Bon Jovi в София14.05.2013 г. - стадион "Васил Левски"
Started by Joey, окт 30 2012 12:23
364 replies to this topic
Posted 24 април 2013 - 13:16
^Значи си от малцинството.

Hedniska Blod
Posted 24 април 2013 - 14:52
^Старост-нерадост.

Hedniska Blod
Posted 24 април 2013 - 23:57
Здравейте!
Търся един ил идва билета за Bon Jovi, по възможност от 139 лв,129 лв или 109 лв. Подчертавам - един или два билета за една от трите зони, без значение.
Който разполага с някакво инфо,нека ми пише на лично. Много ще съм благодарен!
Поздрави
Posted 25 април 2013 - 10:25
Допълвам офертата от предходната страница - освен, че търся 2 билети FOS от по 140 лева, продавам един билет Diamond Circle на цената, на която е купен - 199 лева.
Пишете на ЛС, който има желание и интерес ..
Пишете на ЛС, който има желание и интерес ..
Posted 04 май 2013 - 20:14
South Africa & Europe Ticket Holders:
Any customer that wishes to refund their ticket to any Bon Jovi show in South Africa or Europe due to the absence of Richie Sambora may do so by returning their ticket to the original point of sale no later than the day before the show.
http://www.bonjovi.c...rs#.UYVPmbVxT2s
Any customer that wishes to refund their ticket to any Bon Jovi show in South Africa or Europe due to the absence of Richie Sambora may do so by returning their ticket to the original point of sale no later than the day before the show.
http://www.bonjovi.c...rs#.UYVPmbVxT2s
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 04 май 2013 - 21:06
Голямо медиино мълчание по въпроса! Дори и музикалните ни медии май нямат свобода! Катехизис, Z-rock, Metal hammer, Pro-rock, Tangra никой не споменава, че BJ ще пристигнат в непълен състав!!!!!!
http://www.bonjovi.c...ed#.UYVZMEocVtg
http://www.bonjovi.c...ed#.UYVZMEocVtg
Insane in my brain
Posted 05 май 2013 - 08:46
Още на 3 април има съобщение, че е възможно да дойдат без Самбора.
http://www.katehizis...s.php?id=24251
http://www.katehizis...s.php?id=24251
Hedniska Blod
Posted 05 май 2013 - 12:00
Все още не знаем какво точно означава "следващата част от турнето" и затова не можем да кажем, дали BON JOVI ще дойдат на концерта си в София, предвиден за 14 май, без своя китарист. Съществува вероятност, той да отсъства само от северноамериканската обиколка на BON JOVI, която започва днес и завършва на 25 април. Припомняме, че преди две години Sambora пропусна няколко концерта на групата поради проблеми с алкохола и влизането му в специализирана клиника за борба със зависимости. Ще ви държим в течение относно всичко свързано с концерта на BON JOVI у нас.
Е от 5 дни е сигурно, че ще бъдат без Самбора! И няма кой да каже!
Е от 5 дни е сигурно, че ще бъдат без Самбора! И няма кой да каже!
Insane in my brain
Posted 05 май 2013 - 12:23
Е как, BEC са дали под масата поне една пачка евра на Satyr, за да скрие тази покъртителна новина.

One Shih Tzu ... Seven Psychopaths
Posted 05 май 2013 - 12:31
Joey, on 05 май 2013 - 12:00 , said:
Еми, извинявай, че през Великденските празници сме се ограничили само до най-общите източници на новини, а не сме рефрешвали сайта на Бон Джови през два часа. Все пак, имаме прекрасната опция "Изпрати новина". От там получихме пет "сигнала" за новата песен на Children Of Bodom, но нито един за Самбора.
Ще ви държим в течение относно всичко свързано с концерта на BON JOVI у нас.
Пак ще кажа - извинявай, че не сме рефрешвали сайта на Бон Джови през два часа

2+2=5, on 05 май 2013 - 12:23 , said:
Е как, BEC са дали под масата поне една пачка евра на Satyr, за да скрие тази покъртителна новина. 

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 05 май 2013 - 13:27
^^^
Каза ли ти го "сбърканото уравнение", хихихихихи! Разбирам че са празници, ама новината е напълно покрита, включително и от БЕК. Знаеш че ви уважавам изключително много като медия, но не само вие не я съобщавате, НИКЪДЕ не е публикувана тази информация. И накрая, дай малко от пачката и ще си трая, даже и след концерта!
Каза ли ти го "сбърканото уравнение", хихихихихи! Разбирам че са празници, ама новината е напълно покрита, включително и от БЕК. Знаеш че ви уважавам изключително много като медия, но не само вие не я съобщавате, НИКЪДЕ не е публикувана тази информация. И накрая, дай малко от пачката и ще си трая, даже и след концерта!

Insane in my brain
Posted 05 май 2013 - 14:24
Не е напълно покрита, защото в началото на април сме съобщили, че може да дойдат без Самбора. Когато е станало ясно, че със сигурност е така (30 април), това пък просто не е ститнало до нас своевременно.
Говоря за нас. Други защо не са я съобщили - не знам. Вероятно всички са получили пачки
Говоря за нас. Други защо не са я съобщили - не знам. Вероятно всички са получили пачки

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 09 май 2013 - 21:19
Само не можах да разбера защо Катехизис.ком премълча и не популяризира новината, че всеки недоволен от липсата на Ричи Самбора, може да си върне билета от мястото от където го е закупил. Едва ли много щяха да се възползват от това но...?
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 10 май 2013 - 08:19
^
Според мен това е задължение - първо на организаторите на концерта (БЕК), а след това на медиите.
Лицето - ПП, което освен да трупа наднормено тегло, както своите събратя от СМЕ, е доказал многократно, че за него не са важни интересите на феновете, които реално плащат цената!
Ако БЕК имаха нормално поведение, трябваше да направят официално изявление, както групата го направи на официалния им сайт.
Аз самия ще посетя концерта - със или без Richie Sambora, поради което не ме касае връщането на парите.
За мен бе по-важно, че се потвърдиха моите думи от преди няколко страници, че имат значение "главните действащи лица", които ще бъдат на сцената!
Ето, че станахме свидетели как, заради отсъствието на един "второстепенен музикант", се обяви (от самата група) връщането на пари на хората, които са закупили вече билети и искат да гледат Bon Jovi в тяхната цялост (с Richie Sambora)!
Според мен това е задължение - първо на организаторите на концерта (БЕК), а след това на медиите.
Лицето - ПП, което освен да трупа наднормено тегло, както своите събратя от СМЕ, е доказал многократно, че за него не са важни интересите на феновете, които реално плащат цената!
Ако БЕК имаха нормално поведение, трябваше да направят официално изявление, както групата го направи на официалния им сайт.
Аз самия ще посетя концерта - със или без Richie Sambora, поради което не ме касае връщането на парите.
За мен бе по-важно, че се потвърдиха моите думи от преди няколко страници, че имат значение "главните действащи лица", които ще бъдат на сцената!
Ето, че станахме свидетели как, заради отсъствието на един "второстепенен музикант", се обяви (от самата група) връщането на пари на хората, които са закупили вече билети и искат да гледат Bon Jovi в тяхната цялост (с Richie Sambora)!
"He is an Ocean! I am just a fish in a pond!"
Carlos Santana about Miles Davis
"Fear builds walls!"
Roger Waters
"When the house is rocking, don't bother knocking!"
Stevie Ray Vaughan
Carlos Santana about Miles Davis
"Fear builds walls!"
Roger Waters
"When the house is rocking, don't bother knocking!"
Stevie Ray Vaughan
Posted 10 май 2013 - 12:16

Публикувана в друг форум.
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 10 май 2013 - 14:10
Пиша, освен за да изразя пълно съгласие с написаното от marooned, така и за да попитам за пореден /не последен/ път - на някой да му се намира билетче FOS, само едничко ми трябва ...
Нямам assbook ...... упссс ... facebook и там няма как да попитам ...
П.С. Много ме е яд за Ричито - 50% от групата я няма по този начин ..... За мен лично - по-добрите 50% от групата ...

П.С. Много ме е яд за Ричито - 50% от групата я няма по този начин ..... За мен лично - по-добрите 50% от групата ...
Posted 10 май 2013 - 14:32
А някой знае ли кой ще замества Ричи Самбора?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users