Bon Jovi в София14.05.2013 г. - стадион "Васил Левски"
Started by Joey, окт 30 2012 12:23
364 replies to this topic
Posted 18 май 2013 - 20:22
^Като гледам как бъркаш неща с почти 20 годишна разлика по време на случване, не си бил свидетел на нито едното.
А като цяло не си схванал и идеята на написаното от мен. Не изразява жалби по онези времена, а че нещата много са се променили - факт.
А като цяло не си схванал и идеята на написаното от мен. Не изразява жалби по онези времена, а че нещата много са се променили - факт.
Hedniska Blod
Posted 18 май 2013 - 21:04
HeathenHeart, on 18 май 2013 - 20:22 , said:
^Като гледам как бъркаш неща с почти 20 годишна разлика по време на случване, не си бил свидетел на нито едното.
Да, аз съм от Бусманци и там доматите ги ядем с колците, а картофите ги вадим с бомби

Free will, it's a bitch
Posted 18 май 2013 - 21:10
Нещо по темата:
До последно се чудих дали да посетя концерта. По-скоро исках да заведа приятелката ми и бях решил, ако ще ходим, да взема билети от по 140 лв (някъде отпред беше това)..Сега като чета отзивите, добре, че съм спестил почти 300 лв...
Много се извинявам, обаче при такива цени на билетите (не само за "предните" места) всичко трябва да е на 6+..А както се оказва накрая - не е
До последно се чудих дали да посетя концерта. По-скоро исках да заведа приятелката ми и бях решил, ако ще ходим, да взема билети от по 140 лв (някъде отпред беше това)..Сега като чета отзивите, добре, че съм спестил почти 300 лв...
Много се извинявам, обаче при такива цени на билетите (не само за "предните" места) всичко трябва да е на 6+..А както се оказва накрая - не е

Free will, it's a bitch
Posted 19 май 2013 - 02:07
Яни, може би не се изразих правилно. По-скоро агитираха останалите фенове да я научат. Иначе наистина би било фрапиращо

I will win but never fight
That's the Art of War
That's the Art of War
Posted 19 май 2013 - 11:35
Много благодаря за сет-листа! След като го видях, а и след като видях шоуто в Австрия вече не съжалявам чак толкова. Може би ме е яд за Bad Medicine и Have a nice day, но в крайна сметка ще ги чуем следващия път
След като минаха няколко дни започнах да забравям и лошия звук, остават хубавите впечатления. Но продължавам да съм на мнение, че за 130 лева на човек този концерт трябваше да е перфектен във всяко отношение. Изключвам, разбира се, човешкия фактор и алергията на Джонито

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Posted 19 май 2013 - 12:48
Аз съм на мнение, че концерта беше перфектен - поне за мен. Нямам абсолютно никакви забележки към организатора и към представлението, което видях. Влязох без проблем, забавлявах се с приятели, пяхме, подскачахме и след това излязоме бързо, въпреки че бяхме Front of Stage доста напред. Да, концерта беше съкратен, но това не е по вина на организатора, нито на групата, а просто кофти стечение на обстоятелствата.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 20 май 2013 - 12:08
3 часа и 7 минути и 28 песни в Мюнхен. Баси каръците сме...:-)))
Posted 20 май 2013 - 15:44
Добре де, какво беше това днес в Тази Сутрин по Бтв??? Разговор с мениджъра на групата Били Ферос - http://www.btv.bg/sh...Bon_Djouvi.html
Джон бил много болен, хванал вируса от Южна Африка и сега бил много зле, така, че след като излезнат днес последните резултати от изследванията ще решават дали изобщо да продължат турнето.
Какви са тия 3 часа за болен човек???
Джон бил много болен, хванал вируса от Южна Африка и сега бил много зле, така, че след като излезнат днес последните резултати от изследванията ще решават дали изобщо да продължат турнето.
Какви са тия 3 часа за болен човек???
Posted 20 май 2013 - 15:49

Welcome to my world...
Упс, това беше на една друга група...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 21 май 2013 - 10:50
"Във връзка с появилите се интервюта в български медии с г-н Били Ферос (Billy Ferros) по повод информация, свързана с европейското турне на групата Bon Jovi и по-специално концерта, състоял се на 14 май в София, моля да се запознаете с официалното становище на мениджмънта на групата:
"Наскоро в националния телевизионен ефир в България се появиха изказвания на човек на име г-н Били Ферос (Billy Ferros), който твърди, че има съществуващи взаимоотношения с групата Bon Jovi, включително, че е неин мениджър и промоутър. Той направи много лъжливи изказвания по повод здравословното състояние на Джон Бон Джоуви и се позова на неофициални профили на артиста и групата в социалните мрежи. Този човек по никакъв начин не е свързан с групата, с нейния мениджмънт или с организатора на концерта им в София и думите му не бива да се приемат за достоверни."
Болкън Ентъртейнмънт остава на разположение за всякаква официално потвърдена информация, свързана с концерта на Bon Jovi в София или предстоящото европейско турне, както и за потвърждаване достоверността на всички твърдения на неофициални източници в тази връзка, преди да им бъде дадена гласност."
Откъде ли са го изровили тези от БТВ?!?
"Наскоро в националния телевизионен ефир в България се появиха изказвания на човек на име г-н Били Ферос (Billy Ferros), който твърди, че има съществуващи взаимоотношения с групата Bon Jovi, включително, че е неин мениджър и промоутър. Той направи много лъжливи изказвания по повод здравословното състояние на Джон Бон Джоуви и се позова на неофициални профили на артиста и групата в социалните мрежи. Този човек по никакъв начин не е свързан с групата, с нейния мениджмънт или с организатора на концерта им в София и думите му не бива да се приемат за достоверни."
Болкън Ентъртейнмънт остава на разположение за всякаква официално потвърдена информация, свързана с концерта на Bon Jovi в София или предстоящото европейско турне, както и за потвърждаване достоверността на всички твърдения на неофициални източници в тази връзка, преди да им бъде дадена гласност."

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 21 май 2013 - 10:52
^човекът има гледна точка ... те нали са "всички гледни точки"

Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 21 май 2013 - 12:10
Metal Heart, on 21 май 2013 - 10:50 , said:
Тъкмо преди малко си говорих с ПР-ите и им казвам "И ще видите, че 90% от медиите ще пуснат 1:1 съобщението, вкл. с последния абзац, който е "служебна" информация". Гледам и че така е станало.
Не е нужно БТВ да ровят, това си е циркулярен прес-рилийз.
И, по повод и някои коментари в сайта. Все още съществува, а ще продължава и в бъдеще да съществува, реална и достоверна информация за това или онова, за която няма "линк"-първоизточник

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 21 май 2013 - 13:02
Ами това е цитат от съобщението на BEC, пуснато във Фейсбук: https://www.facebook...!/becbg?fref=ts
А за изровянето - имах предвид този образ безподобен от клипа
А за изровянето - имах предвид този образ безподобен от клипа

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 21 май 2013 - 13:25
Този, от интервюто на BTV, е готов за "4-ти километър".
I don't know how I managed it...
Posted 21 май 2013 - 14:38
И това е национална медия с претенцията да бъде коректив на официоза БНТ. Просто нямам думи! Как е възможно да допуснеш подобно интервю в ефир, без да провериш с кого всъщност говориш? Интересно защо хората от БЕК не са поискали включване в ефир или пък право на отговор, но това е друга тема. Сатир, с най-голямо удоволствие ще очаквам първоаприлската шега, която си подготвил за медиите...
18.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 21 май 2013 - 14:40
Не, аз не говоря да тиражирам от мое име шега. А да им се представя или да накарам актьор да им се представи за еди-какъв-си, който да им снесе някаква "сензационна" информация, дето на третото изречение да е ясно, че е пълна глупост. Но не и на "журналистите"

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 21 май 2013 - 17:10
Някъде около историята със спасяването на Джови и Самбора, останах с впечатление, че интервюиращите взеха да се съмняват какво им се пробутва.
Hedniska Blod
Posted 21 май 2013 - 19:01
Не мога дори да им се изсмея... Егати професионалистите, барем в Гугъл да го бяха потърсили за минута-две...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог