Edited by Geddy, 23 юли 2008 - 18:21 .

Лот ЛориенКонцертни участия
Started by Geddy, дек 29 2007 00:46
55 replies to this topic
Posted 23 юли 2008 - 16:35
Лот Лориен откриват Панаира на занаятите във Варна на 1 август със собствена програма от около час и половина. Вход свободен. Начален час - около 21,00, мястото е двора на Търговската гимназия (Икономическия техникум)
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 23 юли 2008 - 21:21
Geddy, on Jul 23 2008, 17:35, said:
Лот Лориен откриват Панаира на занаятите във Варна на 1 август със собствена програма от около час и половина. Вход свободен. Начален час - около 21,00, мястото е двора на Търговската гимназия (Икономическия техникум)

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 25 юли 2008 - 14:55
Metal Heart, on Jul 23 2008, 22:21, said:
Супер, там сме 

А междувременно групата днес се увеличи с още двама члена - родиха се близнаците (момченце и момиченце) на барабаниста Златомир!!!!!!!!!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МАМА И ТАТИ ДА ГИ СЛУШАТ МНОГО

Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 29 септември 2008 - 09:57
По-добре късно, отколкото никога! Този добре познат израз е напълно подходящ в случая. Отдавна бях обещал на Geddy и групата да съдействам за тяхно ревю в портала DPRP. Лятото беше доста натоварено за целия екип и дълго време ревюто се отлагаше, но днес то вече е факт:
Lot Lorien - Lot Lorien
Тъй като Geddy не е влизал във форума от доста време, а в профила му липсва e-mail адрес, моля ако някой има контакт с него да го уведоми за събитието.
Lot Lorien - Lot Lorien
Тъй като Geddy не е влизал във форума от доста време, а в профила му липсва e-mail адрес, моля ако някой има контакт с него да го уведоми за събитието.
Edited by marillion, 29 септември 2008 - 09:59 .
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 29 септември 2008 - 10:00
marillion, on Sep 29 2008, 10:57, said:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 29 септември 2008 - 11:11
marillion, on Sep 29 2008, 10:57, said:
Geddy е уведомен, но понеже е доста зает, ще се включи по-късно.
No one remembers the singer. The song remains.
Posted 28 октомври 2008 - 15:36
Талиесин, on Sep 29 2008, 11:11, said:
Geddy е уведомен, но понеже е доста зает, ще се включи по-късно.

А сега-по работа

За всички заинтересувани :
Групата ще изнесе концерт на 11 декември,четвъртък в София. Мястото е Чешки Културен център/концерта е в рамките на програмата Оранжев четвъртък в лилав салон" (да, пак сме там както пролетта

Също така групата работи и за случването на клубно участие в София на следващия ден - петък, 12 декември, както и за по-голям концерт в родния си град Варна...повече подробности-допълнително - тук и в официалния сайт на групата.
Posted 04 ноември 2008 - 22:01
До края на седмицата ще мога да кажа повече подробности за концерта на 11-ти.
Също искам да обявя неофициално че на 21 декември ще имаме и концерт във Варна
.
Все още работим над доста подробности, но когато всичко е ок ще пуснем официално инфо, а ще пусна подробностите и тук.
(Сатире, моля те не пускай датата за концерта във Варна засега, когато сме готови с официална информация за медиите ще ти пиша, ако искаш да я пуснеш)
Също искам да обявя неофициално че на 21 декември ще имаме и концерт във Варна

Все още работим над доста подробности, но когато всичко е ок ще пуснем официално инфо, а ще пусна подробностите и тук.
(Сатире, моля те не пускай датата за концерта във Варна засега, когато сме готови с официална информация за медиите ще ти пиша, ако искаш да я пуснеш)
Posted 18 ноември 2008 - 00:53
Щастлив съм че най-после мога да обявя официално концерта във Варна - той ще е последния ни за тази година, ще е по случай 10 годишния ни юбилей и ще се състои на 21 декември във Варненската опера от 19.00 часа.
Специален гост за 3-4 песни ще бъде гайдаря Драгни Драгнев, а на концерта ще се продават дискове и фанелки на групата.
Билетите за концерта ще бъдат пуснати за предварителна продажба на касите на операта, както и за онлайн поръчка на адрес http://bgbileti.com/main.php? (в секцията за Варна). Все още не са пуснати, но ще кажа когато ги пуснат.
Ами...това е
Специален гост за 3-4 песни ще бъде гайдаря Драгни Драгнев, а на концерта ще се продават дискове и фанелки на групата.
Билетите за концерта ще бъдат пуснати за предварителна продажба на касите на операта, както и за онлайн поръчка на адрес http://bgbileti.com/main.php? (в секцията за Варна). Все още не са пуснати, но ще кажа когато ги пуснат.
Ами...това е

Posted 11 декември 2008 - 10:38
По повод днешния концерт в София прочетох следното:
http://mysound.bg/?act=article&id=4376
Да знаете, че за годините си изглеждате отлично
Честит 30-годишен юбилей
Лот Лориен са създадени през 1977, от 1978 започват първите й сериозни изяви.

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 11 декември 2008 - 11:22
Някои от музикантите са създадени горе-долу тия времена. След това, след първата им годинка, започват и сериозните им изяви - бели, бой, рев 
Днес дано успея да отида на концерта (самопожелание към самоорганизацията ми).

Posted 11 декември 2008 - 13:48
А някой да има идея каква е цената на билетите за Варна? Влязох на сайта даден от Geddy ама системата им е много странна та се отказах и реших направо да питам.
Мерси предварително
.
Мерси предварително

ПИСУК!
Posted 13 декември 2008 - 00:05
Metal Heart, on Dec 11 2008, 10:38, said:
По повод днешния концерт в София прочетох следното:
Честит 30-годишен юбилей 

MartinOwaR, on Dec 11 2008, 11:22, said:
Някои от музикантите са създадени горе-долу тия времена. След това, след първата им годинка, започват и сериозните им изяви - бели, бой, рев 

ами да, аз съм раждан 1976-та, на прощъпулника съм хванал мишпулта, а 1978 вече правих първите микрофонии

Искам да благодаря на всички съфорумци които ни уважиха, надявам се че сте си прекарали добре, макар че назад беше малко трудно да докарам по силен звук (тц тц тц...не се научих за 30 години

И сори че на никого не можах да обърна достатъчно внимание, ама при толкова много хора...а и след това имах да събирам купчини техника (само колоните и част от барабаните не бяха наши, другото се мъкне от Варна)
Edited by Geddy, 13 декември 2008 - 00:08 .
Posted 13 декември 2008 - 01:07
Аз много добре си изкарах, музиката ви беше точно като за моментното ми състояние и настроение. Бях се настроил да вляза в залата, да седна на столче, да се отпусна и да слушам. Е, със сядането не се получи заради препълнената зала. Но и прав ми беше хубаво.
А ти как да ни обърнеш внимание при толкова много фенки, автографи, снимки, въртеше се като пумпал, всеки те дърпа за нещо
30 години сценична дейност, 30 години слава
Пък една микрофонийка да беше направил, да замирише на хеви метъл
А ти как да ни обърнеш внимание при толкова много фенки, автографи, снимки, въртеше се като пумпал, всеки те дърпа за нещо

Posted 13 декември 2008 - 10:54
MartinOwaR, on Dec 13 2008, 01:07, said:
Аз много добре си изкарах, музиката ви беше точно като за моментното ми състояние и настроение. Бях се настроил да вляза в залата, да седна на столче, да се отпусна и да слушам. Е, със сядането не се получи заради препълнената зала. Но и прав ми беше хубаво.
30 години сценична дейност, 30 години слава

абе микрофония се появи по едно време в мониторите, ама...за да е по метълско на две парчета вкарах дистери от клавира ми (не знам как се е чуло назад)
Posted 14 декември 2008 - 18:35
Беше невероятен концерт, много ВИ благодаря.

Someone's gonna love me...
Posted 16 декември 2008 - 14:31
reader, on Dec 14 2008, 18:35, said:
Беше невероятен концерт, много ВИ благодаря. 

За концерта във Варна: не искам да всявам паника както разни промоутъри имат навик

Posted 16 декември 2008 - 14:59
Радвам се че е било пълно, Алекс! Време е вече да дойдете насам да правите концерти
А между другото успя ли да удариш някое групи след шоуто

А между другото успя ли да удариш някое групи след шоуто

\m/
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users