Posted 12 юли 2008 - 04:14
Яко! Чета Ви от както съществувате (сайта) като воайор, не се намесвам, интересна ми е играта на Егота и на ИЦСИУВЗЗНС (Изградена Ценностна Система И Утвърдени Възприятия За Заобикалящата Ни Среда)!!! Пичове, на форума има много малко хора, които наистина знят къде се намират, и какво им харесва. Няма да цитирам, нали Ozzy & Satyr? Има и други но не това е събджекта на риплая. Та :
В годината с най-много концерти най-много качествени такива (за Мен) се получават най-смотаните изказвания които съм виждал от както този сайт съществува. Фенове на Меноуър плюят Меноуър, фенове на Леппард плюят Леппард, Змии плюят Змии, щото видите ли - "те правят маратон на наш гръб, а ние как сточески ги издържахме";"ох заваля баси тъпия концерт, целия съм мокър" ;"Ковърдейл си лиже пръстчетата като 16-годишен"
не съм хейтър и няма да изпадам в конкретика но искам да кажа на всички брадъри ъф метъл :
Меноуър са намерили нишата на бойкия и патетичен рок за да си набавят продажби - факт!!!! Факт е че се отблагодаряват на клиента- мен и теб ( и оня от Унисон дето продаваше за оригинал, а ги правеше до казана с ракия)!. Имаме сделка, искаш хеви метал, искаш да сме цяло и братя, аз и ти (продавач-клиент) - here we are, my brother! Оня пял 50 минути, оня нямал контакт с публиката, оня бил статичен,
не казал тенк ю. Ми на ти, Меноуър го направиха, опитаха се да направят повече за теб, Хейтърю! за същите пари, тоест, без пари по всякакви стандарти. Ма пак ревете! Къде Ви е идеята бе, мекерета? На концерт сте с програма - ТОВА ИСКАМ ДА СЕ СЛУЧИ - щото така ми е кеф?!?!?!
БайДъВей Меноуър не сами били никога любима група, но евала на пичовете, и на вокала, няма залитане на гласа!!!!!!!!! на Тези години- ТОВА Е АКЦЕНТА, и шоуто, за което сте дошли...да не би да не го направиха? Или искате да пита - Ти, Митко от Провадия, какво искаш да направя за да ти оправдая 30-40-50-те левчета, че съм закъсал и не мога без тях????? Те бяха себе си, а Вие не сте и не Бяхте!!!!!! Тръгнахте си!!!! Щото... плажуване и пиклива бира е по-важно!!!!! или просто не можете да стоите до късно??? з-з-з-з-з-з тръгвам на хейтене....
Диф лапад и Уайтснейк (wet, wet wet бяха запланувани) но си останахме само с дъжда....
Е? Ковърдейл това, Лепард това СМЕ онова, Македония другото!!!! Да, Митко от Провадия - нарочно е !!!!!! Нарочно ги забавиха на македонската граница Мите, нарочно и дъжд пуснаха мама, само и само да не ги чуеш, па ко ги чуеш да настинеш. Е няма угодия, факт България сме все пак! Концерта беше чутовен, нито уайтснейк нито лепърд ми са фейвъритс, ама си свириха и пяха от сърце!!!!!! А аз пичове, търся хора които ми свирят от сърце, а не гонещи класация на MTV или свирейки на бедро знойни красавици с IQ 24. Искам идея, искам жар, искам раздаване!!!! Аз го получвам, отишъл съм за идеята!!!! за музиката!!! а не да покажа колко са стари вокалите, колко лигава им била музиката, отишъл съм да видя ДОКАЗАЛИТЕ СЕБЕ СИ, а НЕ ДА ДОКАЗВАМ СЕБЕ СИ!!!!
Мога още много да пиша, но знам че няма кой да ме чете, но искам да Ви кажа :
и Туистед и Уасп и Кис и Меноуър и Алис и Слейър и Лепард и Снейк и Министри направиха събития -за мен!!! чаках ги за глътка от тях, за допир с тях - получих го. дадоха ми това, кото беше и е за мен идея, докоснаха ме, платиха ми затова че аз им платих (няма безплатен обяд). И се радвам че дори и на 40 години, получих това, което трябваше да получа преди 25 години, и Вие получавате това овреме а ревете като нащипани сервитьорки - майната Ви, кенефи!!!!