Онлайн магазинът на WeRock.bg
Started by Satyr, юли 12 2007 20:27
565 replies to this topic
Posted 18 септември 2008 - 11:22
След като вчера направих първата си поръчка от онлайн магазина на Катехизис.ком, трябва да заявя, че това е най-непрофесионалният онлайн магазин, от който съм пазарувал!
Ще оставя фактите да говорят вместо думите:
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Както е видно от счупения зъб на 'държача' на диска и от безобразно надрасканата повърхност на кутийката, това очевидно не е нов диск. Тук някъде да виждате да пише "втора употреба" !?
Мисля че коментара е излишен.
Ще оставя фактите да говорят вместо думите:
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Както е видно от счупения зъб на 'държача' на диска и от безобразно надрасканата повърхност на кутийката, това очевидно не е нов диск. Тук някъде да виждате да пише "втора употреба" !?
Мисля че коментара е излишен.
Posted 18 септември 2008 - 12:59
Стават такива работи. Какъв коментар очакваш?
Аз лично много често пазарувам от онлайн магазина на Metal Katehizis и никога досега не съм имал проблем. Всичко е пристигало навреме и в абсолютна цялост, бези никакви дефекти. Дефектите за които ти говориш са от така наречените транспортни дефекти. Без да оправдавам онлайн магазина на Metal Katehizis ще ти кажа, че няколко пъти съм имал подобни проблеми с поръчки от чужбина...
Аз лично много често пазарувам от онлайн магазина на Metal Katehizis и никога досега не съм имал проблем. Всичко е пристигало навреме и в абсолютна цялост, бези никакви дефекти. Дефектите за които ти говориш са от така наречените транспортни дефекти. Без да оправдавам онлайн магазина на Metal Katehizis ще ти кажа, че няколко пъти съм имал подобни проблеми с поръчки от чужбина...
Edited by marillion, 18 септември 2008 - 13:00 .
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 18 септември 2008 - 14:06
AXE, on Sep 18 2008, 12:22, said:
След като вчера направих първата си поръчка от онлайн магазина на Катехизис.ком, трябва да заявя, че това е най-непрофесионалният онлайн магазин, от който съм пазарувал!
AXE, on Sep 18 2008, 12:22, said:
Значи, ако опаковката е издраскана, дискът вътре е втора употреба, така ли?

Самият диск издраскан ли е, че твърдиш така убедено, че е втора употреба?!?
Специално това са дискове, които се съгласихме след договорка с групата да продаваме, въпреки че по принцип нямаме кой знае каква изгода от този тип дистрибуция. И каквото са ни пратили от там, това предлагаме. В повечето случаи трябва дори аз лично да убеждавам "Wizard" да подкрепим тази или онази банда, която иска да й продаваме дисковете в нашия магазин, тъй като от там се дърпат.
При това положение виждам два варианта - от тук нататък или да отказвам на родните банди, които ми пишат с желание да продават албумите си при нас, или като ги пратят или ми ги дадат на ръка, да вадя часовникарска лупа и да ги гледам за драскотини и ако видя такива, да им ги връщам

Все пак, принципно погледнато си в правото си. При евентуална следваща поръчка, ще ти пратим гарантирано нова празна кутийка, за да замениш издрасканата

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 18 септември 2008 - 16:36
Без да влизам в безкрайни спорове, ще отговоря заради последните 2 реда.
1. Цената на доставката наистина ме изненада приятно, но не виждам това какво общо има!? В случай че се има предвид "Куриерите за 2 лева мятат дисковете къде ли не", то предпочитам да дам още някой лев отгоре и да си ги получа читави. От следващите редове обаче разбирам, че явно не това е случая.
2. Самия диск не е надраскан. Само че кутийката, обложката и т.н. са част от един цял продукт, нали така!?
3. Ако групата е пратила подобни дискове за продажба, то може само да си замълчи засрамено когато се говори за това, колко малко хора си купували дискове на български групи. Че е CD-R и т.н. хич не ми дреме, ама да продават в магазин диск с кутийка на 10 купона...
4. Малко неуместна ми се вижда хиперболата. Аз бих връщал дискове в подобно състояние.
5. Да, в правото съм си. Купувам си диск от онлайн магазин и го получавам във вид, в който не трябва да бъде. Кой е виновен за това аз не мога да знам - имам директни отношения само с магазина. Все пак ако групата е пратила диска в такъв вид, се извинявам за тона.
И да поясня - не е станал световен катаклизъм от това, че съм получил надраскана кутийка - дреме ми на cd-rom-a. Ама аз повечето музики си ги тегля от нета и си купувам дискове поради две причини: 1. Да подкрепя групата и 2. Да се изкефя на лъскавата обложка със картинки и текстове
И в случая ми се уби половината кеф.
Edit: Кефи ме, че въпреки това диска беше в целофанче
Многократно залепващо се, естествено
1. Цената на доставката наистина ме изненада приятно, но не виждам това какво общо има!? В случай че се има предвид "Куриерите за 2 лева мятат дисковете къде ли не", то предпочитам да дам още някой лев отгоре и да си ги получа читави. От следващите редове обаче разбирам, че явно не това е случая.
2. Самия диск не е надраскан. Само че кутийката, обложката и т.н. са част от един цял продукт, нали така!?
3. Ако групата е пратила подобни дискове за продажба, то може само да си замълчи засрамено когато се говори за това, колко малко хора си купували дискове на български групи. Че е CD-R и т.н. хич не ми дреме, ама да продават в магазин диск с кутийка на 10 купона...
4. Малко неуместна ми се вижда хиперболата. Аз бих връщал дискове в подобно състояние.
5. Да, в правото съм си. Купувам си диск от онлайн магазин и го получавам във вид, в който не трябва да бъде. Кой е виновен за това аз не мога да знам - имам директни отношения само с магазина. Все пак ако групата е пратила диска в такъв вид, се извинявам за тона.
И да поясня - не е станал световен катаклизъм от това, че съм получил надраскана кутийка - дреме ми на cd-rom-a. Ама аз повечето музики си ги тегля от нета и си купувам дискове поради две причини: 1. Да подкрепя групата и 2. Да се изкефя на лъскавата обложка със картинки и текстове

Edited by AXE, 18 септември 2008 - 16:42 .
Posted 18 септември 2008 - 16:56
AXE, on Sep 18 2008, 17:36, said:
Без да влизам в безкрайни спорове, ще отговоря заради последните 2 реда.

И в случая ми се уби половината кеф.
Многократно залепващо се, естествено 

Posted 28 септември 2008 - 11:00
Искам да попитам какъв е шансът да заредите скоро албума на Pantommind "Shade of Fate", защото виждам, че в магазина е отбелязан като "временно изчерпан", и ако това няма да стане скоро има ли начин да си го поръчам извънредно или нещо подобно? Ако това е възможно и се осъществи до две седмици ще е идеалният вариант за мен, ако не, може и по-късно.

Posted 28 септември 2008 - 16:25
Darkthrone - Under a funeral moon (TS) (M)? Подробности?

Posted 29 септември 2008 - 15:25
Jimmy Pop, on Sep 28 2008, 12:00, said:
Искам да попитам какъв е шансът да заредите скоро албума на Pantommind "Shade of Fate", защото виждам, че в магазина е отбелязан като "временно изчерпан", и ако това няма да стане скоро има ли начин да си го поръчам извънредно или нещо подобно? Ако това е възможно и се осъществи до две седмици ще е идеалният вариант за мен, ако не, може и по-късно. 

Fruzo, on Sep 28 2008, 17:25, said:
Darkthrone - Under a funeral moon (TS) (M)? Подробности? 

Posted 02 октомври 2008 - 09:18
Има ли шанс от вас да си купя новия Mörker - диджито на Höstmakter ме интересува, и удоволствието да ми излезе под 36 лева?
Posted 06 октомври 2008 - 10:32
Jimmy Pop, on Sep 29 2008, 23:24, said:
Мерси, ще изчакаме (с нетърпение
).

Posted 09 октомври 2008 - 11:24
Здравейте,имам няколко въпроса относно няколко тениски,те са:
SLAYER - War (ts) (XL,XXL)
OBITUARY - Slowly We Rot (ts) (XL,XXL)
SLAYER - Classic (ts) (XL,XXL)
Скоро ще докарвате ли от тези тениски в този размер,благодаря ви!
SLAYER - War (ts) (XL,XXL)
OBITUARY - Slowly We Rot (ts) (XL,XXL)
SLAYER - Classic (ts) (XL,XXL)
Скоро ще докарвате ли от тези тениски в този размер,благодаря ви!
Posted 07 ноември 2008 - 09:39
Имам питанка относно And Justice For All и Death Magnetic (Digipack) на Metallica. В магазинът пише, че мога да ги поръчам - това предполагам означава, че ги има в наличност, защото една позната се опитва да ги поръча от нейде за подарък и и трябват до края на другата седмица, а корифеите от Вирджиния Рекърдс (които между другото спечелиха награда за електронен магазин
) не знаят кога могат да ги доставят и поне And Justice For All го нямат в наличност. Освен това всячески се опитват да не продават през онлайн магазинът си, а се опитват да пробутват телефони на музикални магазини да се пита в тях дали ги има нещата - бах това разбиране за онлайн търговия.

Posted 07 ноември 2008 - 11:27
Да, при нас ги има в наличност и разбиранията ни за онлайн търговия са съвсем други. Нека момичето поръчва смело
Инак, просто не участвахме в конкурса "БГ сайт". Аз към този конкурс не изпитвам интерес, откакто награда за чуждестранен сайт спечели иначе страхотната страница на Историческия музей навремето, която обаче нямаше версия на български език....

Инак, просто не участвахме в конкурса "БГ сайт". Аз към този конкурс не изпитвам интерес, откакто награда за чуждестранен сайт спечели иначе страхотната страница на Историческия музей навремето, която обаче нямаше версия на български език....
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users