Калиакра Рок Фест 20085-ти, 6-ти и 7-ми юли - стадион "Калиакра"
Started by Ozzy, дек 20 2007 09:12
561 replies to this topic
Posted 16 юни 2008 - 09:18
За всички, които се чудят дали концертът на MANOWAR тази година ще е по-добър от миналата - оставете рекорда, но само CROWN AND THE RING с оркестъра и хора е достатъчно.....
Posted 16 юни 2008 - 09:27
Освен това руснаците минават на следващия ден и концертът наистина се очертава да е дълъг

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 16 юни 2008 - 09:31
Софийската филхармония! ще свири с тях
яко
яко

Posted 16 юни 2008 - 13:16
HAAAAAIIIIIIIIL
\m/
Posted 16 юни 2008 - 14:17
УОХОХОХОХОООООУУУУ!!!!!Ми то кат на Ъртшейкъра ве!
Don't try to tell us
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!
What is right for us
We don't give a fuck anyway
Don't try to steal
Imagination from us
Things we believe
We will never betray!!!
Posted 16 юни 2008 - 18:45
Аз като разбрах за тези неща и щях да изпотроша всичко около мен!
Направо не знам как ще изтрая тези 20-тина дена, за да отида и да се погромя
. Който още се чуди дали да си вземе билет - марш веднага, да не ходя вместо тебе!
Ако трябва ще дам 100 пъти тия 50 лева, за да мога да отида там и да викам и пея колкото миоже повече, защото мисля, че като фен общност заслужаваме да влезем в рекордите на Гинес! Ще ги смажем! HAIL TO THEE, OUR INFANTRY! STILL BRAVE, BEYOND THE GRAVE! (Manowar - Battle Hymns)

Edited by Firebringer, 16 юни 2008 - 18:47 .
Posted 16 юни 2008 - 23:48
Гледайте утре шоуто на Слави за да чуете това което вече знаем-за рекорда за Гинес, за оркестъра...за чисто новия сингъл който ще изпълнят за пръв път в България и след това в Германия на Magic Circle Festival!
Мда...всеки който е зяпал Ъртшейкър ДВДто и се ядосва че не е бил там - ето възможността!
Мда...всеки който е зяпал Ъртшейкър ДВДто и се ядосва че не е бил там - ето възможността!
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 17 юни 2008 - 12:41
Стана ми интересно колко точно ще трябва да свирят "Manowar" за да поставят рекорд за най-дълъг концерт. Кратко търсене в нета даде следния резултат:
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/conte...7033100286.html
Понеже се съмнявам "Manowar" да свирят 184 часа най-вероятно те ще се опитат да счупят рекорда за най-дълъг концерт на един музикант/една група, но за това какъв е рекорда там ще трябва да се разровя повече.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/conte...7033100286.html
Понеже се съмнявам "Manowar" да свирят 184 часа най-вероятно те ще се опитат да счупят рекорда за най-дълъг концерт на един музикант/една група, но за това какъв е рекорда там ще трябва да се разровя повече.
ПИСУК!
Posted 17 юни 2008 - 13:10
Я да задам един въпрос като малко недоразбрал
Еднодневните билети сега са на цена 50 лева. А на място дали ще могат да се купуват и ще има ли промяна в цената. Да знам да издирвам ли начин да се сдобия с билет предварително(в Ямбол Ticketstream отсъства) или като отида последния ден на фестивала да си взема на място. Някой ако има идеи по въпроса да сподели

Posted 17 юни 2008 - 18:07
whiplash159, on Jun 17 2008, 13:41, said:
Стана ми интересно колко точно ще трябва да свирят "Manowar" за да поставят рекорд за най-дълъг концерт.
Не какъв да е дълъг, а метъл такъв

"Освен това ще се опитаме да се запишем в рекордите на "Гинес" за най-дълъг метъл концерт."
А като допълнение към онези мъдрости за него: Когато Джоуи се опита да подобри рекорд, той го подобрява. Дори и да не успее да го подобри

Posted 17 юни 2008 - 22:41
Тая вечер Джоуи беше в шоуто на Слави гледа ли го някой?
На мен лично ми беше много забавно
Слави си дърдореше глупости и почти не остави госта си да говори и за капак пяха Heart Of Steel ама нещо младежа дето пя ич го нямаше за тая песен
Както си и мислех така се и проведе гостуването

Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 17 юни 2008 - 22:46
Джуджето_GIMLY, on Jun 17 2008, 23:41, said:
Тая вечер Джоуи беше в шоуто на Слави гледа ли го някой?
Слави си дърдореше глупости и почти не остави госта си да говори и за капак пяха Heart Of Steel ама нещо младежа дето пя ич го нямаше за тая песен

Аз, аз го гледах...щракайки между двата мача, попаднах и понеже нервите ми бяха опънати от възможността Румъния да обърне резултата: изгледах ДеМаио при Слави.
И двамата дърдореха яко глупости, но за мен беше истинско разтоварване от напрежението при мачовете.
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 18 юни 2008 - 08:24
Най-НЕНУЖНОТО гостуване в шоуто на Слави за всички времена! Казаха НИЩО.

I don't know how I managed it...
Posted 18 юни 2008 - 08:27
Как да не казаха нищо, бе?!?!?
Разбрахме, че Джоуи си говори с Тор (не че някой се е съмнявал в това
).
BTW Изненада ме това, че Джоуи се държа много естествено и не се отпусна в обичайните си словоизлияния за това колко true са Manowar и т.н.
Разбрахме, че Джоуи си говори с Тор (не че някой се е съмнявал в това

BTW Изненада ме това, че Джоуи се държа много естествено и не се отпусна в обичайните си словоизлияния за това колко true са Manowar и т.н.
ПИСУК!
Posted 18 юни 2008 - 09:08
Ozzy, on Jun 18 2008, 09:42, said:
Не му бе дадена възможността 

Не съм гледала Слави от ГОДИНИ и снощи....се втрещих за краткото време, през което погледах.
Бе тоя съвсем е изтрещял, чини ми се - вика, крещи

Отделно, че буквално никой не може да вземе думата от него, в това число и гостуващият му.
Edited by Hard rock fan, 18 юни 2008 - 09:11 .
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 18 юни 2008 - 09:10
Javor, on Jun 17 2008, 13:10, said:
Я да задам един въпрос като малко недоразбрал
Еднодневните билети сега са на цена 50 лева. А на място дали ще могат да се купуват и ще има ли промяна в цената. Да знам да издирвам ли начин да се сдобия с билет предварително(в Ямбол Ticketstream отсъства) или като отида последния ден на фестивала да си взема на място. Някой ако има идеи по въпроса да сподели 

Шоуто на Слави снощи беше забавно (не и информативно), но аз и не съм очаквала повече

Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 18 юни 2008 - 09:18
Metal Heart, on Jun 18 2008, 10:10, said:
От опит знам, че в Каварна винаги се продават билети в деня на концертите на цената на предварителната продажба, т.е. никога не е имало разлики в цените преди и на място

http://www.katehizis...ct.php?nid=3802
Тъй като това е важна информация - за тазгодишния КРФ специално слухтя дали ще има разлика в самите дни. Никой досега не е казал официално такова нещо. Но, това не значи, че няма да има

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 18 юни 2008 - 09:24
Satyr, on Jun 18 2008, 09:18, said:
За Manowar миналата година като че имаше
Тъй като това е важна информация - за тазгодишния КРФ специално слухтя дали ще има разлика в самите дни. Никой досега не е казал официално такова нещо. Но, това не значи, че няма да има

Edited by Metal Heart, 18 юни 2008 - 09:25 .
Vanquish the pain
Vanquish the pain
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users