Methodius, on Jul 6 2008, 20:02, said:
...гнуснавия репортаж, чиято воня се процежда през фугите на изнесената там фактологична фасадна сглобка.
А! Мето!!! Къде си бе, човече, къде се изгуби?! Скуката ли те е хванала или просто си решил отново да оригиналничиш?
Казваш, на концерт си бил... Похвално. Седми? В смисъл, това е седмия ти концерт изобщо, нали? Спомням си преди, че беше написал някъде, че си присъствал общо на 6 концерта, та за това реших, че този ти е 7-ми. Не е лошо. Дъщеря ми е била на 20. Тя е на 5 години. Нейното мнение може да е меродавно. Тя има база за сравнение от вече доста концерти и може да каже един концерт добър ли е или не. Добър ли е бил звука или не. Добро ли е било сценичното поведение на групата или не. Прекалили ли са групата или не. Тя е на 5 години и може да го каже. Ти не. Твойто мнение не може да е меродавно. Като посетиш още десетина-петнайсет концерта, заповядай пак тук за да ни кажеш мнението си. До тогава недей.
Фактът, че изобщо имаш право да пишеш тук, след като по други форуми си позволяваш да бълваш саркастично-иронични пасквили по мой адрес, се дължи на две неща:
1. Аз съм добър човек.
2. Пасквила ти все пак е написан в друг форум, а не в този и ти реално не нарушаваш правилата на нашия форум. А аз спазвам правилата, за разлика от теб.
Ако го беше написал тук – вече щяхме да сме си взели “Сбогом”. Което не пречи това да стане сега... Но както вече споменах – аз съм добър човек. И аз казвам – шред!!!
ПП Моля, не ми отговаряй. И още нещо – ако не си разбрал какво означават в превод горните редове, ще го кажа и по по-прост начин: В подфоруми “Концерти в България” и “Концерти в чужбина” не си добре дошъл.