Jump to content

Калиакра Рок Фест 20085-ти, 6-ти и 7-ми юли - стадион "Калиакра"

561 replies to this topic

#301 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 16 юни 2008 - 09:18

За всички, които се чудят дали концертът на MANOWAR тази година ще е по-добър от миналата - оставете рекорда, но само CROWN AND THE RING с оркестъра и хора е достатъчно.....

#302 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 16 юни 2008 - 09:27

Освен това руснаците минават на следващия ден и концертът наистина се очертава да е дълъг :angry3:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#303 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 16 юни 2008 - 09:31

Софийската филхармония! ще свири с тях
яко :angry3:

#304 Geddy

Спасителя в RUSH-та

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Interests:Progressive Rock, Progressive Metal, Heavy Metal, Hard Rock, Jazz, Jazz-Rock, Prog-Folk, Folk-Rock...

Posted 16 юни 2008 - 09:44

УАААААААААААААААААААА!!!

ALL HAIL MANOWAR!!!

View PostHeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:

Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:

#305 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 16 юни 2008 - 13:16

HAAAAAIIIIIIIIL
\m/

#306 the_mess

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Interests:Metal,Computer Games,Art!

Posted 16 юни 2008 - 14:17

УОХОХОХОХОООООУУУУ!!!!!Ми то кат на Ъртшейкъра ве!
Don't try to tell us
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!

#307 Firebringer

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 40 posts

Posted 16 юни 2008 - 18:45

Аз като разбрах за тези неща и щях да изпотроша всичко около мен! :D ;) Направо не знам как ще изтрая тези 20-тина дена, за да отида и да се погромя :). Който още се чуди дали да си вземе билет - марш веднага, да не ходя вместо тебе! :D :P Ако трябва ще дам 100 пъти тия 50 лева, за да мога да отида там и да викам и пея колкото миоже повече, защото мисля, че като фен общност заслужаваме да влезем в рекордите на Гинес! Ще ги смажем! HAIL TO THEE, OUR INFANTRY! STILL BRAVE, BEYOND THE GRAVE! (Manowar - Battle Hymns) :metal: :D :D :D

Edited by Firebringer, 16 юни 2008 - 18:47 .

#308 Geddy

Спасителя в RUSH-та

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Interests:Progressive Rock, Progressive Metal, Heavy Metal, Hard Rock, Jazz, Jazz-Rock, Prog-Folk, Folk-Rock...

Posted 16 юни 2008 - 23:48

Гледайте утре шоуто на Слави за да чуете това което вече знаем-за рекорда за Гинес, за оркестъра...за чисто новия сингъл който ще изпълнят за пръв път в България и след това в Германия на Magic Circle Festival!

Мда...всеки който е зяпал Ъртшейкър ДВДто и се ядосва че не е бил там - ето възможността!

View PostHeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:

Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:

#309 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 17 юни 2008 - 12:41

Стана ми интересно колко точно ще трябва да свирят "Manowar" за да поставят рекорд за най-дълъг концерт. Кратко търсене в нета даде следния резултат:

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/conte...7033100286.html

Понеже се съмнявам "Manowar" да свирят 184 часа най-вероятно те ще се опитат да счупят рекорда за най-дълъг концерт на един музикант/една група, но за това какъв е рекорда там ще трябва да се разровя повече.
ПИСУК!

#310 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 17 юни 2008 - 13:10

Я да задам един въпрос като малко недоразбрал :D Еднодневните билети сега са на цена 50 лева. А на място дали ще могат да се купуват и ще има ли промяна в цената. Да знам да издирвам ли начин да се сдобия с билет предварително(в Ямбол Ticketstream отсъства) или като отида последния ден на фестивала да си взема на място. Някой ако има идеи по въпроса да сподели :D

#311 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts
  • Interests:True, trueeeeee

Posted 17 юни 2008 - 18:07

View Postwhiplash159, on Jun 17 2008, 13:41, said:

Стана ми интересно колко точно ще трябва да свирят "Manowar" за да поставят рекорд за най-дълъг концерт.

Не какъв да е дълъг, а метъл такъв :rolleyes:

"Освен това ще се опитаме да се запишем в рекордите на "Гинес" за най-дълъг метъл концерт."

А като допълнение към онези мъдрости за него: Когато Джоуи се опита да подобри рекорд, той го подобрява. Дори и да не успее да го подобри :vampire:

#312 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 17 юни 2008 - 22:41

Тая вечер Джоуи беше в шоуто на Слави гледа ли го някой?
На мен лично ми беше много забавно :vampire: Слави си дърдореше глупости и почти не остави госта си да говори и за капак пяха Heart Of Steel ама нещо младежа дето пя ич го нямаше за тая песен :huh:
Както си и мислех така се и проведе гостуването :rolleyes:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#313 Hard rock fan

Self Portrait

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1036 posts

Posted 17 юни 2008 - 22:46

View PostДжуджето_GIMLY, on Jun 17 2008, 23:41, said:

Тая вечер Джоуи беше в шоуто на Слави гледа ли го някой?
На мен лично ми беше много забавно :vampire: Слави си дърдореше глупости и почти не остави госта си да говори и за капак пяха Heart Of Steel ама нещо младежа дето пя ич го нямаше за тая песен :huh:
Както си и мислех така се и проведе гостуването :rolleyes:

Аз, аз го гледах...щракайки между двата мача, попаднах и понеже нервите ми бяха опънати от възможността Румъния да обърне резултата: изгледах ДеМаио при Слави.

И двамата дърдореха яко глупости, но за мен беше истинско разтоварване от напрежението при мачовете.
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.

#314 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 юни 2008 - 08:24

Най-НЕНУЖНОТО гостуване в шоуто на Слави за всички времена! Казаха НИЩО. :rolleyes:
I don't know how I managed it...

#315 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 18 юни 2008 - 08:27

Как да не казаха нищо, бе?!?!?

Разбрахме, че Джоуи си говори с Тор (не че някой се е съмнявал в това :rolleyes: ).

BTW Изненада ме това, че Джоуи се държа много естествено и не се отпусна в обичайните си словоизлияния за това колко true са Manowar и т.н.
ПИСУК!

#316 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 юни 2008 - 08:42

View Postwhiplash159, on Jun 18 2008, 09:27, said:

не се отпусна в обичайните си словоизлияния за това колко true са Manowar и т.н.
Не му бе дадена възможността :rolleyes:
I don't know how I managed it...

#317 Hard rock fan

Self Portrait

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1036 posts

Posted 18 юни 2008 - 09:08

View PostOzzy, on Jun 18 2008, 09:42, said:

Не му бе дадена възможността :vampire:

Не съм гледала Слави от ГОДИНИ и снощи....се втрещих за краткото време, през което погледах.

Бе тоя съвсем е изтрещял, чини ми се - вика, крещи :rolleyes:...говори пълните глупости (айде това не е от сега)
Отделно, че буквално никой не може да вземе думата от него, в това число и гостуващият му.

Edited by Hard rock fan, 18 юни 2008 - 09:11 .

За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.

#318 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 18 юни 2008 - 09:10

View PostJavor, on Jun 17 2008, 13:10, said:

Я да задам един въпрос като малко недоразбрал :rolleyes: Еднодневните билети сега са на цена 50 лева. А на място дали ще могат да се купуват и ще има ли промяна в цената. Да знам да издирвам ли начин да се сдобия с билет предварително(в Ямбол Ticketstream отсъства) или като отида последния ден на фестивала да си взема на място. Някой ако има идеи по въпроса да сподели :)
От опит знам, че в Каварна винаги се продават билети в деня на концертите на цената на предварителната продажба, т.е. никога не е имало разлики в цените преди и на място :huh:
Шоуто на Слави снощи беше забавно (не и информативно), но аз и не съм очаквала повече :vampire:
Vanquish the pain

#319 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 18 юни 2008 - 09:18

View PostMetal Heart, on Jun 18 2008, 10:10, said:

От опит знам, че в Каварна винаги се продават билети в деня на концертите на цената на предварителната продажба, т.е. никога не е имало разлики в цените преди и на място :vampire:
За Manowar миналата година като че имаше
http://www.katehizis...ct.php?nid=3802

Тъй като това е важна информация - за тазгодишния КРФ специално слухтя дали ще има разлика в самите дни. Никой досега не е казал официално такова нещо. Но, това не значи, че няма да има :rolleyes:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#320 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 18 юни 2008 - 09:24

View PostSatyr, on Jun 18 2008, 09:18, said:

За Manowar миналата година като че имаше
http://www.katehizis...ct.php?nid=3802

Тъй като това е важна информация - за тазгодишния КРФ специално слухтя дали ще има разлика в самите дни. Никой досега не е казал официално такова нещо. Но, това не значи, че няма да има :huh:
Вярно, миналата година за Manowar беше изключение :) Губи ми се, понеже билетът ми беше подарък :vampire: Помня само, че с наближаването на концерта цените на билетите растяха... Но това беше обявено предварително, а сега няма такава информация :rolleyes:

Edited by Metal Heart, 18 юни 2008 - 09:25 .

Vanquish the pain

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users