Онлайн магазинът на WeRock.bg
Started by Satyr, юли 12 2007 20:27
565 replies to this topic
Posted 27 януари 2008 - 23:42
Интересува ме историята с онази така наречена "специална поръчка" още ли не е в сила?
Every time this year
this dark fog will appear
up from the tombs it comes
to take one more life that
can be near ...
can be near ...
Posted 28 януари 2008 - 16:02
Satyr, on Jan 28 2008, 13:44, said:
Поръчах и аз едно кило току що...дано стане по-скоро, че следващата седмица ме няма първите три деня и ще си погина от яд, ако баш тогава се появи куриерът.
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 28 януари 2008 - 16:24
Hard rock fan, on Jan 28 2008, 16:02, said:
Поръчах и аз едно кило току що...дано стане по-скоро, че следващата седмица ме няма първите три деня и ще си погина от яд, ако баш тогава се появи куриерът.

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 28 януари 2008 - 16:32
Към свършване ли е като другото
Като нищо това може да стане най-продаваното чуждестранно двд у нас за всички времена

\m/
Posted 28 януари 2008 - 16:49
Blackiel, on Jan 28 2008, 16:32, said:
Към свършване ли е като другото
Като нищо това може да стане най-продаваното чуждестранно двд у нас за всички времена 

Ще стане без съмнение най-продаваното такова. Ама и заради цената

Posted 28 януари 2008 - 23:15
Satyr, on Jan 28 2008, 11:21, said:
Не разбрах 

Значи преди време ми беше казвал че при вашия магазин все още няма такава услуга при която да си поръчваме "специални поръчки", сиреч такива каквито са под размер М и че имало такава услуга на друго място...

Every time this year
can be near ...
can be near ...
Posted 29 януари 2008 - 09:45
Nemesis, on Jan 28 2008, 23:15, said:

Значи преди време ми беше казвал че при вашия магазин все още няма такава услуга при която да си поръчваме "специални поръчки", сиреч такива каквито са под размер М и че имало такава услуга на друго място...

Просто отиваш в нашия магазин, намираш страницата "Запитване", пускаш си питането и чакаш резултат

Posted 29 януари 2008 - 11:20
Значи случва се нещо което изключително много ме радва. Най-накрая и тук се показва че има пазар въпреки че продадените бройки от двете ДВД-та едва ли са 5000 примерно. След време ще обявите ли колко бройки от двете ДВД-та са продадени само от вашите магазини?
\m/
Posted 29 януари 2008 - 15:03
marillion, on Jan 27 2008, 15:58, said:
Видях и двете издания. Поръчай по-скъпото. Изглежда много манияшко...
DVD-диджи пак, срещу CD-диджи пак в луксозна картонена кутия/ между двете, но предполагам, че Ltd-то съдържа и обширна книга. Но опаковката е уникална и дори на мен ми се прииска да го купя...
Щастливци сте феновете на Лукасен. Страхотно издание!!
DVD-диджи пак, срещу CD-диджи пак в луксозна картонена кутия/ между двете, но предполагам, че Ltd-то съдържа и обширна книга. Но опаковката е уникална и дори на мен ми се прииска да го купя...

наистина е СТРАХОТНО!
дам всичко е така. и книжка, с текстове, завършваща със снимки на Лукасен и участващи... веднага се метнах на познай

- we get along great, thinings just matched. It's fun and challenging to sing something that someone else wrote.
Tom Englund
и
It was nice working with Arjen and had a good time. I’m sure we’ll have more opportunities to meet and cooperate in the future too.
Daniel Gildenlow
после Jorn Lande....
заслужава си всяка стотинка!

Edited by wiktory, 29 януари 2008 - 15:17 .
Posted 30 януари 2008 - 13:50
Пристигна ми топло-топло ДВД-то на Мановар!
Благодаря за бързината на доставката
Довечера познайте какво ще гледам и слушам!

Благодаря за бързината на доставката

Довечера познайте какво ще гледам и слушам!

Edited by Hard rock fan, 30 януари 2008 - 13:50 .
За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.
Posted 30 януари 2008 - 14:53
wiktory, on Jan 29 2008, 15:03, said:
наистина е СТРАХОТНО!
дам всичко е така. и книжка, с текстове, завършваща със снимки на Лукасен и участващи... веднага се метнах на познай
- we get along great, thinings just matched. It's fun and challenging to sing something that someone else wrote.
Tom Englund
и
It was nice working with Arjen and had a good time. I’m sure we’ll have more opportunities to meet and cooperate in the future too.
Daniel Gildenlow
после Jorn Lande....

Tom Englund
и
Daniel Gildenlow
после Jorn Lande....

Ама и спешъл едишъна си е много як а и най-важното всъщност е съдържанието на двата диска и ДВД-то, нали

Нямам търпение да се прибера довечера и да си го пусна

HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 31 януари 2008 - 01:45
Geddy, on Jan 30 2008, 14:53, said:
Нямам търпение да се прибера довечера и да си го пусна 

И да не се повтарям-драснал съм тук.
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 31 януари 2008 - 19:48
При мен се получава някакъв проблем не знам и нещо не става поръчката, а спешно ми трябва Hatebreed - The rise of brutality
. Ако има някакъв начин да го получа ще съм ти вечно благодарна

Posted 31 януари 2008 - 19:53
Изпрати ми лична бележка с адреса си, трите имена, телефон за връзка и, ако пратката ще е с куриер, часови интервал, в който да се достави.
Ще съм ти благодарен и ако ми копи/пейстнеш грешката, която ти излиза или някакво по-подробно описание на проблема.
Ще съм ти благодарен и ако ми копи/пейстнеш грешката, която ти излиза или някакво по-подробно описание на проблема.
Posted 02 февруари 2008 - 21:14
Благодаря за ДВДто на Меноуор!Много бързо действате.Респект!

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users