Jump to content

Калиакра Рок Фест 20085-ти, 6-ти и 7-ми юли - стадион "Калиакра"

561 replies to this topic

#181 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 20 март 2008 - 18:37

View Postforeigner, on Mar 20 2008, 18:26, said:

;) това ми хареса!!!
абе да не беше толкова инфарктно с Whitesnake+Def Leppard и Manowar...ама май ще пътувам ранната сутрин с подходяща фанелка, пристигам, мятам багажориите в квартирата и направо на стадиона...ееех, как ми беше мъчно за този стадион :bomb:

уха :bomb: ще правим задръстване по магистралата към каварна!
хеви метъл задръстване от стийл! :) :D

#182 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 20 март 2008 - 22:46

Защо отново тия избиколци Holyhell и Sixth Sense за подгряващи бее :)
Има поне 100 групи, които можеха да домъкнат ;)
Защо Джоуи иска така да ни накаже? :D :bomb:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#183 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 20 март 2008 - 22:55

View PostДжуджето_GIMLY, on Mar 20 2008, 22:46, said:

Защо отново тия избиколци Holyhell и Sixth Sense за подгряващи бее :)
Има поне 100 групи, които можеха да домъкнат :bomb:
Защо Джоуи иска така да ни накаже? :D :bomb:
щото спи с Мария Бриън, обяснимо е...е, виж, за Sixth Sense не е...може и там да има нещо такова... :bomb: ;)

Edited by foreigner, 20 март 2008 - 22:56 .

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#184 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 21 март 2008 - 05:46

лошо няма ... ако аз спях с нея, сигурно и аз щях да я бутам навсякъде (както и да и го (same two words) :) )
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#185 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 21 март 2008 - 09:52

Що, бе, Гимли, к'во им е на Холихел :)
За руснаците и аз не съм съгласен - ще се наложи да ги изтърпя ОТНОВО
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#186 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 21 март 2008 - 10:04

Като се наспах и се замислих - май почна да ми се струва, че скучноват се очертава фестивала :D Някак си се бях настроил за Manowar, Judas Priest и приятна изненада...А то се оказа Manowar, не толкова интересен Alice Cooper и адски приятна изненада в лицето на Slayer и In Flames. И пак като миналата година средния ден въобще не ме интересува. Мамка му :angry2: Има време дотогава, но питането ми за това, къде ще се продават промоционалните 500 билета отпада :blush: Manowar се излагат наистина с налагането на своите групички. Същата несериозна работа като Iron Maiden и щерката на Стив Харис.

#187 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 21 март 2008 - 11:44

View Posthendy, on Mar 20 2008, 17:19, said:

след като феста е в каварна няма никакво значение кои дни е, така или иначе няма как да ти излезе тридневен
пътуването ти добавя поне още един ден, без отпуск няма да минеш

миналата година пък беше четв, петък и събота феста
Така си е, да не говорим, че ако беше от петък до неделя, щеше да се застъпи с концерта на Whitesnake и Def Leppard в София, който беше обявен по-рано. Добре е, че се съобразяват тези неща, а не като преди няколко години, когато трябваше да избираме между два концерта в един ден :blush: Отделно, публиката ще се раздели и посещаемостта ще спадне, кофти и за организаторите.
А сега, както са се нанизали четири поредни дни с концерти... Ще видим какво ще стане. Най-застрашен е концертът на Manowar - втора поредна година, със същите подгряващи :angry2: Разликата с първия концерт ще е няколко хиляди души по-малко.

Edited by Metal Heart, 21 март 2008 - 11:50 .

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#188 U.D.O.

Bulgarian LionHeart

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 325 posts

Posted 21 март 2008 - 12:06

View PostMetal Heart, on Mar 21 2008, 11:44, said:

Така си е, да не говорим, че ако беше от петък до неделя, щеше да се застъпи с концерта на Whitesnake и Def Leppard в София, който беше обявен по-рано. Добре е, че се съобразяват тези неща, а не като преди няколко години, когато трябваше да избираме между два концерта в един ден :blush: Отделно, публиката ще се раздели и посещаемостта ще спадне, кофти и за организаторите.
А сега, както са се нанизали четири поредни дни с концерти... Ще видим какво ще стане. Най-застрашен е концертът на Manowar - втора поредна година, със същите подгряващи :angry2: Разликата с първия концерт ще е няколко хиляди души по-малко.
Бих казал два пъти по-малко хора.
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)

#189 U.D.O.

Bulgarian LionHeart

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 325 posts

Posted 21 март 2008 - 12:26

Фета е страшен с изключение на Алис Купър.Предпочитам нещо по хард като Джудас или Мейдън примерно.
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)

#190 spiritt1974

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 149 posts

Posted 21 март 2008 - 14:47

Яворе, кажи кои групи биха направили феста по-малко скучноват? Такива които ти лично харесваш повече? Съгласи се, че не е възможно да се угоди на абсолютно всички музикални предпочитания.

#191 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 21 март 2008 - 14:57

Само аз ли смятам, че най-силния ден на фестивала е втория?! :blush: :angry2:
I don't know how I managed it...

#192 wiktory

empathy

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1079 posts

Posted 21 март 2008 - 15:15

View Postspiritt1974, on Mar 21 2008, 14:47, said:

Яворе, кажи кои групи биха направили феста по-малко скучноват? Такива които ти лично харесваш повече? Съгласи се, че не е възможно да се угоди на абсолютно всички музикални предпочитания.

Rush.
заменям ги за всички обявени концертни изяви това лято :angry2:

#193 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 21 март 2008 - 15:27

View Postspiritt1974, on Mar 21 2008, 14:47, said:

Да кажем, че съм пропуснал "според мен". Тогава няма нужда да давам обяснения за музикалните си предпочитания и затова защо ми се струва скучноват фестивалът :angry2: Но хайде ще кажа, че над 50% от групите, които свирят същата седмица в Сърбия на Castle Festival и в Словения на Metal Camp (за справка отвори фестивалния гид, че не ми се изброяват всички имена) биха направили фестивалът в Каварна много по-интересен за мен. Ясно ми е, че не може да се угоди на абсолютно всички музикални предпочитания, но лично моите музикални предпочитания са задоволени от 1/3 от фестивала. Както казах - очаквах с удоволствие да гледам Judas Priest, покрай тях бих гледал отново Manowar и се надявах на приятна изненада. Обаче мисля, че ще си остана само с приятната изненада In Flames и Slayer :blush: Единствено полянката с бирите, кебапите и метълизмите могат да ме изкушат за повече стоене, но тъй като от известно време не съм свободен като птичка - може да се наложат известни ограничения :D Е разбира се и "приятна изненада" като добавка към Alice Cooper би ме накарала да се замисля.

Edited by Javor, 21 март 2008 - 15:33 .

#194 Scorpio

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 23 posts

Posted 21 март 2008 - 16:27

View PostOzzy, on Mar 21 2008, 14:57, said:

Само аз ли смятам, че най-силния ден на фестивала е втория?! :blush: :angry2:

Съвсем не! Ако при това положение все пак отида в Каварна, със сигурност ще е за втория ден. За мен обаче е най-слабото издание на феста тая година. Една приятна изненада за подгряващ на Alice Cooper и нормална цена на еднодневния билет ще ме закарат вече със сигурност :D

#195 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 21 март 2008 - 19:06

View PostScorpio, on Mar 21 2008, 16:27, said:

Съвсем не! Ако при това положение все пак отида в Каварна, със сигурност ще е за втория ден. За мен обаче е най-слабото издание на феста тая година. Една приятна изненада за подгряващ на Alice Cooper и нормална цена на еднодневния билет ще ме закарат вече със сигурност :angry2:

50лв е еднодневният билет, те си казаха хората
но не знам дали е окончателно де :blush:

#196 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 21 март 2008 - 19:14

View PostOzzy, on Mar 21 2008, 13:57, said:

Само аз ли смятам, че най-силния ден на фестивала е втория?! :fool: :haha:

определено НЕ ... аз (ако отида) ще е основно заради Алис .. и май го споменах някъде по-рано ...
на In Flames не съм фен ( макар че тук в Швеция, всички са им фенове :D ), а другите 2 хедлайнера ги гледах лятото ... така че още не съм им се затъжил чак толкова
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#197 Testament

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 49 posts

Posted 21 март 2008 - 19:26

на 7 юли знае ли се кой ще свири първи и кой втори ......ако SLAYER свирят първи не е добре.......... :haha:

#198 Scorpio

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 23 posts

Posted 21 март 2008 - 19:36

View Posthendy, on Mar 21 2008, 19:06, said:

50лв е еднодневният билет, те си казаха хората
но не знам дали е окончателно де :haha:

Докато не обявят официално за мен е слух. Официалната информация е, че ще бъдат пуснати билети за отделните дни след като се изчерпа определена бройка тридневни, доколкото знам аз. И ако е 50 лв. просто без мен. Не, че не бих ги дал, но за по-любима група/изпълнител - по-добре да си купя четири оригинални диска със средствата, които ще ми отидат :fool:

Edited by Scorpio, 21 март 2008 - 19:37 .

#199 satzata

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 4 posts

Posted 21 март 2008 - 19:51

на 7 юли знае ли се кой ще свири първи и кой втори ......ако SLAYER свирят първи не е добре.......... angry3.gif

не говори такива кощунства. има хора със слаби нерви...
то само тва остава-тия лигльовци да са след slayer и направо ще си ... ...
като цяло това е единствения ден, който може би ще посетя.

#200 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 21 март 2008 - 20:08

View PostTestament, on Mar 21 2008, 18:26, said:

на 7 юли знае ли се кой ще свири първи и кой втори ......ако SLAYER свирят първи не е добре.......... :haha:

хаха - няма никакъв начин Slayer да са първи ... освен това ако не се лъжа имаше картинка за събитието някъде ... на която In Flames са с много много малък шрифт в сравнение със Slayer

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users