Искам някой да ми обясни как е възможно Ерик Адамс с неговия специфичен уникален глас да издържи 5 шибани часа без да гласът му да падне дори малко. Как? При това, според мен беше в по-добра форма от миналата година, тогава по-малко наблягаше на високите. Просто умът ми не побира този факт. Ех Ерик... Колкото и хейтъри да имат Меноуор, грехота е да отречеш неуспоримия талант на Ерик Адамс.

Карл Логън яко ме накефи. А да, аз си мислих, че съм единствения дето се кефи повече на Rhino, все пак той свири и в любимия ми албум (абе..условно казано любим, защото кажи речи всички албуми са ми любими. това все пак е най-любимата ми група, която слушам повече от 15 години и е едната от трите леки групи, които продължавам да слушам, всичко друго е в по-тежките стилове за мен) и изпълнява онова умопомрачително дръм соло. И аз съм 1000% убеден, че е по-добър от Scot Columbus, който може би е по-мощен, но не толкова техничен. През цялото време не можех да повярвам, че на барабаните е Rhino и се питах "Какво дъ фак става? Къде е Скот?". Е? Някой има ли все пак информация защо го няма Скот? И дали е за постоянно?
Химна не ме изненада, въпреки, че беше супер, че го изсвириха пак.; Беше велико, че изсвириха толкова много песни, като повечето не ги свириха миналия път! И имат още много песни да свирият за трети концерт примерно. Изненадах се обаче, че изсвириха Defender

бтв, фойерверките този път бяха по-скромни от миналогодишните

като последно за този ден. не мога да не изразя погнусата от материала за този концерт в сайта метъл катехизис. А пък ако видите в Тангра какво са писали лошо ще ви стане. Просто не мога да повярвам очевидната антиобективност, която блика от материала. Не знам дали Сатир го е писал, защото не са му дали акредитация или са го върнали на входа да се реди с другите (както някви коментари се бяха появили там) и решил да си отмъсти или по друга причина, всъщнсот може и да не го е писал Сатир, но определено е много гнусен материал, нямащ си нищо общо с реалността. Ами... естествено, че и мен да ме сложат да гледам Слейър 5 часа поред, аз ще си умра от скука и ще плюя, ще сипя огън и жупел и тн. Аз просто не ги харесвам. Дори пропуснмах последните две песни от концерта им. Но за един техен фен това ще е нещо велико, специално отношение към публиката и тн. Не знам защо разни кретени плюят именно за това, че са свирили 5 часа, като не са фенове. И това с 8-9-те хиляди е малко смешно. Не може миналата година да имаше 22-25 хиляди, а сега очевидно имаше повече и тук някой да се изцепи за 8-9 хиляди.
Както и да е.
За Алис Купър, не съм фен, но предполагам е направил добро шоу с декорите и сценичното му поведение. Сигурен съм, че феновете са останали супер доволни. Аз го слушах от палатката и по едно време заспах, та не чух Poison как изпълнява, ама нищо ехехе.
In Flames/Slayer - Като почнаха Ин Флеймс.. еми пичовете надминаха очакванията ми с много. Защото бях гледал разни клипчета от тубата където вокалите звучаха толкова фалшиви, че чак мен ме хвана срам за тях, пък и разни приятели дето са ги гледали в чужбина са ми казвали, че на живо са голяма излагация. Аз обаче останах приятно изненадан. Те са една от любимите ми шведски групи. Жалко, че не свиреха повечко от по-старите песни иначе. А с последните 2 албума нещо не съм много запознат, но ще се запозная съвсем скоро. Но просто като изсвириха Only For The Weak такава емоция извираше от всеки от публиката, беше невероятно. За жалост и кратко :/ Иначе Anders ме изкефи със страхотно чувство на хумор, страхотно поведение и изпълнение на вокалите си. Дано някой ден дойдат в Бг като хедлайнери. Задължително ще ги посетя. Бтв, не знам как са раздавали перцата или са ги хвърляли в публиката, аз бях по назад, че не ми се ръгаше с добичета в погото (стар съм за такива неща вече хахаха), обаче трима мои приятели от Благоевград размахваха по между 4 и 7 перца всеки?!?! WTF|? С логото на In Flames и тн.
Slayer (внимание, лично мнение кеке) Лично за мен, винаги е било загадка защо тази група има толкова много верни почитатели. Със сигурност имат няколко адски, АДСКИ добри рифове и идеи, обаче Том Арая според мен само разваля всичко с ужасния си глас и скромните му умения на бас китарата. Просто като чуя как "вокалната линия" на ...примерно Angel Of Death, Reign in Blood, Die By The Sword и тн е почти едно и също нещо, но с различни думички. някво там "виканье", без грам индивидуалност в различните песни, нещо, което в блек или дет метъла дори е на страхотни висини сравнение с Арая. "солата" на Кери Кинг пък са.. ами... "сола" хехе. Знам, че имат много фенове, не искам да обиждам никого. Но това е. Изчаках да чуя няколкото песни, които ме кефят (без вокалите, които НИКОГА не ми харесват в тази група) и си излязох без да догледам поседните 2 песни. Но съм сигурен, че феновете се изкефиха на макс.