Онлайн магазинът на WeRock.bg
Started by Satyr, юли 12 2007 20:27
565 replies to this topic
Posted 05 март 2009 - 17:29
Мдааа, последното "Потвърди" съм го пропуснал.
Каква е възможността да пристигнат в понеделник, щом е поръчано от София?

You Rock! ™
I Rock! ®
I Rock! ®
Posted 06 март 2009 - 19:45
Евала за онлайн магазина, преди 2 дни си поръчах тениска, днес я получих, много точни хора сте! Тениската е много добра, ще продължа да пазарувам от тук. Браво!
Posted 07 март 2009 - 20:52
Искам да попитам кога се очаква да имате нови доставки на тениската Steel Meet Steel на HammerFall ?
22.04 - Fury UK
Posted 08 март 2009 - 12:09
Добър ден, искам да попитам този траклист от албума на U2 - No line on the horizon печатна грешка ли е или наистина са само 8 песни?
TRACKLIST:
1. No Line On The Horizon
2. Magnificent
3. Moment of Surrender
4. Unknown Caller
5. I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight
6. Get On Your Boots
7. Stand Up Comedy
8. Fez – Being Born
Също така албума на Odd Crew ще го има ли някога в онлайн магазина?
TRACKLIST:
2. Magnificent
3. Moment of Surrender
4. Unknown Caller
6. Get On Your Boots
7. Stand Up Comedy
8. Fez – Being Born
Edited by redlof, 08 март 2009 - 12:11 .
Posted 10 март 2009 - 13:30
Black Heart, on Mar 7 2009, 20:52, said:
Искам да попитам кога се очаква да имате нови доставки на тениската Steel Meet Steel на HammerFall ?
redlof, on Mar 8 2009, 12:09, said:
Добър ден, искам да попитам този траклист от албума на U2 - No line on the horizon печатна грешка ли е или наистина са само 8 песни?
TRACKLIST:
2. Magnificent
3. Moment of Surrender
4. Unknown Caller
6. Get On Your Boots
7. Stand Up Comedy
8. Fez – Being Born
TRACKLIST:
2. Magnificent
3. Moment of Surrender
4. Unknown Caller
6. Get On Your Boots
7. Stand Up Comedy
8. Fez – Being Born

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 17 март 2009 - 22:08
Здравейте!
Чудех се дали скоро ще получавате
Хипокриси
или Корпиклаани
в размер L. Или да гледам за друго
Чудех се дали скоро ще получавате
Хипокриси
или Корпиклаани
в размер L. Или да гледам за друго

Posted 21 март 2009 - 13:47
Интересувам се дали Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire Ltd. Edt. (cd+dvd) скоро ще бъде на разположение. Ако не, как да дам специална заявка за същото.

Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!
Posted 25 март 2009 - 21:50
Новият албум на Pantommind е вече официално издаден. Ще се предлага ли на българския пазар и във вашия магазин, съответно?
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Pasi Koskinen
Posted 26 март 2009 - 19:30
Satyr-e как стой въпроса с капарото при заявките. Трябва да го изпращам ли или с карта или ........ изобщо незнам.
Зашото си мисля че докато не изпрата капарото няма да ми се задеиства заявката нали?

Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!
Posted 26 март 2009 - 19:36
При поръчки от магазина не е необходимо капаро. Продуктът пристига с наложен платеж. Плащаш на куриера пълната сума плюс разходите за доставка и получаваш пратката. Съвсем либерално отношение на Metal Katehizis към клиента, поне според мен.

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 27 март 2009 - 14:32
За магазина ми е ясно как стават нещата. Направих заявка и от Уизард ми върнаха меил с цената на продукта. Също така ми казаха и че трябва капаро 20 лева, но аз незнам как трябва да станат нещата с капарото.

Posted 28 март 2009 - 09:19
Blacky, on Mar 25 2009, 21:50, said:
Новият албум на Pantommind е вече официално издаден. Ще се предлага ли на българския пазар и във вашия магазин, съответно?
Posted 28 март 2009 - 09:20
Fak_yu!, on Mar 26 2009, 19:30, said:
Satyr-e как стой въпроса с капарото при заявките. Трябва да го изпращам ли или с карта или ........ изобщо незнам.
Зашото си мисля че докато не изпрата капарото няма да ми се задеиства заявката нали? 

Можеш да го пратиш с пощенски запис или да отидеш на място в офиса им. С карта не може

Posted 28 март 2009 - 09:39
Извинявай и благодаря.

Posted 31 март 2009 - 10:38
Satyr, on Mar 28 2009, 10:19, said:
Абсюлеймо! От другата седмица и на доста атрактивна цена под 20 лв.! При това е внос.
Pasi Koskinen
Pasi Koskinen
Posted 31 март 2009 - 10:55
Поръчан, потвърден и очакван.
Наздраве

Наздраве

Pasi Koskinen