Онлайн магазинът на WeRock.bg
Started by Satyr, юли 12 2007 20:27
565 replies to this topic
Posted 05 февруари 2008 - 00:57
Може ли да се намери това DVD: Roger Dean: Views - The Official Authorised Biography (December 10, 2002 Classic Rock Legends)?
Ето малко инфо за съдържанието:
* Extended interviews with Roger Dean, Steve Howe and Rick Wakeman
* Live performances by Uriah Heep, Asia and Rick Wakeman
* Scene selection
* Rock Vaults
Не че имам някаква надежда, но да попитам все пак...
Ето малко инфо за съдържанието:
* Extended interviews with Roger Dean, Steve Howe and Rick Wakeman
* Live performances by Uriah Heep, Asia and Rick Wakeman
* Scene selection
* Rock Vaults
Не че имам някаква надежда, но да попитам все пак...
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 03 март 2008 - 14:25
Аз искам да попитам трябва ли да чакам обаждане като вчера си поръчах една тениска? Не, нали? Защото досега не помня да са се обаждали ...
Every time this year
this dark fog will appear
up from the tombs it comes
to take one more life that
can be near ...
this dark fog will appear
up from the tombs it comes
to take one more life that
can be near ...
Posted 06 март 2008 - 18:48
Дочаках Killing Season-a!
Давам му седмица,най-много 2,и ще се изчерпи!
Posted 07 март 2008 - 00:26
разглеждам си аз новите заглавия в магазина и що да видя
не е да се заяждам, просто ми стана весело, че уважаемия Сатир освен всички други качества, може да огъва и пространствено времевия континиум
не е да се заяждам, просто ми стана весело, че уважаемия Сатир освен всички други качества, може да огъва и пространствено времевия континиум
Attached Files
Знаете ли че ...
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.
Posted 07 март 2008 - 16:55
Abadon, on Mar 7 2008, 00:26, said:
разглеждам си аз новите заглавия в магазина и що да видя
Posted 08 март 2008 - 18:24
Здравейте! Можете ли да доставите една фланелчица или един суичар(незнам* как се пише
) на Cannibal Corpse - Tomb of the mutilated или Eaten back to life?
По възможност да е "L"
Posted 09 март 2008 - 13:03
Готово , благодаря ! ^^
Posted 11 март 2008 - 17:30
Сатире, имам един въпрос
Харесал съм си една тениска на Камелот, но е размер Xl, проблема е, че понякога са OK, но понякога са доста малки. Има ли една възможност да се провери дали наистина са от големите или не
благодаря !
П.С. А аз съм едричък, ако си спомняш говорехме с теб на концерта-трибюта на Мейдън, за ДВД на Manowar
П.С. А аз съм едричък, ако си спомняш говорехме с теб на концерта-трибюта на Мейдън, за ДВД на Manowar
Но някои не обичат да знаят за своя български род, а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език, но се учат да четат и говорят по гръцки и се срамуват да се нарекат българи. О, неразумний юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и mрочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе."
ПАИСИЙ ЙЕРОМОНАХ СЪБРА ТАЗИ ИСТОРИЯ В 1762 ЛЕТО ГОСПОДНЕ[b]
Posted 11 март 2008 - 22:16
Kamelot - Circle Logo

ей за тази красота питам

ей за тази красота питам
Но някои не обичат да знаят за своя български род, а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език, но се учат да четат и говорят по гръцки и се срамуват да се нарекат българи. О, неразумний юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и mрочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе."
Posted 05 април 2008 - 19:16
Здравейте.Искам да попитам дали може да се поръча по някакъв начин тениска на Sepultura - Beneath The Remains, защото аз видях само на Chaos A.D.И ако е възможно това на каква цена ще възлиза тениската ?
Благодаря за вниманието.
Благодаря за вниманието.
Posted 08 април 2008 - 10:21
Възможно ли е да се оправи търсачката на магазина, така че да може да се търси и в заглавия с по-малко от три символа? Например, ако потърся IQ или U2 получавам следното съобщение: Трябва да въведете повече от два символа за търсене. Същото съобщение се получава и когато от азбучника се избере съответната буква и след това се кликне върху IQ или U2...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 08 април 2008 - 12:13
Schizo, on Apr 5 2008, 20:16, said:
Здравейте.Искам да попитам дали може да се поръча по някакъв начин тениска на Sepultura - Beneath The Remains, защото аз видях само на Chaos A.D.И ако е възможно това на каква цена ще възлиза тениската ?
marillion, on Apr 8 2008, 11:21, said:
Възможно ли е да се оправи търсачката на магазина, така че да може да се търси и в заглавия с по-малко от три символа? Например, ако потърся IQ или U2 получавам следното съобщение: Трябва да въведете повече от два символа за търсене. Същото съобщение се получава и когато от азбучника се избере съответната буква и след това се кликне върху IQ или U2... 
Ще помисля дали да не позволя два. Макар че има и групи с име от по един знак (да ги ***)...
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 16 април 2008 - 20:00
Нещо да се чува за концертния на Rush-Snakes and Arrows Live 2008 ?
(Вчера трябваше да излезе официално, друга нова информация за албума няма в официалния сайт)
(Вчера трябваше да излезе официално, друга нова информация за албума няма в официалния сайт)
Edited by Geddy, 16 април 2008 - 20:01 .
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 18 април 2008 - 10:52
Здравейте.
Значи имам една питанка, за една тениска на Slayer (SLAYER - War (ts)
една зеленичка
).Та на въпроса може ли да поръчате XXL или поне XL (като ХХL е за предпочитание) защото много искам такава и доста съм търсил....но за съжеление без успех.
Е благодаря!
П.П Ако може администратора на поръчките да се свърже смен по е майл-а ми за повече информация!
Значи имам една питанка, за една тениска на Slayer (SLAYER - War (ts)
една зеленичка
Е благодаря!
П.П Ако може администратора на поръчките да се свърже смен по е майл-а ми за повече информация!
Posted 19 април 2008 - 16:21
Аз също исках да попитам дали може да се докарат xxl-ки?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users