Jump to content

Последният филм който гледах беше...

681 replies to this topic

#441 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 27 август 2008 - 00:38

Мумията 3
Всъщност доста ми хареса и ми се стори достойно продължение на историята макар и да имам не една и две забележки.
Хелбой 2
Е това вече си беше приятна изненада особено, защото след първия филм нямах никакви очаквания, а го свалих понеже имам време за губене. Историята е добре измислена и добре разказана макар, че някои от душевните терзания на главния герой малко ми досадиха :huh:
Звездни Рейнджъри 3 Мародер
Е това вече си беше голямо разочарование :blink: Адски тъп филм макар, че не може да бие по тъпотия втората част от поредицата :)
Имаше няколко добри идеи, които за съжаление бяха удавени сред всеобщата тъпня. До средата се ядва ама от средата до края е някакъв тотален ужас :P :)
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#442 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 август 2008 - 08:18

What Happens In Vegas

препоръчвам с две ръце, ако на някой му се гледа нещо разтоварващо.
7/10

:)
Ти си луд ве!!! Тва е боза, прокиснала, отврат безподобна. 3 пъти бях принуден да го търпя миналия месец в автобусите за Бургас - София. Каква е тая оценка. Минус 7 трябваше да му пишеш. Най-малкото с тоя актьорски състав повече трябваше да се постараят.

View PostДжуджето_GIMLY, on Aug 27 2008, 01:38, said:

Хелбой 2
Е това вече си беше приятна изненада особено, защото след първия филм нямах никакви очаквания, а го свалих понеже имам време за губене. Историята е добре измислена и добре разказана макар, че някои от душевните терзания на главния герой малко ми досадиха :P
Не е лош наистина. За разлика от другите комиксови тъпни, тук има ругатни и свеж хумор :)

#443 BART

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 44 posts

Posted 27 август 2008 - 08:56

Най-накрая се насилих да изгледам последният Индиана Джоунс.

Както и предполагах костваше ми нечовешки мъки да го изгледам до края, но поне през цялото време се успокоявах, че не съм дал пари да го гледам.

Не знам просто какво да му коментирам на това нещо, вярно е че тъпи филми доста се правят, ама пък толкова уникално тъпи филми, за които са похарчени колосални суми, май не са често явление.

Тея хора по-добре да бяха взели 200-те милиона за бюджет и реклама и да бяха помогнали малко на бедните в Африка, направо не е истина какво се прави с парите по света.

В интерес на истината новият Star Wars, макар и анимация, е в пъти по-интересен.

За съжаление обаче хората винаги ще тичат да си дават парите за подобен род заглавия, а Парамаунт доволно потриват ръце.

А па тоя Шая просто не знам как може да е толкова отвратителен, в Дистърбия и Трансформърс все беше по-добре, тука направо изби рибата дет се вика :)
Archie: If a slap don't work, you cut 'em or you pay 'em, but you keep your receipts, cos this ain't the Mafia.

Johnny Quid: Don't worry. He can't defend himself - he's got no head.

#444 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 27 август 2008 - 12:09

@Svil
много ми е интересно да ми посочиш в този жанр някой филм, който ти харесва и който е много по-добър.
пък после ще коментирам поста :>

#445 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts
  • Interests:Mother Nature

Posted 30 август 2008 - 02:04

The Vampire Lovers (1970)

Posted Image

Ингрид Пит... ех, каква вампирКА. :fool:

Posted Image
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!

#446 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 01 септември 2008 - 13:12

The X Files I Want To Believe
Страшна боза. Въобще не виждам смисъл от тоя филм. Дори и да сте ултрафен на поредицата този филм може да го пропуснете с лека ръка :wub: :angel:

#447 Нещото което вие в нощта

Принц

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 689 posts

Posted 01 септември 2008 - 23:08

Кошмарът преди Коледа

Posted Image
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.

#448 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 02 септември 2008 - 14:55

View PostДжуджето_GIMLY, on Sep 1 2008, 14:12, said:

The X Files I Want To Believe
Страшна боза. Въобще не виждам смисъл от тоя филм. Дори и да сте ултрафен на поредицата този филм може да го пропуснете с лека ръка :worship: :shok:
казано от човек, харесАл Мумията 3 и Хелбой 2? :worship:
не, че се заяждам, но...аз като ултра фен на X-Files филма доста ми допадна. Има доста препратки към сериала. Единствено ме е яд, че не е свързан с основната история на сериала и така изглежда като от другите серии, които са си самостоятелни. Но пък беше интересен. А на не-феновете със сигурност им се е сторил малко муден.

#449 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 03 септември 2008 - 19:03

View PostNosferatu, on Sep 2 2008, 15:55, said:

казано от човек, харесАл Мумията 3 и Хелбой 2? :lol:

"Хелбой 2" кърти. Факт. За третата мумия не може да се каже такова нещо, обаче и тя радва достатъчно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#450 Pinky

a pig

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 365 posts

Posted 09 септември 2008 - 15:38

Posted Image

Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin' else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin?

Posted Image

И наистина, защо бих го направила ?! :paladin:

10/10
walk into the jaws of hell.

#451 Hard rock fan

Self Portrait

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1036 posts

Posted 13 септември 2008 - 16:16

От филмите, които гледах в последно време...за три си струва да отбележа:

Човекът - слон на Дейвид Линч. Споменавала съм и тук, че Линч не е сред любимите ми режисьори.., и една от причините е, че не го разбирам. Ми не го разбирам и туйто.
Обаче...обаче не бях гледала "Човекът-слон"... Много ме развълнува, много ме докосна...една толкова човешка история....Във възторг съм!

"Нощта на свети Лоренцо" - Паоло и Виторио Тавиани и "Женски истории" на Клод Шаброл. Два филма, които ми припомниха особената сурова и неполирана красота на европейското кино.

"15 минути" - Джон Хърцфелд. Уж обикновен екшън....обаче само на повърхността.

Edited by Hard rock fan, 13 септември 2008 - 16:20 .

За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.

#452 Code187

Средник!

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 344 posts

Posted 15 септември 2008 - 18:43

Това филмче заслужава нова тема, но все пак ще го сложа тук.
В арената се е появило едно детско филмче, което няма да има свой аналог никога!
Всички знаете за него или по точно за главния герой.

ЧЕБУРАШКА! Вече не правят такива филмчета, хлапетата сега мислят, че трябва да пораснат бързо и смятат тези филмчета за смешни, но те са страхотни. А родителите, не ги интересува какво гледат децата им. Филмчетата с чебурашка са :) :rolleyes: :unsure:. Въпреки годините през които е правен(проблемни за някой) такива нови филмчета вече няма да се появят по телевизията :rolleyes:.
Ну Погоди! също е едно такова филмче. Ехххххххххххххххххххх. Детство мое :D

Edited by Code187, 15 септември 2008 - 18:52 .

Rock n' Roll

#453 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 18 септември 2008 - 18:02

Класиката :) :worship:
Posted Image

#454 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 23 септември 2008 - 00:35

The Blair Witch Project

Независим психологически хорър, в който имената на героите съвпадат с тези на актьорите, а самите актьори са заснели сами почти целия филм с непрофесионални камери, без никакви специални ефекти (няма дори допълнително осветление), с изцяло импровизирани реплики. Става дума за трима младежи, които искат да направят документален филм за проклятието на някаква вещица и отиват сами в гората, където са намирани трупове на уж нейни жертви. Съответно изчезват, телата им не са открити, само година по-късно е намерен направеният от тях филм, който се явява самия The Blair Witch Project.
Рекламната му кампания го представила за истинска история като за известен период от време в imdb актьорите са били регистрирани като "missing, presumed dead".

Препоръчвам на всички, които никога не са си падали по хоръри, защото не са можели да се изплашат като хората :)

Edited by foreigner, 23 септември 2008 - 00:44 .

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#455 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 23 септември 2008 - 06:38

Аз пък съм на вълна ретро филми и снощи си припомних класиката Великолепната седморка :) А най - накрая мисля да се престраша и да си пусна и Стената - филм който избягвам от години :blink:
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again

#456 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 23 септември 2008 - 07:06

View Postman on a mission, on Sep 23 2008, 07:38, said:

Стената - филм който избягвам от години
защо??? :) :blink: :blink:
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#457 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 23 септември 2008 - 07:29

Защото дп съммалко странен в това отношение :) Към гениалните неща в изкуството подхождам доста трудно и търся правилният момент за да го направя.Но мисля че момента вече назря и тази седмица ще го направя.Смъртта на Рик Райт ме съкруши и не мога да изкарам Флойд от съзнанието си в последно време :blink:
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again

#458 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts
  • Interests:Mother Nature

Posted 25 септември 2008 - 23:17

Mirrors (2008)

Кийфър Съдърланд играе главната роля в този хорър-трилър. Гледахме го няколко души и на всички ни допадна. Като изключим една сцена, която бая си ни шокира :metal: Има някои неща, които могат да се срещнат и в други подобен жанр продукции, но това не разваля удоволствието. Филмът си има собствена идея, която следва и развива. Въпреки това паралелите на поне две места с The Ring са неизбежни.

Posted Image
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!

#459 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 26 септември 2008 - 04:30

Първите 3 сезона на Сексът и Градът :metal: Сатурновата дупка все пак трябва да се лекува с нещо :metal:

#460 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 26 септември 2008 - 10:57

View PostNosferatu, on Aug 27 2008, 13:09, said:

@Svil
много ми е интересно да ми посочиш в този жанр някой филм, който ти харесва и който е много по-добър.
пък после ще коментирам поста :>
Мале откога не съм влизал в тая тема. Ами да ти кажа, напоследък не съм гледал комедии от този тип. Браво на GTV, че излъчват в момента творчеството на Луй Дьо Финес и се забавлявам с него.
Филма, на който си дал толкова висока оценка е:
1. Клиширан - нищо оригинално в отделните сцени, че и сигурно и в цялост. Убеден съм, че ще се намери филм с достатъчно близък сюжет.
2. Преекспониран - поведението на героите е доведено до крайности, в които няма нищо забавно, а по-скоро е дразнещо.
3. Нито мъжкия, нито женския образ във филма предизвикват в мен симпатия или съчувствие с това, което им се случва.
4. Камерън Диаз след Маската прилича на изхабена от живота средностатистическа домакиня, не и на секси филмова звезда.
Да изброявам ли още?

По темата: гледах Мумията 3 - най-слабия от поредицата. Отново силно клиширан, да не говорим, че част от сцените бяха заемки от Индиана Джоунс.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users