Envy, on 03 април 2013 - 13:48 , said:

Bon Jovi в София14.05.2013 г. - стадион "Васил Левски"
Started by Joey, окт 30 2012 12:23
364 replies to this topic
Posted 03 април 2013 - 14:51
Именно, т.е. в случая става дума само за концертите в Канада и Щатите.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 03 април 2013 - 14:53
^ Да, Gary Holt от Exodus, това и аз го чух.

Posted 03 април 2013 - 15:03
Дано за концерта в София се завърне на сцената.
Posted 04 април 2013 - 08:19
Мен повече ме притеснява personal issues, отколкото ме обнадеждава leg. Дано наистина проблемите му не са сериозни.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 04 април 2013 - 08:22
Проблемите му, ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ, са същите като тези, заради които преди две години между пет и десет хиляди българи щяха да се разминат с него за една бройка.
I don't know how I managed it...
Posted 04 април 2013 - 10:36
Richie Sambora е слаба ракия!
Keith Richards се взе в ръце! Ozzy се взе в ръце! Eric Clapton се взе ръце! Slash се взе в ръце! И т.н....
Доколкото си спомням, Ozzy и Eric са имала доста необичайна среща в "клиника за зависимости", за която Novac Djokovic може да потвърди!
Един Sambora продължава с т. нар. "personal issues".
Keith Richards се взе в ръце! Ozzy се взе в ръце! Eric Clapton се взе ръце! Slash се взе в ръце! И т.н....
Доколкото си спомням, Ozzy и Eric са имала доста необичайна среща в "клиника за зависимости", за която Novac Djokovic може да потвърди!
Един Sambora продължава с т. нар. "personal issues".
"He is an Ocean! I am just a fish in a pond!"
Carlos Santana about Miles Davis
"Fear builds walls!"
Roger Waters
"When the house is rocking, don't bother knocking!"
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 04 април 2013 - 10:57
^
Ти на това "вземане в ръце" ли му викаш?
Спряха стимулантите, принцесите му с принцеси, и почнаха да пишат глупости.
Глей го и Мартин Гор. Изтрезня през 2006 г. и октановото число на творчеството му падна наполовина.
Ако бях Боб Марли, бих измрънкал: No "Personal Issues", No Art!
Ти на това "вземане в ръце" ли му викаш?
Спряха стимулантите, принцесите му с принцеси, и почнаха да пишат глупости.
Глей го и Мартин Гор. Изтрезня през 2006 г. и октановото число на творчеството му падна наполовина.
Ако бях Боб Марли, бих измрънкал: No "Personal Issues", No Art!
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 04 април 2013 - 12:46
"During the Calgary concert yesterday, Jon told the crowd, "I had two choices: pack up and go home or give you everything I got ... Richie Sambora won't be performing for a while. If there's ever a night I need you, it's tonight, Calgary!"
Според разни жълти медии, които се позовават на достоверни източници (естествено, че на такива ще се позоват
), проблемът този път не бил алкохолът или пък някакви зависимости. Поне не и зависимости към различни субстанции. Проблемът бил за........ кинти. И бил между Джонката и Ричката.
Според разни жълти медии, които се позовават на достоверни източници (естествено, че на такива ще се позоват

Posted 04 април 2013 - 12:48
Проблем за кинти? 
Звучи невероятно, нали?

Звучи невероятно, нали?

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 04 април 2013 - 15:36
^
^^
Ако проблемът е свързан с парите, трябвало е да се обърнат към "правилния" човек - Юзбаши!
Щеше да ги избави от всякакви парични проблеми!
Пък кой знае! Може някой от тях двамата да е направил депозит в Кипър.
При очакването - 60% от сумите по депозитите да изгорят, на Джонката/Ричката му е призляло!
Решението по заместване е ясно
Ще си намерят трима китаристи, както Guns 'n Roses - DJ Ashba & Co!
После ще гледаме Richie Sambora (аз вече го гледах през Юли 2011 в Букурещ, но с групата) на самостоятелен концерт във Фестивална.
^^
Ако проблемът е свързан с парите, трябвало е да се обърнат към "правилния" човек - Юзбаши!
Щеше да ги избави от всякакви парични проблеми!
Пък кой знае! Може някой от тях двамата да е направил депозит в Кипър.
При очакването - 60% от сумите по депозитите да изгорят, на Джонката/Ричката му е призляло!
Решението по заместване е ясно

Ще си намерят трима китаристи, както Guns 'n Roses - DJ Ashba & Co!
После ще гледаме Richie Sambora (аз вече го гледах през Юли 2011 в Букурещ, но с групата) на самостоятелен концерт във Фестивална.
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 05 април 2013 - 08:44
"Ticket purchasers need not worry, all upcoming shows will go on as scheduled. Any ticket purchaser who would like a refund can do so before show time."
Posted 05 април 2013 - 08:50
Това трябва да го препратим на BEC-овете. Но те сигурно ще кажат, че все пак Джон ще е там, а повечето хора са си купили билети за него

ПИСУК!
Posted 05 април 2013 - 09:56
Novak Djokovic, on 05 април 2013 - 08:44 , said:
"Ticket purchasers need not worry, all upcoming shows will go on as scheduled. Any ticket purchaser who would like a refund can do so before show time."
Тук намирисва на вопиюща разглезеност и маргинална липса на фестивална култура.
С оглед на спецификите в българската народопсихология, смятам че е напълно логично в този случай у нас цената на билета да бъде вдигната.

Добавената стойност може да бъде оправдана от организатора със следното: липсата на Ричи Самбора ще генерира повече вокални партии от страна на суперзвездата Джон Бон Джоуви. А това, р`ииш ли, съвсем не е безплатно.

Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 05 април 2013 - 10:44
На Петър не му върви и това е...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 05 април 2013 - 10:51
marillion, on 05 април 2013 - 10:44 , said:
На Петър не му върви и това е...
Аз пък мисля, че тоя е един от най-големите късметлии на света.
При все, че съм напълно наясно с абстрактността на понятието "късмет". Което в горния случай спокойно може да бъде заменено с "шмекери".
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 05 април 2013 - 15:28
Не вярвам да успее да получи "дискаунт" във връзка с последните събития, но знае ли човек...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 05 април 2013 - 16:24
^
Миналата година го получи под формата на хонорари, които отпаднаха от сметките за плащане
Миналата година го получи под формата на хонорари, които отпаднаха от сметките за плащане

"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 05 април 2013 - 16:33
Тогава беше ясно, но сега Петър Петров по всяка вероятност е подписал договор за концерт на групата Bon Jovi, а не отделни договори с всяка едно от физическите лица представляващи самата група, за да търси компенсация или пък да се надява на по-малък разход свързан с отпадане на хонорар...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 05 април 2013 - 17:01
Въпросът е дискусионен 
Ако в договора изрично е посочен състава на групата - име по име, че трябва точно те да се появят и изнесат концерта, тогава имаме съвсем други условия.
Много често в договорите за услуги (каквито са и концертите), на които съм попадал в практиката, възложителят изисква от изпълнителя точно определен екип от хора (посочени са поименно) да извършат услугата.
И ако има промени, които не са одобрени от възложителя, санкциите са от неустойки до разваляне на договора и търсене на права по съдебен път!
От друга страна, изпълнителят също е длъжен, когато представя оферта за услуги, да представи екип на отсрещната страна, който ще бъде ангажиран с изпълнението на услугата.
Веднага се сещам са турнето "Ozzy and friends" от миналата година, което замени насроченото турне на Black Sabbath, поради известни на всички ни обстоятелства (дано вече всичко да е наред с Тони)!
На турнето "Ozzy and friends" участваха Ozzy & Geezer. Bill Ward беше ясно, че остава извън играта, т.е. имаме 2/3 от оригиналните членове на групата, но това, съм абсолютно сигурен, че не е дало основание да се иска същия хонорар, както за концерт на групата Black Sabbath.
И сега идваме до всенародния любимец - Петър Петров! Ако има добър екип от юристи, то биха предвили в договора такава хипотеза.
Съвсем друг е въпросът, че дори и да се стигне до намаление на хонорара на групата, вероятността да се коригират цените на билетите е същата каквато Uriah Heep да изнесат концерт на 5 април 2013 в зала Фестивална!

Ако в договора изрично е посочен състава на групата - име по име, че трябва точно те да се появят и изнесат концерта, тогава имаме съвсем други условия.
Много често в договорите за услуги (каквито са и концертите), на които съм попадал в практиката, възложителят изисква от изпълнителя точно определен екип от хора (посочени са поименно) да извършат услугата.
И ако има промени, които не са одобрени от възложителя, санкциите са от неустойки до разваляне на договора и търсене на права по съдебен път!
От друга страна, изпълнителят също е длъжен, когато представя оферта за услуги, да представи екип на отсрещната страна, който ще бъде ангажиран с изпълнението на услугата.
Веднага се сещам са турнето "Ozzy and friends" от миналата година, което замени насроченото турне на Black Sabbath, поради известни на всички ни обстоятелства (дано вече всичко да е наред с Тони)!
На турнето "Ozzy and friends" участваха Ozzy & Geezer. Bill Ward беше ясно, че остава извън играта, т.е. имаме 2/3 от оригиналните членове на групата, но това, съм абсолютно сигурен, че не е дало основание да се иска същия хонорар, както за концерт на групата Black Sabbath.
И сега идваме до всенародния любимец - Петър Петров! Ако има добър екип от юристи, то биха предвили в договора такава хипотеза.
Съвсем друг е въпросът, че дори и да се стигне до намаление на хонорара на групата, вероятността да се коригират цените на билетите е същата каквато Uriah Heep да изнесат концерт на 5 април 2013 в зала Фестивална!
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 07 април 2013 - 18:06
Всяка година и по цял свят се случва някой член на група да се разболее, да има семеен ангажимент, да напусне преди/по време на турне и да бъде заместен от друг. Не съм виждал в нито един от тези случаи да има намаляване цената на билета за такъв концерт. Някой от вас да е виждал?
Ако не ми посочите такъв случай, приемам че говорите пълни глупости.
Eluveitie като дойдоха даже не със заместник, а с един музикант по-малко - искахте ли да ви коригират цените на билетите?
А като вместо барабаниста на Sabaton излезе Snowy Shaw, който е много по-известен и реномиран от титуляра им, по тази логика трябваше да има увеличение на цената билета
Ако не ми посочите такъв случай, приемам че говорите пълни глупости.
Eluveitie като дойдоха даже не със заместник, а с един музикант по-малко - искахте ли да ви коригират цените на билетите?
А като вместо барабаниста на Sabaton излезе Snowy Shaw, който е много по-известен и реномиран от титуляра им, по тази логика трябваше да има увеличение на цената билета

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users