U.D.O., on Dec 24 2007, 02:04, said:
Калиакра Рок Фест 20085-ти, 6-ти и 7-ми юли - стадион "Калиакра"
Started by Ozzy, дек 20 2007 09:12
561 replies to this topic
Posted 24 декември 2007 - 10:54
За моя радост за Менуор вече ще сме истинските фенове и няма да сме обградени отвсякъде с всякакви псевдо ,за които е дивашко да се пее по време на песните и да се аплодира след тях.Те ще са на Юръп все пак. 
\m/
Posted 24 декември 2007 - 11:00
Калиакра фест-а пропада! Почнат ли да се повтарят групи всяка година и да се канят отминали величия вече става тъпо. Миналата година беше много по добре. Дано поне траш-а не го прецакат. Трябва да се направи с една две три известни групи за един ден с по висока цена на билета иначе е само отбиване на номера. Разочерован съм много! Единствено ме държи мисълта, че това е неофицялна информация и може да има размествания.
Edited by Code187, 24 декември 2007 - 11:05 .
Rock n' Roll
Posted 24 декември 2007 - 15:30
sodom, on Dec 23 2007, 22:01, said:
Някой дълбоко те е заблудил, булка!
В Каварна е страхотно и няма никаква мизерия даже и в Циганската им махала, където отсядат много хора на квартири за концертите! Аз съм бил на почти всички концерти там, така че по-скоро вярвай на мен!!
В Каварна е страхотно и няма никаква мизерия даже и в Циганската им махала, където отсядат много хора на квартири за концертите! Аз съм бил на почти всички концерти там, така че по-скоро вярвай на мен!!
Всичко зависи от това, кой какво разбира под мизерия.
Иначе, и за се надявам да не са точно това групите за феста, все още.
Edited by The_Snake, 24 декември 2007 - 15:31 .
Love and hate and human sexual nature
This power is sustained by endless violence and pain
A cycle I can't understand...
This power is sustained by endless violence and pain
A cycle I can't understand...
Posted 24 декември 2007 - 15:44
и аз много се надявам другите две неофициално потвърдени групи да си останат само в сферата на слуховете...
Posted 24 декември 2007 - 17:18
Еле пък Europe дето вече са идвали са без пари
Сега с билети ще съберат 5-600 най-верни фена
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 24 декември 2007 - 17:52
Джуджето_GIMLY, on Dec 24 2007, 17:18, said:
Еле пък Europe дето вече са идвали са без пари
Аз лично се надявам на малко по-голямо разнообразие,не че се оплаквам от Manowar и Judas Priest
Еб ендалгс и етиннилтсеч исрубмок
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп.
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп.
Posted 24 декември 2007 - 18:54
мечтата ми е да видя трите най-любими групи в стила на този фест, точно както ги гледахме тази година (2007) през месец и то в такъв ред... та да има едно подобаващо повторение, но през един ден на един фест:
1. Manowar
2. Iron Maiden
3. Blind Guardian, само че първи да свирят гардиан и последни Меноуор... :> но уви няма как да стане....
1. Manowar
2. Iron Maiden
3. Blind Guardian, само че първи да свирят гардиан и последни Меноуор... :> но уви няма как да стане....
Posted 24 декември 2007 - 19:08
Nosferatu, on Dec 24 2007, 18:54, said:
мечтата ми е да видя трите най-любими групи в стила на този фест, точно както ги гледахме тази година (2007) през месец и то в такъв ред... та да има едно подобаващо повторение, но през един ден на един фест:
1. Manowar
2. Iron Maiden
1. Manowar
2. Iron Maiden
...абе какво разтягам локуми и аз...
Edited by Geddy, 24 декември 2007 - 19:11 .
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 24 декември 2007 - 19:53
Прави впечатление, че никой не рискува с по-нови групи, което е жалко, дано поне от СМЕ измислят нещо по-актуално за София, макар че се съмнявам....Или ако ще са ветерани, поне да не са идвали досега, AC/DC например....
Edited by Rebel, 24 декември 2007 - 19:56 .
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 24 декември 2007 - 20:44
Айде пак почнаха да се изказват недоволните...
Аз още не мога да се съвзема от поредният пропаднал софийски концерт (на Т.Мартин), но знам че на Калиакра рок феста ще е готино и няма абсолютно никакъв шанс нещо да се прецака. Пък и не е нужно да се ходи и в 3-те дни. Аз лично мисля само на JUDAS да ходя и ще си изкарам готино убеден съм
Аз още не мога да се съвзема от поредният пропаднал софийски концерт (на Т.Мартин), но знам че на Калиакра рок феста ще е готино и няма абсолютно никакъв шанс нещо да се прецака. Пък и не е нужно да се ходи и в 3-те дни. Аз лично мисля само на JUDAS да ходя и ще си изкарам готино убеден съм
iF you listen the fools - the mob rules!
-----
-----
Posted 24 декември 2007 - 23:26
Всеки си изказва желанията, но реалностите са друго нещо, нали?
Каквото има, това ще гледаме - точка!
Иначе за мен найдобрата година беше 2005-а и и скам пак да се повтори, но уви!
Тогава гледах трите си най-любими групи в България в рамките на няколко месеца: ACCEPT, MEGADETH & PARADISE LOST!!!
Вече мога да умра спокоен...........
ЦОНКО ЦОНЕВ - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!
Иначе за мен найдобрата година беше 2005-а и и скам пак да се повтори, но уви!
Тогава гледах трите си най-любими групи в България в рамките на няколко месеца: ACCEPT, MEGADETH & PARADISE LOST!!!
Вече мога да умра спокоен...........
ЦОНКО ЦОНЕВ - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!
Posted 28 декември 2007 - 17:31
Ozzy, on Dec 28 2007, 16:02, said:
Малко интересни новини около феста, концертния живот в Каварна през следващата година, както и намек за евентуален грандиозен концерт в София - всичко това казано лично от Цонко Цонев - тук.
Като както звучи и ако се окаже същото, за което си мисля(им), предлагам Сатир да ме назначи за официална врачка на форума
Ох, а дано!
Edited by Hard rock fan, 28 декември 2007 - 17:32 .
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 28 декември 2007 - 22:54
Абе в тази информация пише че феста е между 4 и 6 юли...нали уж беше 5 до 7? (макар че е малко странно фест да почва в събота и да свършва в понеделник, ама знаеш ли...)
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 08 януари 2008 - 16:47
Satyr, on Jan 8 2008, 15:31, said:
SAXON, KROKUS,GLENN HUGHES със Chad Smith на барабаните и GOTTHARD също ще дойдат.Остава само да се разбере кои за 6 май и кои за Рибено-мидния фест.За руския метъл фест всички групи от тази година без ЧЕРЕН ОБЕЛИСК + КИПЕЛОВ и КРУИЗ.Друго не знам.Sorry.
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)
Posted 08 януари 2008 - 16:55
U.D.O., on Jan 8 2008, 16:47, said:
Тези неща ги знам от доста време.Да поясня само,че WHITESNAKE и JUDAS PRIEST са във един ден-7 юли.ZZ TOP също са доста вероятни,но EUROPE не много - това ще е за 6 юли,а за 5 всички знаем - MANOWAR.
SAXON, KROKUS,GLENN HUGHES със Chad Smith на барабаните и GOTTHARD също ще дойдат.Остава само да се разбере кои за 6 май и кои за Рибено-мидния фест.За руския метъл фест всички групи от тази година без ЧЕРЕН ОБЕЛИСК + КИПЕЛОВ и КРУИЗ.Друго не знам.Sorry.
Уау! Ти ме изуми, бре
ПИСУК!
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users

This topic is locked