Онлайн магазинът на WeRock.bg
Started by Satyr, юли 12 2007 20:27
565 replies to this topic
Posted 14 октомври 2010 - 18:01
След колко време да очакваме DVD-то на Slipknot - (sic)nesses в онлайн магазина?
Posted 14 октомври 2010 - 18:16
Satyr, on Oct 14 2010, 18:41, said:
Да, първото и най-евтино е "българската версия".
48-левовото е аналогичното й издание внос, а другото е вносното "обикновено делукс" издание. "Обикновено делукс", защото има и супер делукс бокс-сет, който е вече над 100 лв.
48-левовото е аналогичното й издание внос, а другото е вносното "обикновено делукс" издание. "Обикновено делукс", защото има и супер делукс бокс-сет, който е вече над 100 лв.
А с какво се различава (по-точно ще се различава) "българското издание" от изданието внос? Все пак разликата е 20 лв...
Posted 14 октомври 2010 - 19:06
Досега разликата в такива случаи е била най-вече в съкратен артуърк/книжка на местните лицензни издания. А гобяма част от разликата в цената се дължи просто на вноса - задграничен транспорт и мито, каквито разходи за българското издание няма.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 15 октомври 2010 - 13:35
А нали парите за стоката се дават на куриера?
Posted 15 октомври 2010 - 22:17
Имам намерение да си поръчам делукса на Таря, но имам един въпрос. Понеже не съм си вкъщи през целия ден, ще може ли да се достави до Бизнес Парка

Posted 01 ноември 2010 - 17:43
Искам да попитам за DVD-то от концерта на четворката, по точно super deluxe boxset-a - дали и при Вас ще има забавяне, тъй като на доста хора поръчали от сайта на Virginia Records са им пратили мейл, че ще го получат между 8-ми и 12-ти този месец. Мерси предварително!
Edited by In_Sorte_Diaboli, 01 ноември 2010 - 17:46 .
Posted 02 ноември 2010 - 09:36
Здравейте! И аз поръчах това издание, обаче вчера нищо не пристигна. Искам да попитам, дали това се дължи на евентуалното "забавяне", за което е споменал In_Sorte_Diaboli или просто поръчката ми не е била приета.
И тук е момента да кажа, че когато го поръчах, не получих писмо за потвърждение или нещо подобно.
Поздрави!

Поздрави!

Posted 02 ноември 2010 - 09:40
А не мислиш ли, че може би причината е в този надпис:
Стоката е временно изчерпана. Очаквайте ново зареждане.

...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 02 ноември 2010 - 09:55
Все ми се струва, че когато човек заръча нещо един месец преди да излезе на пазара, все ще остане някоя бройка за него. Иначе не виждам смисъл за "предварително заръчване".

Posted 02 ноември 2010 - 10:39
`max, on Nov 2 2010, 09:55, said:
Все ми се струва, че когато човек заръча нещо един месец преди да излезе на пазара, все ще остане някоя бройка за него. Иначе не виждам смисъл за "предварително заръчване". 

Още не са пристигнали Delux изданията, които са поръчани на Pre-order. В момента се продава само 2ДВД изданието, което дори не е Import. Малко търпение и скоро ще разберем.
Posted 02 ноември 2010 - 12:13
Благодаря! Това исках да знам, дали причината е в мен или не.
Поздрави!
Поздрави!

Posted 02 ноември 2010 - 12:31
Да, преди малко говорих с "Уизърд". В момента е налично само лицензното (евтино) издание, вносът ще се забави малко. Извинявам се, но причините са извън нашия контрол...
Надписът "Стоката е временно изчерпата, очаквайте..." е равнозначен на статус на съответното заглавие в базата данни "неналичен". За първи път обаче пускаме "преордър", така че нямаме предвиден статус "неналичен, но пуснат за предварителна поръчка".
Надписът "Стоката е временно изчерпата, очаквайте..." е равнозначен на статус на съответното заглавие в базата данни "неналичен". За първи път обаче пускаме "преордър", така че нямаме предвиден статус "неналичен, но пуснат за предварителна поръчка".
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 02 ноември 2010 - 12:44
BeerMe, on Nov 2 2010, 10:39, said:
Още не са пристигнали Delux изданията, които са поръчани на Pre-order.

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users