Много важни два сервис гейма пред Гришата. Да се стяга - малко остана
ATP World Tour Masters 1000Всичко за деветте турнира
Started by Ozzy, яну 28 2013 16:12
239 replies to this topic
Posted 07 май 2013 - 23:08
Що, бе, давай... Виж как си лафим тук 
I don't know how I managed it...
Posted 07 май 2013 - 23:12
Не искам да урочасвам нещата просто, защото предния път така казвах, че ще бие и Надал, пък накрая какво стана...
За щастие, предпоставките за победа тук са много големи, само още малко трябва да издържи. 
Впрочем, аз бих добавил, че евентуална победа би била най-големия успех за българския спорт от лятото на 1994 насам.
Впрочем, аз бих добавил, че евентуална победа би била най-големия успех за българския спорт от лятото на 1994 насам.
Posted 07 май 2013 - 23:13
Само още един гейм!
Posted 07 май 2013 - 23:15
Изключителна победа на Гришата!!!
Posted 07 май 2013 - 23:18
Из целия корт се носеше само едно име от публиката:
"Гришо! Гришо!.............."
"Гришо! Гришо!.............."
"He is an Ocean! I am just a fish in a pond!"
Carlos Santana about Miles Davis
"Fear builds walls!"
Roger Waters
"When the house is rocking, don't bother knocking!"
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 07 май 2013 - 23:19
Победата е напълно заслужена. Джоката не беше слаб в този мач. Напротив - игра на едно добро ниво. Но Гришата тази вечер беше извънземен.
Posted 07 май 2013 - 23:19
Честно, толкова горд с български спортист преди през живота си не съм бил. Браво на Гришата, заслужи го и това май е най-хубавата част. Адски много се радвам за него.
Posted 07 май 2013 - 23:37
Някой успя ли да гледа интервюто на Гришо веднага след мача? Ако да - какво каза? При мен предаването прекъсна малко след последния гейм...
Posted 08 май 2013 - 07:25
"Истината е, че не можах да се подготвя по най-добрия начин за този турнир. Не търся оправдание за загубата. Хвърлих много сили, но Димитров беше по-добрият на корта и го поздравявам за победата. Той игра страхотно, сервисът му ме затрудняваше, а освен това умело сменяше темпото на игра", отбеляза Джокович на пресконференцията след двубоя.
sportal.bg
sportal.bg
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 08 май 2013 - 08:04
Повече ми е интересно какво е казал Гришата след мача, но до момента не мога да намеря коментар. Може и веднага да е отишъл да го възстановяват от контузията - дано да не е сериозна. Хубавото е, че той днес ще почива и следващия му мач е чак утре. Мачът, от който ще се реши следващият му съперник е днес, т.е., противникът му няма да има допълнителен ден за почивка. Вариантите са Вавринка (15-и в света) или Жиралдо (77-и в света). Вавринка е адски неудобен съперник. Гледал съм му доста мачове - както може да играе на моменти доста слабо, така понякога прави страхотни мачове и то срещу силни съперници от топ 10.
Аз обаче съм оптимист - Гришата почива днес и ще се възстанови, а ако утре играе като срещу Джоката, не мисля, че може да отпадне
Аз обаче съм оптимист - Гришата почива днес и ще се възстанови, а ако утре играе като срещу Джоката, не мисля, че може да отпадне
Posted 08 май 2013 - 08:16
Със снощната победа, Гришата спечели 90 точки за световната ранглиста, което означава, че от следващия понеделник той би трябвало да е 25-и в света (това при положение, че утре не победи). Това е и най-високото класиране на български тенисист 
И още нещо интересно - веднага след изиграването на мача, на същия корт се е играл друг двубой - Шарапова срещу някаква американка. Машенка е опердашила съперничката си набързичко - 6:1, 6:2. Точно за колкото Гришо да си вземе един душ. Вероятно добре са отпразнували победите след това
И още нещо интересно - веднага след изиграването на мача, на същия корт се е играл друг двубой - Шарапова срещу някаква американка. Машенка е опердашила съперничката си набързичко - 6:1, 6:2. Точно за колкото Гришо да си вземе един душ. Вероятно добре са отпразнували победите след това
Posted 08 май 2013 - 08:51
^ Хахаха
Ако бих искал да съм на нечие място в момента, то това е на Гришата - в един ден боднал двамата най-добри тенисиста в света 
Казваш Гришо е контузен? Нещо сериозно ли е?
Казваш Гришо е контузен? Нещо сериозно ли е?
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 08 май 2013 - 08:56
Надявам се, че не. Не би трябвало да е сериозно - довърши си мача на доста високо ниво.
Машенка не е номер 1 в момента. Затова пък е бивша номер 1. Но така или иначе, Гришата е "бодвал" и настоящата номер 1, така че, да - днес е хубаво да си на негово място
Машенка не е номер 1 в момента. Затова пък е бивша номер 1. Но така или иначе, Гришата е "бодвал" и настоящата номер 1, така че, да - днес е хубаво да си на негово място
Posted 08 май 2013 - 09:05
Честита победа на Гришо и на Вас, момчета и момичета! Вчера наистина видяхме резултат от тренировките, лишенията и таланта, който притежава нашето момче. Ноле не игра никак слабо, но Гришата имаше отговор на почти всичко, което Ноле му подготви и не на последно място показа желание, борбеност и воля за победа! Нашето момче показа изключителна тактическа и техническа грамотност, тези шведи правят чудеса в Академията си. Да не говорим, че и самия Тилстрьом в края на мача се беше разплакал от кеф ...
Гришо има днес мач на двойки /заедно с Милош Раонич/ срещу Хаас/Щепанек и искрено се надявам да не излезе за този мач, а да си почине днес и да се възстанови от крампите, за да може да е пълноценен в мача си на сингъл в четвъртък.
Гришо има днес мач на двойки /заедно с Милош Раонич/ срещу Хаас/Щепанек и искрено се надявам да не излезе за този мач, а да си почине днес и да се възстанови от крампите, за да може да е пълноценен в мача си на сингъл в четвъртък.
Posted 08 май 2013 - 09:10
Това с двойките съм го пропуснал... Да, дано да се откаже, въпреки, че се съмнявам.
Posted 08 май 2013 - 09:41
Novak Djokovic, on 08 май 2013 - 08:56 , said:
Надявам се, че не. Не би трябвало да е сериозно - довърши си мача на доста високо ниво.
Представяш ли си само какви форхенди и бекхенди са си разменяли със Серина
Голяма смелост се иска да се изправиш срещу Серина
Ако ни отпере по един "форхенд/бекхенд" и двамата ще ни обърне!
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 08 май 2013 - 09:44
Като човек, който тренира редовно /да не говорим за профитата/ за Гришундера е дори по-добре да играе днес на двойки, защото няма по-добра тренировка от реалната игрова практика, още повече че на двойки физическото и психическото натоварване е далече по-малко. Но ако мача на двойки се закучи, стане излишно дълъг и напрегнат, ще стане кофти за нашето момче. Така че хем е добре да поиграе днес, хем ще е добре и да си почине и да изгледа мача на Вавринка и Хиралдо, за да добие по-ясна представа за нивото на играта на бъдещия си съперник. Но евалата още веднъж за това, което направи!!!
И въпреки негативното отношение на публиката към Ноле /разбираемо защо, преди 2 години смачка Надал на този турнир!/, сърбина е един от най-големите спортсмени в тениса - призна сам 2 от асовете на Гришо - нещо, което нито Надал, нито Федерер, еле пък Мъри примерно ще направи за противника си. А и си личи, че Ноле уважава Гришо и скоро балканския тандем ще мачка заедно по кортовете!!!
И въпреки негативното отношение на публиката към Ноле /разбираемо защо, преди 2 години смачка Надал на този турнир!/, сърбина е един от най-големите спортсмени в тениса - призна сам 2 от асовете на Гришо - нещо, което нито Надал, нито Федерер, еле пък Мъри примерно ще направи за противника си. А и си личи, че Ноле уважава Гришо и скоро балканския тандем ще мачка заедно по кортовете!!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users