marillion, on Jul 9 2008, 13:55, said:
Това с обективните факти ми звучи крайно многозначително, но финалната фраза със забавата изключва всякаква многозначителност и поставя въпроса какво всъщност сте правили вие двамата на този фестивал аджеба?

забавлявахме се бе, човек
нали това казах

3 страхотни концерта, прекрасно време, компания, хапване, пийване (за който пие :Р), а андон си носеше китарата, втората вечер откарахме до зори в песни и майтапи.
много съжалявам, че има хора, на които не им е харесал броя на тоалетните и тревичките на стадиона, такова мрънкане имаше и след концерта на мейдън, който пък на мен много ми хареса и си прекарах страхотно
чета и за уайтснейк поляризираните мнения и пак си мисля, че никой не може да угоди на всички.
феновете са доволни, това мога да ви кажа
с мен бяха хора, дошли от австралия, финландия, ирландия, румъния, италия и русия, както и цялата българска част от форума на Manowar
единствената забележка беше за звука - беше по-слаб от миналата година
аз лично - след 8 часа път, след 7 часа чакане да ни пуснат, 1 час холихел и 5 часа MANOWAR плътно на решетката, фронтално пред Ерик не исках и не исках да свършват.
алис купър си го изгледах по-скоро встрани, добре ми дойде като малко по-спокойно темпо, пак страхотно шоу
на ин флеймс и слеър се разбих от куфеене, до колкото можеше да понесе клетата ми глава след 3 безсънни нощи

пълно размазване, това беше феста.
догодина пак.