Jump to content

Калиакра Рок Фест 20085-ти, 6-ти и 7-ми юли - стадион "Калиакра"

561 replies to this topic

#341 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 23 юни 2008 - 15:07

Толкоз за съжаление. Едва ли тук ще изпълнят повече, за да ни е густо :fans: Дори и Behind Space са почнали да не я изпълняват да ги е...

Edited by Javor, 23 юни 2008 - 15:07 .

#342 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 24 юни 2008 - 10:11

Ся някой ако ми каже, че е пропуснал концерт само заради това, че не го кефи сетлиста, ще го черпя една пърцуца! :yes:
За мен е абсолютно безинтересно кай какви песни ще бичи на Калиакрата, тъй като съм се убедил за себе си, че да знам сетлиста със сигурност ми разваля кефа (особено пък на наистина много любими групи, не че имам такива на KRF2008, ама както и да е...). Няма го момента на мощното изреваване от радост, в момента, в който разпознаеш любимо парче и това е изненада за теб. Но за опресняване на паметта относно някоя позабравена или непозната група, това познание би било ценно :P
И все пак в Каварна най-често ще бъда забелязван в следните положения:
:skull: :haha: и/или :good: :suicide2:
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...

#343 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 24 юни 2008 - 10:34

С един приятел си говорихме за сетлиста, погледна го и каза "Slayer няма нужда да свирят, само да излязат на сцената и всички ще се сцепят". Колко истина има в думите му. Какъвто и да е сетлистa ще е страхотно преживяване. Slayer ще направят нещо различно за нас сигурен съм!
Rock n' Roll

#344 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 24 юни 2008 - 17:27

View PostBlacky, on Jun 23 2008, 16:04, said:

Само две 'стари' песни. Май започвам да не съжалявам, че ще пропусна...

дори само заради Only For The Weak бих ги гледал, мечта ми е да видя тази песен на живо, но уви, плановете не ми позволяват да остана до 3-тия ден. жалко :/ Дано дойдат пак след време, ама този път няма да се разсърдя, ако е по-наблизко в Софето примерно.

#345 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 24 юни 2008 - 17:58

Абсолютно съм съгласен, при мен положението е същото...на мен Софето не ми е кой знае колко по-близо, но е значително по-удобно като транспорт и отсядане :suicide2:
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#346 Journeyman

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted 24 юни 2008 - 19:25

View PostBlacky, on Jun 24 2008, 18:58, said:

Абсолютно съм съгласен, при мен положението е същото...на мен Софето не ми е кой знае колко по-близо, но е значително по-удобно като транспорт и отсядане :haha:
Догодина в Севлиево :skull:Живот и здраве:P
С Holly Moses и Destruction :good: :suicide2:
www.etarfans.org

#347 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 24 юни 2008 - 22:09

View PostJourneyman, on Jun 24 2008, 20:25, said:

Догодина в Севлиево :PЖивот и здраве:)
С Holly Moses и Destruction :) :bye:
От твоите уста...и без това отдавна ме канят там, а все си намирам поводи да не ходя :D
Pasi Koskinen

#348 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 01 юли 2008 - 11:01

A бе, хора, някой от вас да си е взел билет само за manowar на 5-ти Юли? Защото моя от миналата седмица дето си взех изглежда така:
Posted Image
От Билетен Център НДК, ама изглежда коренно различен от билета за Слейър и ИнФлеймс в третия ден на фестивала. Няма никакви холограмни и водни знаци (освен един жокер медия стикер на твърдата част) а самия билет ми изгледа яко долнопробен :?

п.с ако са ми набутали фалшив билет някой ще умре :evil:

#349 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 01 юли 2008 - 11:50

Attached File  P1020660.JPG   166,83K   25 downloads
Май няма от какво да се притесняваш. То остана и в НДК да продават фалшиви билети. А по въпроса с евентуалните пострадващи - ще има определено :D
Pasi Koskinen

#350 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 01 юли 2008 - 12:29

хехе, мерси :> аз всъщност не бях сигурен моя билет дали е от ндк, така ми казаха, че е купен от там. :>

#351 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 01 юли 2008 - 23:07

View PostNosferatu, on Jul 1 2008, 12:01, said:

A бе, хора, някой от вас да си е взел билет само за manowar на 5-ти Юли? Защото моя от миналата седмица дето си взех изглежда така:
Posted Image
От Билетен Център НДК, ама изглежда коренно различен от билета за Слейър и ИнФлеймс в третия ден на фестивала. Няма никакви холограмни и водни знаци (освен един жокер медия стикер на твърдата част) а самия билет ми изгледа яко долнопробен :?

п.с ако са ми набутали фалшив билет някой ще умре :evil:
Don't panic, както се казва в Библията, билетът си е съвсем в ред. С един мой приятел ходихме в НДК, за да си вземе само за Менуор, същият е. Ти да видиш хартийките, които продават в Каварна, като билетите за Уайтснейк 2006, дори холограма нямат...
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#352 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 02 юли 2008 - 08:03

Да е и аз си взех само за Manowar от office1superstore и е точно едно принтирано на А4 бар-кодче, моето име и името на проявата. Дори в първия момент си викам дали ще ми пуснат на стадиона с това <_<
\m/

#353 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 02 юли 2008 - 08:19

View PostBlackiel, on Jul 2 2008, 09:03, said:

Дори в първия момент си викам дали ще ми пуснат на стадиона с това :yes:
Е не знам дали ще ти пуснат ама на стадиона ще влезеш без проблем :D
Аз досега съм бил на два концерта с такива билети <_<
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#354 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 02 юли 2008 - 13:18

Хо-хо-хо ти нищо не знаеш аз съм извънбрачен син на Джоуи и Ерик и съм смесица от най-хубавите им черти :yes: <_<
\m/

#355 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 02 юли 2008 - 19:27

А кой от тях двамата е бил жената :) :yes:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#356 Sagittarius

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 40 posts

Posted 02 юли 2008 - 19:58

Не знам дали тук му е мястото, (все пак се надявам де не съм офтопик :yes: ) но си търся транспорт от Каварна след Slayer. Някой, ако има едно място да пише на ЛС. Благодаря предварително.

#357 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 02 юли 2008 - 20:57

View PostДжуджето_GIMLY, on Jul 2 2008, 20:27, said:

А кой от тях двамата е бил жената :D :)
Всъщност е било тройка с Доро Пеш и сега тече дело за бащинство :D :yes:
\m/

#358 Journeyman

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted 03 юли 2008 - 22:49

View PostSatyr, on Jun 18 2008, 10:18, said:

За Manowar миналата година като че имаше
http://www.katehizis...ct.php?nid=3802

Тъй като това е важна информация - за тазгодишния КРФ специално слухтя дали ще има разлика в самите дни. Никой досега не е казал официално такова нещо. Но, това не значи, че няма да има :)
За сега всичко е тихо и спокойно в Каварна.Симпатична лелка днес ми продаде 3 тридневни тикетстриймски билета,на входа на читалището попита ме с видим интерес коя ми е любимата група от 4-те и заяви че цената на "ценните хартийки" на място няма да претърпи ценово повишение!
Шатрите бяха започнали да се разпъват, тировете с озвучаването и сцената бяха почнали да се натрупват, а предвидливи младежи се бяха захванали с поставяне на началото на палатковия лагер.
Утре сутринта палим и ние натам, да завземем кестените в горния десен корнер, че жегаво се очертава!
Само тоя паметник на Ераносян нещо не са го тронясали на подходящо място-че и пейка баш насред любимият ни сектор турили!
Ще има ремонти ми се струваB)
Хайде-Hail and Kill -ще се видим на място:angry3:
www.etarfans.org

#359 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 04 юли 2008 - 01:20

View PostJourneyman, on Jul 3 2008, 23:49, said:

За сега всичко е тихо и спокойно в Каварна.Симпатична лелка днес ми продаде 3 тридневни тикетстриймски билета,на входа на читалището попита ме с видим интерес коя ми е любимата група от 4-те и заяви че цената на "ценните хартийки" на място няма да претърпи ценово повишение!
Шатрите бяха започнали да се разпъват, тировете с озвучаването и сцената бяха почнали да се натрупват, а предвидливи младежи се бяха захванали с поставяне на началото на палатковия лагер.
Утре сутринта палим и ние натам, да завземем кестените в горния десен корнер, че жегаво се очертава!
Само тоя паметник на Ераносян нещо не са го тронясали на подходящо място-че и пейка баш насред любимият ни сектор турили!
Ще има ремонти ми се струва:)
Хайде-Hail and Kill -ще се видим на мястоB)

Запази малко място!
До събота нa обяд може и да се настаним на лайняната горичка :angry3:. Но Вайтснейк и Деф Лепард са първи. Събота сутринта с бодра гума и газ се насочваме към столицата на платковия лагер.
Дано да са разчистили гробищата :).
Rock n' Roll

#360 Warlord

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 181 posts

Posted 04 юли 2008 - 08:21

Безбройни орди метълска сган потеглят довечера от Централна гара, аз съм с влака от 22:00, втората вълна ще се понесе с този от 23:25 и към 7:30 ще сме във Варна :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users