Stahli, on Nov 1 2011, 00:04, said:
До колкото виждам, забележките ти са основно две:
1. Не съм обяснил точно за какъв концерт става въпрос, не съм казал в началото, че "Achtung Baby" е албум на U2 и т.н.
2. Прекалено дълго е.
Първата забележка я приемам напълно, въпреки, че все пак когато писах ревюто бях с ясната идея, че го правя основно за почитатели на U2. Което вероятно също е грешка, но аз така съм си решил. Та от тази гледна точка - няма никой на планетата, който да е поне малко почитател на U2 и да не знае чий албум е "Achtung Baby" и за кой концерт в Сидни става въпрос. Но както казах - приемам критиката. Все пак ревюто не се чете само от почитатели на групата и вероятно част от останалите не знаят точно за какво става въпрос. Вината за което е моя.
Не съм съгласен с написаното от теб:
Stahli, on Nov 1 2011, 00:04, said:
Освен това, ревюто е недопустимо дълго и се слагат по 10 абзаца, за да опишат една песен, което е повече от изморително.
Единствената песен, на която е отделен цял абзац е тази, която е записана от Depeche Mode. И така трябва да бъде.
Във всеки от останалите абзаци са описани по 2-3-4 песни. 5 абзаца, за 12 песни.
По повод дължината на ревютата, концертните репортажи, интервютата и т.н. (да, знам, че ти говориш само за ревюта, но не пречи да вметна и другите две) - колко са дълги се вижда още в самото начало. Просто скролваш надолу и виждаш дали е 5 реда, 50 реда или 500 реда. И от там нататък всеки си преценява сам за себе си. Ако на някой дългите ревюта, концертни репортажи и интервюта не му харесват - просто не ги чете. Аз 8-редово ревю, едноабзацен концертен репортаж и двуминутно интервю няма да направя никога. За това и не пиша за списание - там всичко е ограничено заради обема. В интернет ограничения за такива неща няма.
Благодаря за градивната критика. Такава тук е винаги добре дошла.