Jump to content

А какво играете в момента?

310 replies to this topic

#161 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts
  • Interests:True, trueeeeee

Posted 15 октомври 2008 - 07:57

wolfy, има ли значение Silent Hill-овете в какъв ред ще се играят? Мисля да ги подкарам, но първо ще мина Post Mortem. Снощи доиграх Still Life и останах разочарован, че на онзи не му се видя лицето. Но след това прочетох, че ще има и 2 част, съвсем скоро :blush:

И на мен ми е време за нова видео карта. Само дето съм на AGP и изборът е много ограничен. Засега не мисля да минавам на PCI Express и да сменям други компоненти (с P4 2.4 GHz, 1 GB RAM съм).

#162 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts
  • Interests:Mother Nature

Posted 15 октомври 2008 - 12:33

View PostMartinOwaR, on Oct 15 2008, 08:57, said:

wolfy, има ли значение Silent Hill-овете в какъв ред ще се играят? Мисля да ги подкарам, но първо ще мина Post Mortem. Снощи доиграх Still Life и останах разочарован, че на онзи не му се видя лицето. Но след това прочетох, че ще има и 2 част, съвсем скоро :harhar:

Препоръчвам ти да започнеш с двойката. Единицата е много стара и графиката е доста зле, аз нея не съм я играл повече от 20 минути, но двойката е много добра. :harhar:
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!

#163 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 15 октомври 2008 - 18:18

2-ката е най-добрия Silent Hill :>
1-цата по принцип е за Playstation 1. Уж може да се играе ис емулатор, ама така графиката се влошава допълнително.

#164 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts

Posted 15 октомври 2008 - 22:44

View PostNosferatu, on Oct 15 2008, 19:18, said:

2-ката е най-добрия Silent Hill :>
1-цата по принцип е за Playstation 1. Уж може да се играе ис емулатор, ама така графиката се влошава допълнително.

Има я и за PC, ама аз нямам нерви да я играя с тая графика :harhar: А за двойката си прав - и за мен е най-добрата. Четвъртата също отстъпва, въпреки че има някои попадения и там.

#165 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 15 октомври 2008 - 23:15

За РС Сайлънт Хил 1 няма, на РС може да се играе само с емулатор :>

по темата: WoW естествено, Близърд пуснаха новия пач 3.02 и сега разни нортренди, пристанище в Стормуинд, бръснарници, нови таланти, нови магии, нови професии... няма да се спи скоро :yes:

#166 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 24 октомври 2008 - 00:26

Аз играх една игра Call Of Cthulhu се казваше. Те такова нещо няма. Някаква смесица между ужас, куест и екшън. Аз игри по принцип не играя, ама това чудо ме зариби. Действието се развива в началото на 20 в. Някакъв образ са го утрепали и отиваш в един съмнителен град да разследваш. След известно време целият град е по петите ти и доста дълго време си без оръжие. После се намесват някакви култове някакви зверове. Тъкмо я докарах до 50% играта и трябваше да направя System Restore и загубих всичко. Та който има време да види за какво става въпрос.
\m/

#167 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 24 октомври 2008 - 14:03

Вече почнах WoW в Blizzard. Сега разбрах защо Nosferatutu се вясва във форума от дъжд на вятър :yes:
... Through dreams I influence mankind...

#168 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 25 октомври 2008 - 20:07

View PostЗмей Горянин, on Oct 24 2008, 15:03, said:

Вече почнах WoW в Blizzard. Сега разбрах защо Nosferatutu се вясва във форума от дъжд на вятър :harhar:
true, true :D а като излезе Wrath-a не знам какво ще правя. Ти на кой сървър си?

#169 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 27 октомври 2008 - 11:11

View PostNosferatu, on Oct 25 2008, 20:07, said:

true, true :lol: а като излезе Wrath-a не знам какво ще правя. Ти на кой сървър си?
На Aggramar - имам приятел в него, който е там от самото начало и затова съм там. Има общо 2-3 българи май. Но съм му забранил да помага. Май са вдигнали експириънса, щото вдигам бързо и ми е прекалено лесно. Но за излизането на WotLK няма да съм 70 ниво... Нищо, тъкмо ще избегна стълпотворението от играчи, които ще налазят... :angry3:

#170 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 29 октомври 2008 - 22:03

Вчера гледах че на някаква игра саундтрака е направен от Мистерията на българските гласове. Ще ми кажете ли името на играта, нова била.
Благодаря от сега :lol2:
\m/

#171 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 30 октомври 2008 - 11:46

Alone in the dark - култова в миналото игра, на която съм минал всички части, но новата я оплюха заради куцото управление и др. Но музиката към играта, или поне към трейлъра е уникална!

Това са "Мистерията на Българските гласове"

#172 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts

Posted 04 ноември 2008 - 14:28

CALL OF CTHULHU - Dark Corners of the Earth

Posted Image

Ако сте чели Лъвкрафт и най-вече "Сянка над Инсмут" ще разберете удоволствието, което изпитах, когато се сдобих с тази игра. Все още съм в началото, но вече се разхождам по улиците на прокълнатия град. :worship: Надявам се игрицата да оправдае очакванията ми - да направиш каквото и да е по Лъвкрафт си е голямо предизвикателство.

#173 duende

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1149 posts

Posted 20 ноември 2008 - 13:18

View PostЗмей Горянин, on Oct 30 2008, 11:46, said:

Alone in the dark - култова в миналото игра, на която съм минал всички части, но новата я оплюха заради куцото управление и др. Но музиката към играта, или поне към трейлъра е уникална!

Това са "Мистерията на Българските гласове"

Боже колко епично-зловещо звучаи Мистерията с тези мрачни оркестрации. Браво на този, който е открил потенциала на този аранжимент.

#174 New Age Messiah

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 22 ноември 2008 - 14:17

Преди час-два започнах Farcry 2 и да си призная надмина очакванията ми.Хубава игрица,интелигентно направена,има сюжет,има екшън,на доста места те кара да помислиш,приятен gameplay,красиви синърита и добра графика .. 8/10

Edited by New Age Messiah, 22 ноември 2008 - 14:17 .

#175 Димо

The Green Reaper

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 248 posts

Posted 26 ноември 2008 - 14:49

Отдавна не бях разцъквал игрици, но от няколко вечери насам с едни пиянки яко пуцаме на Freelancer. Готиното в играта е, че освен ненормалното стреляне с бластери и разни космически пушки има и търговийка и далавери. Снощи например открих, че да се търгува с борон е страшно изгодно. Освен това играта е адски красива. Има моменти, в които просто си летиш и се кефиш на космическите пейзажи.
:D

#176 duende

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1149 posts

Posted 26 ноември 2008 - 20:57

View PostNew Age Messiah, on Nov 22 2008, 14:17, said:

Преди час-два започнах Farcry 2 и да си призная надмина очакванията ми.Хубава игрица,интелигентно направена,има сюжет,има екшън,на доста места те кара да помислиш,приятен gameplay,красиви синърита и добра графика .. 8/10

На каква машина я подкара? Чудя се дали мойа система ще я издържи?

#177 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 27 ноември 2008 - 09:35

Тази игра не остаря ли бе?:D
Аз също много се кефех, като я играх, преди години. Нооо, бързо омръзва. Вие в мрежа ли я играете? Не съм пробвал мулти плейър режима..

#178 Димо

The Green Reaper

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 248 posts

Posted 27 ноември 2008 - 12:05

View PostЗмей Горянин, on Nov 27 2008, 09:35, said:

Тази игра не остаря ли бе?:yes:
Аз също много се кефех, като я играх, преди години. Нооо, бързо омръзва. Вие в мрежа ли я играете? Не съм пробвал мулти плейър режима..

Старичка си е. Излезе има-няма преди 7-8 години. Но за моята щайга е нова :D
В мрежа е далеч по-забавно, отколкото да тръгнеш сам из необятните вселенски пространства. Битките са много по-истински, често се случва да се блъскате помежду си, но и да си помагате. Ако пък се захванете с търговийка, единия си взема товарен кораб, а останалите го пазят. Друг плюс на играта в мрежа (особено с класни пияници) са почивките между отделните мисии или моментите, когато просто си летиш, за да стигнеш от точка А до точка В. Вдигат се едни онлайн наздравици, леят се простотии... :D
Ако има някой навитак за мрежа да пише на лични :metal:

#179 New Age Messiah

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 29 ноември 2008 - 05:32

View Postduende, on Nov 26 2008, 20:57, said:

На каква машина я подкара? Чудя се дали мойа система ще я издържи?

Видеото ми е доста слабичко - HD2600Pro 512Mb, затова и съм намалил резолюцията .. 1024х/не помня колко/, иначе съм с Q6600 на 3Гхз и 4Гб RAM .. на параметрите,които съм задал,си върви нормално,определено си заслужава да опиташ.

Edited by New Age Messiah, 29 ноември 2008 - 05:32 .

#180 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 30 декември 2008 - 14:15

От доста време не бях сядал да разцъквам сериозно игра, но тези дни от вътре ми идеше да се гмурна в някоя класическа геймка :worship: И разгръщайки старите си класьори налетях на ей тази класика:

American McGee's Alice
Posted Image
ПИСУК!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users