ATP World Tour Masters 1000Всичко за деветте турнира
Started by Ozzy, яну 28 2013 16:12
239 replies to this topic
Posted 08 май 2013 - 09:49
В пресата пишеше, че Машенка подарила едното от двете спечелени в рамките на 2 седмици нови Поршета "на своя приятел" и се оказа, че Гришата се движи с Порше сега, та ситуацията е ясна - но къде е Маша, къде е Серина ... А и според мен историята със Серина беше преекспонирана, защото нашето момче "прикриваше" треньора си тогава Моратоглу, който всъщност е бил интимен с хамериканката ... А и като знам какъв режим спазват профитата и как не трябва да правят секс 1-2 седмици преди голям турнир и по време на голям турнир, разбирам ги защо млатят по топката с такава сила ..

Posted 08 май 2013 - 10:06

I don't know how I managed it...
Posted 08 май 2013 - 10:33
Силно изказване на бащата на Григор Димитров:
"Това бе просто един успешен ден. Турнирът продължава."
Дай Боже всекиму такива успушни дни
"Това бе просто един успешен ден. Турнирът продължава."
Дай Боже всекиму такива успушни дни

Posted 08 май 2013 - 11:17
"He is an Ocean! I am just a fish in a pond!"
Carlos Santana about Miles Davis
"Fear builds walls!"
Roger Waters
"When the house is rocking, don't bother knocking!"
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 08 май 2013 - 11:50
^
Хехе, значи разбра ли защо е победил? Защото хис гърлфренд му е казала фю тингс бифор дъ мач, които той ще помни тил дъ рест ъх хис лайф и това му е помогнало да победи! Ех, тази Маша, беееееееее!
Хехе, значи разбра ли защо е победил? Защото хис гърлфренд му е казала фю тингс бифор дъ мач, които той ще помни тил дъ рест ъх хис лайф и това му е помогнало да победи! Ех, тази Маша, беееееееее!

Posted 08 май 2013 - 12:30
^
Така си мислиш, защото не четеш какво пише под ника
Така си мислиш, защото не четеш какво пише под ника

Posted 08 май 2013 - 12:34
Novak Djokovic, on 08 май 2013 - 11:50 , said:
^

"Sharapova says "your c*ock is so big"!
That boost the young man's confidence."
Един от коментарите, относно "a few things by the girlfriend", в youtube под интервюто с Гришо!
"He is an Ocean! I am just a fish in a pond!"
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 08 май 2013 - 12:36
Тренирай, тренирай, ей го идат останалите турнири от Големия шлем и после, знаеш какво следва...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 08 май 2013 - 12:37
Ама, ти продължаваш да вярваш в чудеса?

Posted 08 май 2013 - 12:38
Всички прогресари родени в тази страна, волю-неволю вярваме в чудеса...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 08 май 2013 - 12:59

Машенка си е истинско вдъхновение за Гришата, но израстването му като тенисист в последната година и снощната му победа са плод на 15 годишни усилия. Точно това говореха и сълзите в очите му след края мача

Posted 08 май 2013 - 13:12
Добре де, аз едно не разбирам. Нямам причина да не вярвам на Живко, който малко по-нагоре обяснява, че профитатат не правят секс поне две седмици преди турнир. При положение, че цяла година се въртят турнири и с Маша чат-пат се засичат по време на тези турнири, какво правят когато са заедно?
1. Гледат някой филм с купа пуканки (ако това е приемливо от гледна точка на хранителен режим) пред тях?
2. Правят сутрешен крос, като преди това всеки е спал в различен хотел, за да не стане белята?
3. Гришо прави разни работи на Машенка, защото е кавалер, докато стоически издържа на собственото си напрежение?
Сигурно има и други опции, но пак да кажа, нещо не ми се връзват тези неща...
Като цяло започвам да я мисля Маша, то бива карък, ама това нейното...
1. Гледат някой филм с купа пуканки (ако това е приемливо от гледна точка на хранителен режим) пред тях?
2. Правят сутрешен крос, като преди това всеки е спал в различен хотел, за да не стане белята?
3. Гришо прави разни работи на Машенка, защото е кавалер, докато стоически издържа на собственото си напрежение?
Сигурно има и други опции, но пак да кажа, нещо не ми се връзват тези неща...
Като цяло започвам да я мисля Маша, то бива карък, ама това нейното...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 08 май 2013 - 13:18
^^
Не го слушай Минстреля, не знае какви ги говори. Снощи Маша гаранция се е качила на хасковскио
Не го слушай Минстреля, не знае какви ги говори. Снощи Маша гаранция се е качила на хасковскио

Posted 08 май 2013 - 13:25
Сега като се замисля, пак почвам да я мисля тая Маша. Ти представяш ли си да си на нейно място и да се качиш на хасковскио след толкова тежък мач. Това е все едно да избереш да пътуваш с влак заради красивата гледка и да се качиш на високоскоростна мотриса. Не и е лесно на тази мацка, жалко за ТТ данните...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 08 май 2013 - 13:28
Жорж, приятелю, многократно съм си задавал този въпрос и отговорът за мен е един - правят всичко друго заедно, без промяна на хранителния режим и без проникването /или поне мъжката част, защото тестостеронът е един от най-важните елементи, определящ силата на удара от физиологична гледна точка, а като има джиджи-биджи и нивото му пада главоломно .../
Конкретен пример - говорил съм с бащата на Вальо Димов, който е и негов треньор - от 01.01 всяка година се прави график на няколко неща, който график приключва на 31.12 всяка година и нещата са - на кои турнири да се участва, какъв фитнес режим да се изработи за максимално добра форма на определени турнири /на всички не може .../, какъв хранителен режим да се направи и кога може да се прави секс, за да не се нарушават тези графици. Т.е. Гришко и Машенка знаят, че могат да правят секс в периода от 15.02. до 25.02 примерно и тогава може и да се скъсват по 8 пъти на ден да го правят, но след това да кажем няколко седмици ще има суша, защото следват важни турнири, а на хора като тях кариерата им е най-важното нещо за момента ... Знам, че ще прозвучи смешно на някой хора това, но е самата истина - режима преди всичко, защото този режим носи резултати, а резултатите са пари, жени, слава и какво ли още не .... А по-смешното е, че жените ги тъпчат изкуствено с тестостерон /поне някои от тях за допълнителна сила при ударите/ и тогава и те не правят секс, но ако не пият тестостерон допълнително, те могат да си правят секс на воля ...

Posted 08 май 2013 - 13:32
Сатир, за футболистите мисля, че "забраната" за секс е само ден-два преди важен мач, но за тенисисти, щангисти и прочие представители на индивидуалния спорт там забраните за секс са за по-продължителен период ....
А Машенка не я мислете - след като Адам Ливайн от Маруууууууун 5 каза, че била абсолютно дърво в леглото, смятам че секса не и е сред приоритетите ... Даже като се замисля, може през нощта да е тормозила Гришата "защо при 40:40 и 2:1 гейма във втория сет не удари бекхенда по правата, за да завършиш точката, а игра по диагонала и го остави в разиграването, а?"
А Машенка не я мислете - след като Адам Ливайн от Маруууууууун 5 каза, че била абсолютно дърво в леглото, смятам че секса не и е сред приоритетите ... Даже като се замисля, може през нощта да е тормозила Гришата "защо при 40:40 и 2:1 гейма във втория сет не удари бекхенда по правата, за да завършиш точката, а игра по диагонала и го остави в разиграването, а?"

Edited by Minstrel in the Gallery, 08 май 2013 - 13:33 .
Posted 08 май 2013 - 14:00
На тенис раздела трябва да му се сложи един знак 18+ 
Страхотна победа за Григор, след като започна да се схваща както обикновено в края на втория сет си мислех, че няма шанс, но останах изненадан. Сега трябва да извлече максимума от тази победа и да стигне възможно най-далеч в турнира.

Страхотна победа за Григор, след като започна да се схваща както обикновено в края на втория сет си мислех, че няма шанс, но останах изненадан. Сега трябва да извлече максимума от тази победа и да стигне възможно най-далеч в турнира.
One Shih Tzu ... Seven Psychopaths
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users