А какво играете в момента?
Started by Rhiannon, сеп 17 2007 15:56
310 replies to this topic
Posted 25 юни 2008 - 19:01
ех геимари с геимарите
имаше моог яка игрица дето тиси китарист исвириш много е проста ама няма нищо та я играх малко ся цъкам наи ралични прустотии да отбивам времето

Posted 25 юни 2008 - 19:05
Извинявай, но тук е мястото да ти припомня за първия урок който ти даде Сатир. Време е за преговор!!

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 03 юли 2008 - 09:45
King's Bounty: The Legend

Posted 28 юли 2008 - 10:31
Миналата седмица видях в една бензиностанция (OMV-то на магистрала "Хемус" преди Ябланица
) ето това бижу и просто нямаше как да не си го купя:

Legacy Of Kain: Defiance
PC версията де...
"Legacy Of Kain" серията е едно от най-великите неща в game-индустрията!
От както видях за пръв път Legacy Of Kain: Soul Reaver (1999) съм безобразен фен на поредицата, а Legacy Of Kain: Defiance (2004) се появи след като бях приключил с гейменето... Сега обаче няма да й простя. Доста "вампирски" уикенд изкарах

Legacy Of Kain: Defiance
PC версията де...

"Legacy Of Kain" серията е едно от най-великите неща в game-индустрията!

A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 29 юли 2008 - 21:04
Painkiller: Heaven's Got a Hitman

Бахти яката пуцалка, направо я бях забравил

Бахти яката пуцалка, направо я бях забравил

Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!
Posted 01 август 2008 - 17:50

Сега започвам любимата ми Vampire The Masquerade: Bloodlines с Малкавиан, но този път със следния пач

+

Тази игра има такъв чар и такава неповторима мрачна атмосфера, че не ми дава мира от 11 години и, ако не я изиграя по 1-2 пъти на година поне, не мога.

+

Posted 04 август 2008 - 08:28
Nosferatu, on Aug 1 2008, 18:50, said:

А от вчера почнах една тотална класика от 1995 г.:

Размазвам се от кеф! Брутално як куест!

A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 04 август 2008 - 19:57

Разцъквам това шутърче, пуцалка да има.

Tribute to Ronnie James Dio - http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg/ http://www.myspace.com/preordainedgame
Wartime - Facebook Profile Wartime New Video - "Bequest"
Wartime New Album - Buy Now In Store: Katehizis ; Wizard ; SMF
Posted 04 август 2008 - 22:37
ауу.,. F.E.A.R ми е много любима
Като екшън с булет тайм, ИИ, атмосфера няма равна. А и обичам хоръри от азиатския тип. Такива неща ми действат много по-изнервящо от колкото някое грозно чудовище да изкочи от тъмното и да каже "бау" като в Doom 3

Posted 05 август 2008 - 12:46
Doom 3 мисля, че не я изиграх цялата. Компа ми сечеше доста, тя беше мнооого мрачна и зверовете изскачаха откъдето си искат, без никаква логика, дори от места, където току що си минал. Просто играта беше направена за да ти докара инфаркт. Аз също обичам хорор игрите, ама от рода на Undying, да кажем, или Painkiller (някои нива), или дори AVP и Max Payne. Това в doom ми идва в повече. Скоро ще почна bioshock, да видя там как е атмосферата.
... Through dreams I influence mankind...
Posted 06 август 2008 - 16:48
^ Мдам, Clive Barker's Undying я тача много. Сега съм си свали една по-нова, отново на Баркър, но не съм я инсталирал още. Похвалиха ми я.

Clive Barker's Jericho

Clive Barker's Jericho
Tribute to Ronnie James Dio - http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
Posted 06 август 2008 - 19:54
ще бъдеш разочарован, Undying е много по-добра.
Posted 07 август 2008 - 11:40
С изключителна нотка на щастие искам да се похваля, че си взех нов компютър. В момента тегля следните забавени, но не забравени заглавия, които мисля, че е задължително да изиграя:
Devil May Cry 4 - не съм играл нищо от поредицата. По принцип, като чуя конзолни игри и се изприщвам. Но тази ми я похвалиха като нещо невиждано и то хора, които са видели много в гейм жанра.
Call of Duty 4 - играл съм много предните епизоди, а и доста съм пострелял в сървъра на games.online.bg
Желанието да я изиграя ме разяжда още откакто ми попадна някакво демо, което ми вървеше с около 6 кадъра в секунда...
Bioshock - на тази игра възлагам огромни надежди. Почнах я на стария комп но ме заболяваше главата след 1/2 час игра, поради сеченето. Сега няма да има прошка
Battlefield 2142 - мина доста време, откакто излезе, но аз помня!
Много харесвам BF, въпреки че не съм играл цялата поредица, а само BF1942. Но пък съм прекарал мнооого часове в игра онлайн в горепосочения сървър.
Crysis - това ще е пиршество за окото и душата! Замислям се дали да не изиграя и Farcry
Lost Planet - Extreme Condition Colonies - тази игра си я дръпнах без да знам нищо за нея, просто картинката й ми изглеждаше обещаваща. Ако ще остана разочарован - кажете
Имам да наваксвам и със splinter cell, може и F.E.A.R. да изиграя пак, че я зарязах наникъде. Чудя се дали да не дръпна и новия Alone In the Dark - много харесвах първите игри, но в даден момент хубавата история вече не бе достатъчна. Чух, че четворката била много дървена като геймплей. Но за тази поредица това си е нещо като правило.
Моля, като ми гледате наклонностите, да ми дадете съвет какво още би било добре да изиграя и да ми кажете откъде да намеря време
Devil May Cry 4 - не съм играл нищо от поредицата. По принцип, като чуя конзолни игри и се изприщвам. Но тази ми я похвалиха като нещо невиждано и то хора, които са видели много в гейм жанра.
Call of Duty 4 - играл съм много предните епизоди, а и доста съм пострелял в сървъра на games.online.bg
Желанието да я изиграя ме разяжда още откакто ми попадна някакво демо, което ми вървеше с около 6 кадъра в секунда...
Bioshock - на тази игра възлагам огромни надежди. Почнах я на стария комп но ме заболяваше главата след 1/2 час игра, поради сеченето. Сега няма да има прошка
Battlefield 2142 - мина доста време, откакто излезе, но аз помня!

Crysis - това ще е пиршество за окото и душата! Замислям се дали да не изиграя и Farcry
Lost Planet - Extreme Condition Colonies - тази игра си я дръпнах без да знам нищо за нея, просто картинката й ми изглеждаше обещаваща. Ако ще остана разочарован - кажете

Имам да наваксвам и със splinter cell, може и F.E.A.R. да изиграя пак, че я зарязах наникъде. Чудя се дали да не дръпна и новия Alone In the Dark - много харесвах първите игри, но в даден момент хубавата история вече не бе достатъчна. Чух, че четворката била много дървена като геймплей. Но за тази поредица това си е нещо като правило.
Моля, като ми гледате наклонностите, да ми дадете съвет какво още би било добре да изиграя и да ми кажете откъде да намеря време

... Through dreams I influence mankind...
Posted 07 август 2008 - 12:07
Змей Горянин, on Aug 7 2008, 12:40, said:

Съвет за игрите не мога да ти дам, но колкото до времето - мисля, че единственият вариант е да напуснеш работа.

Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.
#136 Guest_Regen_*
Posted 07 август 2008 - 13:22
[; Или да започне като бета тестер?
Posted 24 август 2008 - 16:28
След Gothic и Gothic II, в момента боря Gothic III, но май и аз, кат мъжо, ще загубя търпение, заради прекалено многото бъгове.
"No word matters. But man forgets reality and remembers words." - Roger Zelazny (Lord of Light)
Posted 25 август 2008 - 17:03
Rhiannon, on Aug 24 2008, 17:28, said:
След Gothic и Gothic II, в момента боря Gothic III, но май и аз, кат мъжо, ще загубя търпение, заради прекалено многото бъгове.
Posted 25 август 2008 - 17:52
Nosferatu, on Aug 25 2008, 18:03, said:
и аз отдавна изгубих търпение, пък игрицата я имам оригинална. Проблема е, че и да инсталираш patch-овете, нищо не се оправя.
Аз още държа фронта, ама напоследък все по-често се засилвам да преигравам единицата с маги.
Edited by Rhiannon, 25 август 2008 - 18:18 .
"No word matters. But man forgets reality and remembers words." - Roger Zelazny (Lord of Light)
Posted 25 август 2008 - 18:39
Rhiannon, on Aug 25 2008, 18:52, said:
И ние я имаме оригинална (колекционерско издание даже) ама нейсе - безкрайно вбесяващо е, един смотан вълк, например, да те убива все с три ухапвания, независимо каква броня си сложил и колко кръв си направил.. Те от Пираня Байтс си бяха казали, че закъснявали със сроковете и скрипт-а не е изчистен от експерименталните и отпаднали в последствие варианти. После са се разпърдяли с разпространителите и освен 2-та налични, от които няма голяма полза, други пач-ове няма да има. Готик 4 ще я правят други разработчици, а тройката ще си остане, за жалост, дупка в завладяващата история на играта.
Аз още държа фронта, ама напоследък все по-често се засилвам да преигравам единицата с маги.
Като си на открито и всичко премигва много бързо, целия екран. И се оказва, че се е бъгнал цикъла ден/нощ (т.е това премигване е все едно се сменя ден и нощ, ама за части от секундата) и като си погледнеш календара в журнала (или там където беше) виждаш, че са минали примерно 354 дни, а би трябвало да си минал примерно 4-5? Поне на мен доста често ми се е бъгвало това още в началото на играта.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users