Posted 22 май 2013 - 15:39
Като се заговорихме за български журналисти, ето нещо доста силно:
"Мениджърът на Бон Джоуви: Джони за втори път в България? Защо не!
Личният мениджър на Джон Бон Джоуви и бандата му превзе нощен Пловдив. Били Ферос купонясва щуро на шоуто на Миро в клуб Паша снощи. Един от най-важните хора в музикалния бизнес зад океана се отпуска под тепетата в компанията на любимата си и приятели. Пиеше българска бира и се радваше на живота така, по български.
Били Ферос застана пред репортер на Под тепето, за да разкрие истината около неочаквания край на концерта на Бон Джоуви в столицата. Джони винаги е искал да излиза на сцената и да бъде перфектен. И го прави. Затова, когато почуства, че нещо би възпрепятствало това, той не излиза на сцена. За първи път, въпреки че се чувстваше зле, той излезе на сцената в София. В един момент силите му не издържаха и той трябваше, наистина трябваше, да слезе от сцената незабавно. С него се чухме точно преди един час и той все още не се е оправил. Преди няколко дни по телефона Джони ми каза: Хей, Били излезе пред телевизията и кажи истината. И аз го направих, каза дясната ръка на рок идола Джон Бон Джоуви.
Аз обичам България по една особена причина. Моето момиче е българка. С нея се срещнахме преди години, когато пак бях тук по бизнес, допълни искрено пред екипа ни Ферос, прегръщайки мениджърката на Миро.
Сега, ако Джони е добре следващата седмица, Миро ни е поканил на гости в неговия дом. Надявам се всичко да е наред и да се оправи скоро, той е боец. А защо не и да направи втори концерт в България, дава надежда на хилядите Джоувисти у нас мениджърът."
подтепето.ком
I don't know how I managed it...