Jump to content

Онлайн магазинът на WeRock.bg

565 replies to this topic

#121 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 26 октомври 2007 - 01:17

Понякога имаме удоволствието да представим на българския пазар CD и преди официалната му европейска премиера :metal:
Просто ог Германия го шип-ват по-рано, идва по-бързо и готово :metal:

Т'ва за ридъл-а не го разбрах. Нямам нищо в джобите си.... :)
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#122 Tejuk Metalist

Angel Of Death

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 552 posts

Posted 26 октомври 2007 - 06:50

А имате ли инфо Ltd.-тата кога ще излязят и колко ще са за България?

#123 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 26 октомври 2007 - 09:11

Това, което в момента предлагаме, си е баш "лимитарката" :)

#124 Tejuk Metalist

Angel Of Death

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 552 posts

Posted 26 октомври 2007 - 19:05

View PostSatyr, on Oct 26 2007, 10:11, said:

Това, което в момента предлагаме, си е баш "лимитарката" :)
Да бе,верно! :D

#125 Нещото което вие в нощта

Принц

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 689 posts

Posted 29 октомври 2007 - 23:52

Набелязал съм няколко неща, но имам 2 въпроса:

1. Защо в Wizard се предлага този бокс сет на KORN "X2: ISSUES + TAKE A LOOK IN THE MIRROR (2CD BOX)", а в ПроРок го няма и може ли все пак да се достави, защото предпочитам да си го взема от вас?
2. В Wizard за "BLACKWATER PARK DELUXE EDT. (DIGI)" на OPETH пише, че временно е изчерпан и доставката е до 30 дни. При вас няма такова уточнение. По какъв начин ще бъде изпълнена поръчката ми в случай, че включва този албум?

Мерси предварително. : )
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.

#126 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 30 октомври 2007 - 10:14

View PostНещото което вие в нощта, on Oct 29 2007, 23:52, said:

1. Защо в Wizard се предлага този бокс сет на KORN "X2: ISSUES + TAKE A LOOK IN THE MIRROR (2CD BOX)", а в ПроРок го няма и може ли все пак да се достави, защото предпочитам да си го взема от вас?
При нас базата данни се ъпдейтва около 2-3 пъти седмично, а "Wizard" си я обновяват постоянно. Сега този Корн го вкарах специално и при нас за твое удобство :yes:

View PostНещото което вие в нощта, on Oct 29 2007, 23:52, said:

2. В Wizard за "BLACKWATER PARK DELUXE EDT. (DIGI)" на OPETH пише, че временно е изчерпан и доставката е до 30 дни. При вас няма такова уточнение. По какъв начин ще бъде изпълнена поръчката ми в случай, че включва този албум?
Това е просто различно съобщение, което вадим на един същ статус, който приблизително означава: "заглавието е изчерпано, като скоро ще има нов внос по принцип (но може и да няма и то да бъде изцяло премахнато), обаче по твоя изрична заявка можем винаги да го доставим". За последното срокът е 30-ина дни. За това при нас няма възможност да добавиш такова заглавие в поръчката си и да го поръчаш заедно с друго, което е налично. При "Wizard" явно изчерпано заглавие може да се поръча. Какво правят и как се оправят, ако някой сложи такъв диск и друг, който е на склад в момента, в една поръчка, не знам и не искам да знам :yes:

#127 Нещото което вие в нощта

Принц

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 689 posts

Posted 30 октомври 2007 - 22:45

View PostSatyr, on Oct 30 2007, 10:14, said:

При нас базата данни се ъпдейтва около 2-3 пъти седмично, а "Wizard" си я обновяват постоянно. Сега този Корн го вкарах специално и при нас за твое удобство :)
Това е просто различно съобщение, което вадим на един същ статус, който приблизително означава: "заглавието е изчерпано, като скоро ще има нов внос по принцип (но може и да няма и то да бъде изцяло премахнато), обаче по твоя изрична заявка можем винаги да го доставим". За последното срокът е 30-ина дни. За това при нас няма възможност да добавиш такова заглавие в поръчката си и да го поръчаш заедно с друго, което е налично. При "Wizard" явно изчерпано заглавие може да се поръча. Какво правят и как се оправят, ако някой сложи такъв диск и друг, който е на склад в момента, в една поръчка, не знам и не искам да знам :D

Мерси много! :D
Тези дни ще си пусна поръчката, без да включвам Opeth. За съжаление този текст: "Интервалът трябва да е с разлика минимум два часа от 09:00 до 18:00 ч. " малко ми обърква плановете, но ще измисля някакво решение. :huh:
Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.

#128 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 31 октомври 2007 - 10:03

View PostНещото което вие в нощта, on Oct 30 2007, 22:45, said:

За съжаление този текст: "Интервалът трябва да е с разлика минимум два часа от 09:00 до 18:00 ч. " малко ми обърква плановете, но ще измисля някакво решение. :)
Има планове дори да го увеличим на четири часа. Няма как иначе при доставка с куриер.
Е, може, разбира се и доставка в интервал от 5 минути, но тогава би струвала 20 лв. :D

#129 Tejuk Metalist

Angel Of Death

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 552 posts

Posted 31 октомври 2007 - 10:42

УХААА! Доста неща сте докарали в магазина-EXODUS - The Atrocity Exhibition - Exhibit A,HAMMERFALL - Steel Meets Steel - 10 Years Of Glory,TANKARD - Best Case Scenario: 25 Years In Beers!
БРАВО! :) :D Списъкът ми с бъдещи покупки се увеличи бая! :) БРАВО!БРАВО! :clapping:

#130 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 31 октомври 2007 - 10:59

Както и "Unholy Alliance" DVD-то на Slayer, новите Sybway to Sally, Elvenking, Soilwork и др. :)

#131 Tejuk Metalist

Angel Of Death

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 552 posts

Posted 31 октомври 2007 - 11:13

View PostSatyr, on Oct 31 2007, 10:59, said:

Както и "Unholy Alliance" DVD-то на Slayer, новите Sybway to Sally, Elvenking, Soilwork и др. :)
ОП! Тях ги попропуснах! :D

#132 Tejuk Metalist

Angel Of Death

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 552 posts

Posted 01 ноември 2007 - 07:32

Хохо! Кво става тука бе? :blush: Каквото поръчам и се изчерпва! :lol: И Christ Illusion няма и Seasons In The Abyss няма....

#133 Till666

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 10 posts

Posted 13 ноември 2007 - 13:08

Мисля да поръчам IRON MAIDEN - A Matter Of Life And Death Ltd. (cd+dvd Import) от 30 лв. но незнам CD-то и DVD-то на отделни дискове ли са или на един, аз го разбирам че са отделно но не съм сигурен. Ако може бихте ли ми казали та да се ориентирам. :unsure:

#134 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 13 ноември 2007 - 13:25

Хубаво, че ни обърна внимание да направим неактивен този диск, тъй като в момента няма наличност :unsure:

Иначе, да - CD и DVD на отделни дискове са. Може да бъде доставен по заявка за срок от около 20-30 дни.

Някъде ти бях обърнал внимание, че Правилата на форума забраняват един потребител да пише само с определен цвят, болд и т. н., но не знам видял ли си :yes:

#135 Till666

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 10 posts

Posted 13 ноември 2007 - 13:50

А до какъв срок някъде ще е новото зреждане на IRON MAIDEN - A Matter Of Life And Death Ltd. (cd+dvd Import)

#136 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 13 ноември 2007 - 14:30

На този етап, ако няма специални поръчки, скоро няма да има регулярно зареждане.

#137 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 21 ноември 2007 - 12:09

Искам да тресна една Еваларка :D за съвместната работа на Про-Рок и Уизърд - вчера си поръчах 3 заглавия от www.pro-rock.net и преди около 20 минути ми бяха доставени! :P

Ашколсун :D
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...

#138 ШureЯ

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 21 ноември 2007 - 13:09

View PostYanni, on Nov 21 2007, 12:09, said:

Искам да тресна една Еваларка :D за съвместната работа на Про-Рок и Уизърд - вчера си поръчах 3 заглавия от www.pro-rock.net и преди около 20 минути ми бяха доставени! :P

Ашколсун :D
ти ли изкупи сички албуми на Мишуга ве? ;)
баси, нищо не остана за нас... :P
darkness, darkness be my pillow...

#139 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 21 ноември 2007 - 13:46

View PostШureЯ, on Nov 21 2007, 13:09, said:

ти ли изкупи сички албуми на Мишуга ве? ;)
баси, нищо не остана за нас... :P

Не само дисковете, ами и тениските изкупих :D :D
Тва беше преди време обаче! :P Ся си зех два Опета и последния ДСТ, така че съм невинен :D
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...

#140 ArthurDent

епископ

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 245 posts

Posted 21 ноември 2007 - 16:12

Аз искам да благодаря на СТИФФ, че ме "светна" в ревютата от предния брой на списанието, за бок-сета на любима моя група - SACRED REICH - ето този и вече от две седмици ми е поредното бижу в колекцията :D :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users