друг въпрос);
много пиша в грешна тема? ами - любима група, а аз съм пил полска водка ... ама и аз по принцип съм крититчен
back to the topic - звучеше до сега =>
Slayer - Skeletons of Society
сега пак съм вкъщи и ще пусна пак Good to be bad ... или ще спя
sometimes is good to be bad
bad to the bone
bad to the bone
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 06 март 2008 - 10:15
foreigner, on Mar 5 2008, 21:04, said:
И аз съм на новия Whitesnake, даже го слушам втори път вече, но освен няколко интересни момента, не мога да намеря нищо друго в него, което да си заслужава трето прослушване...доста е безидеен, според мен де...интересно ми е какво мислят stormbringer и hard rock fan, ще споделите ли?
Е, днес му отделих цялото си внимание. Няма такава скука
Безидеен, без тръпка, без нищо...
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 06 март 2008 - 10:49
Най-големият сред големите празнува днес рожден ден! Отбелязвам личния празник на един от най-важните хора в моя живот с негово космическо изпълнение:
David Gilmour -->> "Marooned"
Бъди здрав, Учителю! С най-голямата почит на света!
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 06 март 2008 - 11:46
violator, on Mar 6 2008, 10:49, said:
Най-големият сред големите празнува днес рожден ден! Отбелязвам личния празник на един от най-важните хора в моя живот с негово космическо изпълнение:

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 06 март 2008 - 12:23

Честит Ден моя Голяма, шеметна, флойдска Любов
.....
Пусни нощта да плува покрай нас,
и нека води ни по пътя към звездите,
блещукат ярко... и са ни компас,
откраднали на слънцето лъчите...
бъди винаги с мен. на времето мое, пропиляно, но незагубено най-вярната стража до и след края на камбанно прощалния звън.
Edited by wiktory, 06 март 2008 - 12:59 .
Posted 06 март 2008 - 12:49

Shine on!!!
Posted 06 март 2008 - 13:44

Почит и от мен! Нека да бъде здрав този магьосник!
В негова чест и за негово здраве с най-любимото ми:
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 06 март 2008 - 13:50
охо да ни е жив и здрав !
walk into the jaws of hell.
Posted 06 март 2008 - 15:18
MERCYLESS"Unbound"
Posted 06 март 2008 - 15:33
любимият The Division Bell
Edited by wiktory, 06 март 2008 - 15:34 .
Posted 06 март 2008 - 15:57

SMALLMAN - smallman (2006)
Велико, велико просто!!!
Концертът на smallman преди 2 дни в Swingin' Hall беше нечовешки як!
На 29-ти Март категорично сме в 8-th Ball.
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 06 март 2008 - 16:05
Yanni, on Mar 6 2008, 15:57, said:

SMALLMAN - smallman (2006)
Велико, велико просто!!!
Концертът на smallman преди 2 дни в Swingin' Hall беше нечовешки як!
На 29-ти Март категорично сме в 8-th Ball.
дам.
очаквах репортаж...
(когато за пръв път чух smallman една нощ, при това на супер мощни колони в къщи, онемях
говорихме навремето в стария форум....
High Hopes просто ме разпилява. само тя е достатъчна албумът да не заема първо място в срамната ти класация, Мирилиъне!
(за разлика от Сатир съм си приготвила дамската барета по повода, шЪ знайш
Posted 06 март 2008 - 16:13

Deep Purple - 1992 - The Battle Rages On
Пренебрегван от мнозина, но готин.
Има някакво особено чувстви в него, пък има и парчета , които по нищо не отстъпват на тези от Perfect Strangers, да речем.
Posted 06 март 2008 - 16:34
Sting -->> "Ain`t No Sunshine" /live/
Необходимо е продуцентите на "Music Idol" още на входа да пускат това изпълнение на всеки от нещастниците, кандидатстващи за бърза розово-пухкава слава. Притокът от повярвали си клоуни без грам самопреценка ще падне поне с 10%
Необходимо е продуцентите на "Music Idol" още на входа да пускат това изпълнение на всеки от нещастниците, кандидатстващи за бърза розово-пухкава слава. Притокът от повярвали си клоуни без грам самопреценка ще падне поне с 10%
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 06 март 2008 - 16:55
Avantasia - The Scarecrow
Много ме радва новият им албум
Много ме радва новият им албум
Posted 06 март 2008 - 17:21
dav, on Mar 6 2008, 16:13, said:

Deep Purple - 1992 - The Battle Rages On
Пренебрегван от мнозина, но готин.
Има някакво особено чувстви в него, пък има и парчета , които по нищо не отстъпват на тези от Perfect Strangers, да речем.
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 06 март 2008 - 17:25
foreigner, on Mar 6 2008, 17:21, said:
Най-сетне още някой да признае достойнствата на този невероятен албум! Имаш една бира от мен!
Не искам да звуча крайно, но едноименната с албума песен е най-любимата ми на Purple, колкото и да е трудно да се отличи само една такава... 
Ааааа, и без бира отдавна съм наредила The Battle Rages On сред най-достойните
Posted 06 март 2008 - 18:07
NIИ - Ghosts I-IV

Много по-пейзажен от концептуалното чудовище "Година нулева", този призрачен албум рисува магични картини във въображението.
Резнър, в типичния си стил, не спазва никакви стереотипи и норми. Омесва еднакво добре индъстръла и пост рока, за да създаде една красива пустиня, в която се чува вятъра, навярно, предвещаващ буря...

Резнър, в типичния си стил, не спазва никакви стереотипи и норми. Омесва еднакво добре индъстръла и пост рока, за да създаде една красива пустиня, в която се чува вятъра, навярно, предвещаващ буря...
Edited by Димо, 06 март 2008 - 19:09 .
Posted 06 март 2008 - 18:53
Не мога да спра да го слушам!
Edited by Tejuk Metalist, 06 март 2008 - 18:54 .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked