Jump to content

А какво играете в момента?

310 replies to this topic

#141 Rhiannon

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 60 posts

Posted 25 август 2008 - 18:47

View PostNosferatu, on Aug 25 2008, 19:39, said:

случвал ли ти се е следния бъг?
Като си на открито и всичко премигва много бързо, целия екран. И се оказва, че се е бъгнал цикъла ден/нощ (т.е това премигване е все едно се сменя ден и нощ, ама за части от секундата) и като си погледнеш календара в журнала (или там където беше) виждаш, че са минали примерно 354 дни, а би трябвало да си минал примерно 4-5? Поне на мен доста често ми се е бъгвало това още в началото на играта.
Тц - такът бъг не се е проявявал досега нито при мен, нито при мъж ми, но няма гаранция че няма да се случи де.
"No word matters. But man forgets reality and remembers words." - Roger Zelazny (Lord of Light)

#142 Rhiannon

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 60 posts

Posted 03 септември 2008 - 16:34

Излязъл е нов пач на Gothic III - полуофициален, създаден от Готик Комюнити и одобрен от фирмата разпространител. С него играта определено върви по-добре, поне при нас, и проблема с броните е оправен.

Edited by Rhiannon, 03 септември 2008 - 16:35 .

"No word matters. But man forgets reality and remembers words." - Roger Zelazny (Lord of Light)

#143 Mephistofel

Инфернален Херцог

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 798 posts

Posted 10 септември 2008 - 10:58

Правя си old-school party с Diablo II LoD. :worship:

#144 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts
  • Interests:Mother Nature

Posted 23 септември 2008 - 01:00

Posted Image

Едно куестче, което пропуснах навремето, въпреки добрите отзиви... обаче ми се струва много мудно и туткаво, няма напрежение - нищо не изскача зад ъгъла - не се стреля и няма чудовища и зомбита, :) както и почти никакво действие. Ще видим колко ще изтрая без да заспя :blink: :blink:
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!

#145 Mephistofel

Инфернален Херцог

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 798 posts

Posted 23 септември 2008 - 11:13

View PostNosferatu, on Aug 6 2008, 20:54, said:

ще бъдеш разочарован, Undying е много по-добра.

Като стана въпрос за Clive Barker's Jericho - почнах я през почивните дни, и даже ми хареса. Малко е нестандартна и трябва да си като Шива с управлнието на целия отряд, ама кефи. :)

#146 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 25 септември 2008 - 12:50

View PostMephistofel, on Sep 23 2008, 12:13, said:

Като стана въпрос за Clive Barker's Jericho - почнах я през почивните дни, и даже ми хареса. Малко е нестандартна и трябва да си като Шива с управлнието на целия отряд, ама кефи. :metal:
След като изиграх Bioshock, минал single player-а на CoD4, сега играя мултито и трябва да ви кажа, че играта е превъзходна, страшно красива и има новаторски РПГ елемент в мултиплейъра, който, обаче, ми се струва, че след 1 месец игра ще достигне крайната си точка на възможно развитие, но ще видим.
... Through dreams I influence mankind...

#147 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts

Posted 28 септември 2008 - 00:00

От 3 дни съм буквално зарибен от ето тази игра: Still Life. Така не ме е грабвало нещо от времето, когато попаднах на Silent Hill, въпреки, че двете игри са доста различни.

Posted Image

#148 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts
  • Interests:True, trueeeeee

Posted 28 септември 2008 - 07:51

View Postwolfy, on Sep 28 2008, 01:00, said:

От 3 дни съм буквално зарибен от ето тази игра: Still Life.

Този с големия нож постоянно ли дебне, или мога да си разцъквам на спокойствие? Дали ще успея да я подкарам на моята GF2 MX400 :rolleyes:

А със Сиберията докъде я докара? Аз я играх преди години, вече нямам спомен, но май не се запалих особено...

#149 Jorko_Beliata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 28 септември 2008 - 09:40

View PostMartinOwaR, on Sep 28 2008, 08:51, said:

Дали ще успея да я подкарам на моята GF2 MX400 :rolleyes:

Препоръчвам Fallout 1&2 :lol: ;) ;)
Има нещо, заради което всички биографици на Блек Сабат заслужават да бъдат побити на колове, оставени докато гаргите им гризат карантиите:
Защо всички говорят за "Времето с Ози" и "Времето след Ози"?! В историята на Сабат съществува времето "Преди ДИО" и "Времето след ДИО". Самия ДИО е безпрецедентен и вечен.

#150 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 28 септември 2008 - 19:22

Този с големия нож постоянно ли дебне, или мога да си разцъквам на спокойствие? Дали ще успея да я подкарам на моята GF2 MX400 :crying:
ще можеш. А играта е един от най-добрите куестове.

аз играя:
Posted Image
+
Posted Image

Този път на официалните сървъри, писна ми от пиратски сървъри, на които нищо не работи като хората. Разликата е ОГРОМНА, ебати!

#151 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts

Posted 29 септември 2008 - 01:35

Този с големия нож постоянно ли дебне, или мога да си разцъквам на спокойствие? Дали ще успея да я подкарам на моята GF2 MX400 :D

А със Сиберията докъде я докара? Аз я играх преди години, вече нямам спомен, но май не се запалих особено...

Ще я подкараш без проблем. Играта, както вече ти казаха, е куест и то много добър! Току що я превъртях. Даже има и БГ пач към нея.
А Сиберията я джитках до половината някъде и на едно от най-интересните места се оказа, че има бъг. ;) И дотам. :)

#152 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 29 септември 2008 - 08:24

Still Life тръгна без проблеми, изглежда впечатляващо. Отпускам си по 1 час игра на ден, но ми се струва, че няма да имам воля да се спра :D

ТУК има пачове за Сиберията, виж дали с тях няма да се оправи проблемът.

Има и Syberia 2.

Edited by MartinOwaR, 29 септември 2008 - 08:28 .

#153 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts

Posted 29 септември 2008 - 12:54

View PostMartinOwaR, on Sep 29 2008, 09:24, said:

ТУК има пачове за Сиберията, виж дали с тях няма да се оправи проблемът.

Има и Syberia 2.
Мерси за пачовете, ще ги пробвам. А двойката я имам, но не съм я играл още.

#154 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts

Posted 30 септември 2008 - 20:31

Posted Image

Нещо, като първа част на Still Life.

#155 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 02 октомври 2008 - 23:33

Post Mortem всъщност се явява предистория на Still Life, не съм я играл още де. Ако не се лъжа главния герой е бащата на героинията от Still Life.

#156 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 03 октомври 2008 - 07:53

Дядо й е. Но някъде четох, че игрите нямат общо, освен тази роднинска връзка.

Аз съм вече на chapter 4 на Still Life. Досега само кучето успя леко да ме стресне ;) За сместа за курабийките ползвах помощ, че не ги обичам такива пъзели ;)

#157 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts

Posted 14 октомври 2008 - 01:10

Silent Hill 3

Posted Image

Поредицата, която пренесе ужаса в друго измерение. Много самонавиване ми трябваше да седна да я изиграя отново и честно казано, не знам дали ще издържа до края. Но завърша ли я, сигурно ще се върна и на двойката... там вече няма лабаво, там започнеш ли - просто трябва да стигнеш финала... ако издържиш. Финалът, който доколкото помня има осем различни края. Пет лоши и три донякъде добри. Веднъж преживяна, тази игра никога не се забравя... И като прибавим и уникалния саундтрак - тя просто няма аналог!

#158 Jorko_Beliata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 14 октомври 2008 - 07:49

Пробвайте Condemned - много иновативен гейм, интересна история... Малкъ сървайвър-шутър-тупалка пада:
Posted Image
Инджой.
Има нещо, заради което всички биографици на Блек Сабат заслужават да бъдат побити на колове, оставени докато гаргите им гризат карантиите:
Защо всички говорят за "Времето с Ози" и "Времето след Ози"?! В историята на Сабат съществува времето "Преди ДИО" и "Времето след ДИО". Самия ДИО е безпрецедентен и вечен.

#159 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 14 октомври 2008 - 10:42

В момента играя The Witcher - RPG, sigle player, не е лошо, но май ще ми писне скоро :blush:
... Through dreams I influence mankind...

#160 wolfy

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1086 posts

Posted 14 октомври 2008 - 22:11

View PostJorko_Beliata, on Oct 14 2008, 08:49, said:

Пробвайте Condemned - много иновативен гейм, интересна история... Малкъ сървайвър-шутър-тупалка пада:
Инджой.

Прочетох ревюто и изглежда обещаваща, но мисля, че ще ми насича. Скоро ще вземя една 9600 карта и тогава няма да има проблем да я разцъкам :blush:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users