Metal Allstars в София! Loud Festival 201423.03.2014 г. - "Арена Армеец"
Started by Ozzy, ное 13 2013 14:51
107 replies to this topic
Posted 24 март 2014 - 21:20
@Ozzy и три пъти по-дълъг пост да напишеш с точки и подточки, няма да убедиш много хора, че сте обективни и независими. Нека го кажем "право куме та в очи".
През последните три дни до т.н. фестивал, организатора е продал близо 1000 билета чрез спестяване на информация и подвеждане на купувача, от което е спечелил около 50 000 лева с измама. За това трябва да се самосезират компетентните органи. Иначе Мартинчо има още много боб да изяде, докато настигне Пешо /Хиподрума и Годсмака/ и след загубата на доверие в метъл аудиторията, може да се концентрира в станалите традиционни изяви на Горан Брегович у нас.
През последните три дни до т.н. фестивал, организатора е продал близо 1000 билета чрез спестяване на информация и подвеждане на купувача, от което е спечелил около 50 000 лева с измама. За това трябва да се самосезират компетентните органи. Иначе Мартинчо има още много боб да изяде, докато настигне Пешо /Хиподрума и Годсмака/ и след загубата на доверие в метъл аудиторията, може да се концентрира в станалите традиционни изяви на Горан Брегович у нас.
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 24 март 2014 - 21:29
stivan, on 24 март 2014 - 21:20 , said:
@Ozzy и три пъти по-дълъг пост да напишеш с точки и подточки, няма да убедиш много хора, че сте обективни и независими. Нека го кажем "право куме та в очи".
Никого не се опитвам да убеждавам в нищо. Просто казвам МОЯТА гледна точка. Както вече няколко пъти споменах, опитвам се да разбирам гледната точка и на другите. И въпреки, че не съм съгласен с нечии гледни точки, нямам нищо против тях. Стига да не са откровени лъжи. Толкоз.
През последните три дни до т.н. фестивал, организатора е продал близо 1000 билета чрез спестяване на информация и подвеждане на купувача, от което е спечелил около 50 000 лева с измама.
Това нали не е към мен?

I don't know how I managed it...
Posted 24 март 2014 - 21:32
Положително мнение от мен (едно от малкото) За 45 лева неделната вечер беше повече от добра. Единствената неприятна изненада за мен беше свършването на бирата, но пък бяхме изпили вече по 4 , и го преживяхме някакси. Не мисля, че липсата на Фил и другите се отрази като продължителност на концерта, може би нямаше да има тези единични парчета накрая. Удо не щя да се появи втори път, а един завършек примерно с "Princes of the dawn" щеше да ми хареса.
Posted 24 март 2014 - 21:46
Ако трябва да съм честен - на мен ми беше забавно снощи. Някак си явно заради нагласата, с която отидох
Да, стана ми адски криво, че Анселмо тотално не дойде, че Макс не намина на т.нар. парти предната вечер и т.н., но пък въпреки всичко на мен ми беше забавно. Честно казано си купих билета в събота и ако тогава знаех, че Анселмо няма да дойде едва ли щях да си купя билет. Но пък имаше положителни неща като Удо, изпълнението на Roots, къдриците на Шакира... Знам ли, имало е концерти, на които ми е било далеч по-кофти

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 24 март 2014 - 21:57
dani1948, on 24 март 2014 - 21:46 , said:
Да, стана ми адски криво, че Анселмо тотално не дойде, че Макс не намина на т.нар. парти предната вечер
Няма за какво да ти е кофти, защото докато си чакал Max в "Rock It", той е забивал мощно в Равена, Италия

Posted 24 март 2014 - 22:03
Хахаха
Верно е това, мерси! Наистина е забил мощно
Което води към въпроса - има ли бъдеще начинание като all stars? На мен ми звучеше като супер идея, защото примерно на Соуфлай бих отишъл, за да слушам Сепултура в изпълнение на Макс, Пантера няма как да слушам изобщо... Кобрата посмъртно нямаше да я видя на какъвто и да било друг концерт
От друга страна - цитираният сет е отличен и феновете на Макс са се изкефили на 100% и освен това не ги е било яд, че Фил го няма. Знам ли?

Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 24 март 2014 - 22:14
dani1948, on 24 март 2014 - 22:03 , said:
Пантера няма как да слушам изобщо...
Ето това наистина е най-големият проблем, с липсата на Anselmo. Това беше вероятно единствения случай, в който щяхме да имаме възможността да чуем четири-пет парчета на Pantera в негово изпълнение. И то едни от най-яките им парчета. Защото той с Down такива неща не пее. Много ме е яд. Заедно със Zakk, него чаках да видя най-много на този концерт.
Posted 24 март 2014 - 23:36
Именно
Това е за яд в цялата ситуация, защото реално в програмата има и далеч по-големи имена от Анселмо. Но хората, включително и ние, сме се надявали да изпее малко Pantera
Както и да е, минало е вече, така че няма какво да се направи. Да се надяваме, че ще има друг повод да ни попее... Pantera
Жив и здрав да е!

Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 25 март 2014 - 07:56
Аз не искам да наливам масло в огъня, но и аз съм засегнат от случката.
Според мен организаторите са знели предварително за отсъствието на PA, защото става дума за координация на транспорт,
поемане на нощувки, и тн. Все неща, които се организират (букват) дни, ако не и седмици преди самото събитие.
И щеше да бъде коректно към феновете и отговорно към сцената и бранша, за да не се губи доверие, ако беще съобщено навреме.
Това е поредния пример, който прецаква ситуацията с предварителното закупуване на билети, а това косвено може да се отрази на отпадане на други концерти поради 'слаби предварителни продажби'.
Според мен организаторите са знели предварително за отсъствието на PA, защото става дума за координация на транспорт,
поемане на нощувки, и тн. Все неща, които се организират (букват) дни, ако не и седмици преди самото събитие.
И щеше да бъде коректно към феновете и отговорно към сцената и бранша, за да не се губи доверие, ако беще съобщено навреме.
Това е поредния пример, който прецаква ситуацията с предварителното закупуване на билети, а това косвено може да се отрази на отпадане на други концерти поради 'слаби предварителни продажби'.
Posted 25 март 2014 - 08:19
Anselmo е изпаднал някъде в делириум и не могат да го съживят. Трябваше да се обадят на Zakk за някой друг бабин лек, че той от собствен опит, а и покрай Ози, знае някой и друг трик, как да надигне и мъртвец 
Аз съм повече недоволен от това, че Zakk Wylde си промени сетлиста и вместо да изсвири неща на BLS, той правеше вариации на Black Sabbath. Дори и на Ozzy не направи нищо. Струва ми се, че го направи нарочно.

Аз съм повече недоволен от това, че Zakk Wylde си промени сетлиста и вместо да изсвири неща на BLS, той правеше вариации на Black Sabbath. Дори и на Ozzy не направи нищо. Струва ми се, че го направи нарочно.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 25 март 2014 - 08:52
Annika Mötley Larsson
Where is Cronos and is Vince Neil gonna play in Sweden ?
Where is Cronos and is Vince Neil gonna play in Sweden ?
Metal All Stars Cronos, Vince and all of the Metal All Stars will be in Sweden!
Не може и не може да ме напусне тъпото чувство, че шоуто в София си беше просто една загрявка. Четейки коментарите от Букурещ стигам до извода, че са стегнали снощи редиците и до края на турнето, из белите страни, не само Кронос ще се появи ами и Анселмо...
Edited by BeerMe, 25 март 2014 - 08:52 .
Posted 25 март 2014 - 08:55
^^
Аз пък съм обратното на теб - след като два пъти вече съм гледал Black Label Society и още три пъти Ozzy със Zakk, съм предоволен, че този път той наблегна на Black Sabbath (а не на BLS или соловия Ozzy) и показа своето виждане върху някои от най-големите им класики
Като се има предвид, че съм присъствал на негово (и на Ozzy) изпълнение на "Iron Man" и "Paranoid" - аз направо съм си гледал един мини Sabbath концерт на Zakk
Аз пък съм обратното на теб - след като два пъти вече съм гледал Black Label Society и още три пъти Ozzy със Zakk, съм предоволен, че този път той наблегна на Black Sabbath (а не на BLS или соловия Ozzy) и показа своето виждане върху някои от най-големите им класики

Като се има предвид, че съм присъствал на негово (и на Ozzy) изпълнение на "Iron Man" и "Paranoid" - аз направо съм си гледал един мини Sabbath концерт на Zakk

Posted 25 март 2014 - 09:33
Малко в страни от темата искам да попитам феновете на Sepultura, като цяло, наистина ли харесват повече Roots bloody roots и refuse/resist от която и да е песен от Beneath The Remains? Защо в обшия случай, когато има възможност да бъдат изпълнени, песните от BTR са пренебрегвани?
... Through dreams I influence mankind...
Posted 25 март 2014 - 12:32
Ozzy, on 24 март 2014 - 17:20 , said:
^
Любопитен съм да прочета репортажите на другите медии.
Любопитен съм да прочета репортажите на другите медии.
Извадката е от колегите ви от Зрок....
Уникалното Metal All Stars шоу взриви вчера зала „Арена Армеец“ в София. Хиляди метъл фенове присъстваха на уникалното събитие.
В последния момента стана ясно, че Фил Анселмо и Ник Менза пропускат концертите в Европа, а Кронос от Venom отсъстваше заради заболяване. Това, разбира се, не попречи на останалите метъл величия да ни осигурят една великолепна вечер, която ще запомним за цял живот.
Posted 25 март 2014 - 20:20
Снимката е от концерта в Букурещ.

Posted 25 март 2014 - 20:41
Satyr, on 25 март 2014 - 20:26 , said:
И показва категорично обективността на нашия репортаж - растите на Брайън са по-дълги ог Удо!

П.П. Растите на Брайан се отглеждат от 22 години, а растежа на Удо очевидно е спрял на по-ранна възраст.
Edited by stivan, 25 март 2014 - 20:47 .
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 25 март 2014 - 22:12
Като гледам снимката ми е любопитно дали накрая са излезли всички за общо парче или са изчакали Zakk да приключи с "War Pigs" и са се качили отново на сцената само за поклон. Не мога да намеря сетлист от Букурещ.
Posted 25 март 2014 - 22:23
^
Не е имало общо парче, но и поклона щеше да бъде достатъчен в София. Сетлиста е едно към едно с разликата, че Удо е оставил "Fast as a Shark" за финалните изпълнения.
Не е имало общо парче, но и поклона щеше да бъде достатъчен в София. Сетлиста е едно към едно с разликата, че Удо е оставил "Fast as a Shark" за финалните изпълнения.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users