Metal Heart, on Mar 26 2008, 10:48, said:

Калиакра Рок Фест 20085-ти, 6-ти и 7-ми юли - стадион "Калиакра"
Started by Ozzy, дек 20 2007 09:12
561 replies to this topic
Posted 02 април 2008 - 07:55
Ще изчакам потвърждението на официалните сайтове на групите
I don't know how I managed it...
Posted 03 април 2008 - 08:42
Slayer обявиха датите си за Европейското си турне. Две интересни неща правят впечатление. Първо, нас ни няма там
И второ - на 6-ти юли са в Дания. Това прави идването им на 7-ми в Каварна доста сложно. Не е невъзможно, но е трудна работа...
June 20 - Kobetasonik - Bilbao, Spain
June 22 - Hellfest - Clisson, France
June 24 - Tasmajdan Arena - Belgrade, Serbia
June 25 - B1 Club - Moscow, Russia
June 27 - Bratislava - Tropfest , Slovakia
June 28 - Gods of Metal - Bologna Parco Nord, Italy
June 29 - Tuska Open Air - Helsinki, Finland
July 01 - Tallinn Exhibition Hall - Tallinn, Estonia
July 03 - Arvika Festival - Arvika, Sweden
July 04 - Rock Werchter - Werchter, Belgium
July 05 - Waldrock - Waldrock, Holland
July 06 - Roskilde - Roskilde, Denmark
July 09 - Super Bock Super Rock - Lisbon, Portugal
July 11 - La Plata - Merida, Spain
July 12 - Metalway Festival - Zaragoza, Spain

June 20 - Kobetasonik - Bilbao, Spain
June 22 - Hellfest - Clisson, France
June 24 - Tasmajdan Arena - Belgrade, Serbia
June 25 - B1 Club - Moscow, Russia
June 27 - Bratislava - Tropfest , Slovakia
June 28 - Gods of Metal - Bologna Parco Nord, Italy
June 29 - Tuska Open Air - Helsinki, Finland
July 01 - Tallinn Exhibition Hall - Tallinn, Estonia
July 03 - Arvika Festival - Arvika, Sweden
July 04 - Rock Werchter - Werchter, Belgium
July 05 - Waldrock - Waldrock, Holland
July 06 - Roskilde - Roskilde, Denmark
July 09 - Super Bock Super Rock - Lisbon, Portugal
July 11 - La Plata - Merida, Spain
July 12 - Metalway Festival - Zaragoza, Spain
Posted 03 април 2008 - 08:47
Абе за Judas Priest може да е невъзможно според Цонко, но Slayer са по-младички, може и да успеят

Posted 03 април 2008 - 08:56
Javor, on Apr 3 2008, 09:47, said:
Slayer са по-младички, може и да успеят 

1. Да има редовен полет от Дания до Варна късно през нощта на 6-ти срещу 7-ми или пък рано сутринта на 7-ми.
2. Да наемат специално за тях чартър.
Втория вариант ми се струва като че ли невъзможен... Или поне доста съмнителен.
Posted 03 април 2008 - 09:08
Ozzy, on Apr 3 2008, 08:56, said:
Има само два варианта да успеят:
1. Да има редовен полет от Дания до Варна късно през нощта на 6-ти срещу 7-ми или пък рано сутринта на 7-ми.

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 05 април 2008 - 11:46
Последно ще свирят ли Слейър на Калиакра Рок Фест или не?
Щото вярно ще е трудничко от Дания за един ден да дохвърчат до Бг.
Щото вярно ще е трудничко от Дания за един ден да дохвърчат до Бг.
Nothing to prove
Just a hellish rock n' roll freak
You call your metal black?
Its just plastic lame and weak
We're too old too cold
Too old and too cold
Just a hellish rock n' roll freak
You call your metal black?
Its just plastic lame and weak
We're too old too cold
Too old and too cold
Posted 05 април 2008 - 19:12
От Дания до България със самолет е около час и половина
Миналата година Sepultura как успяха да дойдат и след концерта са заминали мисля за Португалия

Миналата година Sepultura как успяха да дойдат и след концерта са заминали мисля за Португалия

Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 05 април 2008 - 19:30
Джуджето_GIMLY, on Apr 5 2008, 20:12, said:
От Дания до България със самолет е около час и половина

От Дания до България със самолет е около три часа Гимли. Но не е само в това въпроса. Според мен самата идея не е удачна за групата, освен ако не искат да повторят постижението на Фил Колинс от 1985, когато той пя първо на Уембли, а няколко часа по-късно и във Филаделфия на мега-концерта Лайв Ейд...

Не мисля, че някой музикант или група биха направили подобна жертва със собственото си спокойствие, за да уважат феновете си в България и не защото не ги уважават. За общо съжаление все още сме на опашката по привлекателност за групи и техния мениджмънт, така че не очаквай чудеса относно този концерт...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 06 април 2008 - 08:20
По-горе съм дал пример с група, която направи подобно нещо и ако се разтърся съм сигурен, че ако се разтърся ще намеря още подобни примери
Да не говорим, че Цонко и въобще хората отговарящи за концертите в Каварна няма да обявят официално някоя група ако не е 100%% сигурно

Да не говорим, че Цонко и въобще хората отговарящи за концертите в Каварна няма да обявят официално някоя група ако не е 100%% сигурно

Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 06 април 2008 - 10:26
Sepultura за съжаление са една залязваща група в момента. Те могат да правят такива еквилибристики. Не и групи като Slayer, които още са на върха на славата.
Posted 06 април 2008 - 10:40
Гледате проблема от по-малката му страна, а именно как ще дойдат до тук от Дания. Както казах, има два варианта за това. Да, трудно е, но не е невъзможно.
Мен друго ме вълнува. И то е защо след като концерта е обявен официално у нас, от една от водещите промоутърски компании и за концерта се продават вече билети, десетина дена след това групата пуска на сайта си датите за европейското си турне без нашата. За чий пък им е на Slayer да си покажат всички дати, без каварненската?! Побояват се, това е ясно. Но ЗАЩО?
Мен друго ме вълнува. И то е защо след като концерта е обявен официално у нас, от една от водещите промоутърски компании и за концерта се продават вече билети, десетина дена след това групата пуска на сайта си датите за европейското си турне без нашата. За чий пък им е на Slayer да си покажат всички дати, без каварненската?! Побояват се, това е ясно. Но ЗАЩО?
Posted 06 април 2008 - 11:37
Ozzy, on Apr 6 2008, 11:40, said:
Гледате проблема от по-малката му страна, а именно как ще дойдат до тук от Дания. Както казах, има два варианта за това. Да, трудно е, но не е невъзможно.

Edited by Metal Heart, 06 април 2008 - 11:42 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 06 април 2008 - 11:40
От настройката на факсовете ще да е.
Явно източноевропейската и американската съобщителна система все още имат вътрешна непоносимост и понякога се случват такива недоразумения. Обаче, важно е ентусиазмът да не спада.
Другото е суета и черногледство...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 06 април 2008 - 13:29
marillion, on Apr 5 2008, 20:30, said:
От Дания до България със самолет е около три часа Гимли. Но не е само в това въпроса. Според мен самата идея не е удачна за групата, освен ако не искат да повторят постижението на Фил Колинс от 1985, когато той пя първо на Уембли, а няколко часа по-късно и във Филаделфия на мега-концерта Лайв Ейд...

Не мисля, че някой музикант или група биха направили подобна жертва със собственото си спокойствие, за да уважат феновете си в България и не защото не ги уважават. За общо съжаление все още сме на опашката по привлекателност за групи и техния мениджмънт, така че не очаквай чудеса относно този концерт...

Не съм съгласна с твоето приравняване на феновете в България като втора категория.
Ако са поели ангажимент, ще го изпълнят, без значение за коя държава става въпрос.
Това е въпрос на професионализъм, никоя група не може да си позволи да вътри такива номера и после да се ползва с някакво реноме.
Номерата ги въртят промоутърите - ако те са обявили Слеър без да има финализиран договор, не е редно да обвиняваш бандата, че ни пренебрегват за нечия друга сметка.
Posted 06 април 2008 - 13:51
hendy, on Apr 6 2008, 14:29, said:
Не съм съгласна с твоето приравняване на феновете в България като втора категория.
Никъде не съм казал такова нещо...

Ако са поели ангажимент, ще го изпълнят, без значение за коя държава става въпрос.
Това е въпрос на професионализъм, никоя група не може да си позволи да вътри такива номера и после да се ползва с някакво реноме.
Ангажиментите не ги поема групата, а техният мениджър защото това е негова работа. Това което аз имам предвид е, че България има крайно неподходящо географско разположение за групите от Западна Европа и САЩ. Ако прибавим към това и неособено, да не кажем хич, развития мърчиндайз на оригинални продукти на съответната група по тези земи, сама ще достигнеш до извода направен от мен по-горе.

Номерата ги въртят промоутърите - ако те са обявили Слеър без да има финализиран договор, не е редно да обвиняваш бандата, че ни пренебрегват за нечия друга сметка.
Ето, това вече е скритият въпрос в постинга ми от по-горе.

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 08 април 2008 - 16:53
Това е фен сайт, а не официалния сайт на Slayer. И на него новината за концерта в Каварна е от 30.03. Това е преди Slayer да пуснат на сайта си дати за Европейското си турне, между които нас ни няма
Най-вероятно информацията на този фен сайт идва от пресконференцията на Жокер Медиа.
Аз ще се радвам тогава, когато видя датата в сайта на Slayer.

Аз ще се радвам тогава, когато видя датата в сайта на Slayer.
Posted 08 април 2008 - 16:58
прав си 
за сега на официалния Дания на 06 и после Португалия на 09
ама и на slayersaves допреди 2 дена положението беше същото. поне там има някакво раздвижване

за сега на официалния Дания на 06 и после Португалия на 09
ама и на slayersaves допреди 2 дена положението беше същото. поне там има някакво раздвижване

Edited by petkodetosere, 08 април 2008 - 16:59 .
Posted 21 април 2008 - 08:55
whiplash159, on Mar 24 2008, 23:31, said:
Преди малко в предаването "От другата страна" Мартин Стоянов от "Joker Media" спомена, че са имали някои неща за доуточняване и поради тази причина билетите не са били пуснати днес. Другото интересно, което бе казано, бе че еднодневните и двудневните билети ще бъдат в продажба след 24 април.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users