Bon Jovi в София14.05.2013 г. - стадион "Васил Левски"
Started by Joey, окт 30 2012 12:23
364 replies to this topic
Posted 19 ноември 2012 - 15:09
Я светнете невежата ... какъв номер са извъртели на Мetallica?
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 20 ноември 2012 - 13:58
^Няколко пъти обявяваха билетите за фронт стейдж за свършили и после все се намираха пак отнякъде, докато накрая фрон стейдж-а стана двоен.
Posted 20 ноември 2012 - 20:26
и дръпнаха оградите назад и пуснаха допълнителни 3000 билета за FOS няколко седмици преди концерта
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 22 ноември 2012 - 20:05
Докато в съседната тема гледам се е завихрил щур спор, хубавите билетите за Бон Джови
са на приключване. Очевидно това ще е рекордьора по посещаемост догодина.
П.п: А FOS 100% ще е двойни размери от предварително зададения, не се съмнявайте в това!

П.п: А FOS 100% ще е двойни размери от предварително зададения, не се съмнявайте в това!
Edited by Joey, 22 ноември 2012 - 20:06 .
Insane in my brain
Posted 22 ноември 2012 - 23:31
@Joey какво се правиш на разбирач,сещаш ли се за това:
stivan, on 12 ноември 2012 - 22:01 , said:
Докато се води ожесточения спор за цените на билетите и "още нещо" в съседната тема за RW, съвсем не на шега за 12 дни са продадени 15 000 "ценни хартийки" за JBJ.
Да и какво от това, това не прави билетите евтини, хаххаха! Аз не съм и очаквал нещо друго за този концерт, предполагам и за RW ще бъде същото.
Това беше преди 10 дена,а ти сега откри топлата вода.

Докато се води ожесточения спор за цените на билетите и "още нещо" в съседната тема за RW, съвсем не на шега за 12 дни са продадени 15 000 "ценни хартийки" за JBJ.

Да и какво от това, това не прави билетите евтини, хаххаха! Аз не съм и очаквал нещо друго за този концерт, предполагам и за RW ще бъде същото.

"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 23 ноември 2012 - 07:34
^^^^stivan
Това е форум, пич, всеки може да коментира, пише, споделя. Освен това леко инфантилни нападки от сорта "к'во се правиш на разбирач" са излишни. Гледам искаш ти да си разбирача, няма проблем. Аз топлата вода съм я открил отдавна, но на теб нещо друго ти липсва, май!!!
А да, НЕ ми отговаряй и НЕ коментирай повече мои постове!!!!
Това е форум, пич, всеки може да коментира, пише, споделя. Освен това леко инфантилни нападки от сорта "к'во се правиш на разбирач" са излишни. Гледам искаш ти да си разбирача, няма проблем. Аз топлата вода съм я открил отдавна, но на теб нещо друго ти липсва, май!!!
А да, НЕ ми отговаряй и НЕ коментирай повече мои постове!!!!
Edited by Joey, 23 ноември 2012 - 07:38 .
Insane in my brain
Posted 23 ноември 2012 - 21:28
^
Моля те,не терзай ранимата си душа с въпроса липсва ли ми нещо и какво е то.Имам близки хора,които да мислят за това.
А да,това НЕ Е отговор.
Моля те,не терзай ранимата си душа с въпроса липсва ли ми нещо и какво е то.Имам близки хора,които да мислят за това.
А да,това НЕ Е отговор.
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 23 ноември 2012 - 22:06
stivan, on 23 ноември 2012 - 21:28 , said:
^
А да,това НЕ Е отговор.
А да,това НЕ Е отговор.
I.P.O.S. никак не се терзая за твоето възпитание или нещо друго!!!
Insane in my brain
Posted 23 ноември 2012 - 23:08
Хайде, стига толкова! Това са детински препирни, по дяволите. Феновете на рока отдавна би трябвало да са надскочили тази възраст.
@stivan, ти започна, затова предупреждението е към теб. Нямаш монопол върху информацията за продажбите, за да държиш сметка на останалите, изнасящи подобни сведения.
Спестете си повече мнения по този въпрос, защото няма да си ги намерите.
@stivan, ти започна, затова предупреждението е към теб. Нямаш монопол върху информацията за продажбите, за да държиш сметка на останалите, изнасящи подобни сведения.
Спестете си повече мнения по този въпрос, защото няма да си ги намерите.
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 23 ноември 2012 - 23:34
Да violator разбирам предупреждението и ще го взема в предвид,но и вие като администратори и модератори трябва да разберете,че хората от провинцията не са второ качество,особено рок феновете.Ние тук сме на работа по цял ден и нямаме време да си чешем клавиетурите за щяло и нещяло.Не работим в министерства,агенции и хиляди офиси.Разберете го това.Иначе се извинявам ако съм засегнал някой.
Posted 24 ноември 2012 - 00:56
Човече, ти си в някакво жестоко объркване. Каква "провинция", какво "второ качество", какви "министерства"...
Joey изнася някаква информация. Десет дена преди това ти си написал нещо от този сорт. Човекът може да не го е видял. Може случайно да го е пропуснал. Може да го е забравил. Може просто да е решил да сподели какво е разбрал, в потвърждение и допълнение на останалите мнения по въпроса...
Извън рамките на нормалното и добрия тон е, да му се дъжи груба сметка, че съответните данни вече са били споменати преди време. Че и да бъде обиждан в този контекст на "разбирач".
Недоумявам, какво общо има тук местоживеенето, местоработата и количеството свободно време???
Форумът на katehizis.com e последното място, където можеш да констатираш дискриминация. По какъвто и да било признак. ПОСЛЕДНОТО място. Обстоятелството, че някой може да ни вкарва в подобни филми, е направо обидно. Така че нека отметнем този въпрос и продължим по темата.
Joey изнася някаква информация. Десет дена преди това ти си написал нещо от този сорт. Човекът може да не го е видял. Може случайно да го е пропуснал. Може да го е забравил. Може просто да е решил да сподели какво е разбрал, в потвърждение и допълнение на останалите мнения по въпроса...
Извън рамките на нормалното и добрия тон е, да му се дъжи груба сметка, че съответните данни вече са били споменати преди време. Че и да бъде обиждан в този контекст на "разбирач".
Недоумявам, какво общо има тук местоживеенето, местоработата и количеството свободно време???
Форумът на katehizis.com e последното място, където можеш да констатираш дискриминация. По какъвто и да било признак. ПОСЛЕДНОТО място. Обстоятелството, че някой може да ни вкарва в подобни филми, е направо обидно. Така че нека отметнем този въпрос и продължим по темата.
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 24 ноември 2012 - 11:04
И така по темата. Може ли някой да ме осветли какъв е начинът за Meet&greet с BJ. Доколкото разбирам трябва да се регистрираш в фен клуба му (около 75$ годишно) и оттам може да си закупиш въпросния пакет. Цената му доколкото разбирам варира между 250-400$. Ако някой е по-наясно нека сподели. Искам да направя подарък и ще се радвам на повече информация.
Insane in my brain
Posted 27 февруари 2013 - 18:28
Joey, on 22 ноември 2012 - 20:05 , said:
Докато в съседната тема гледам се е завихрил щур спор, хубавите билетите за Бон Джови
са на приключване. Очевидно това ще е рекордьора по посещаемост догодина.

Днес бях да си взема билет за FOS и ми обясниха, че са свършили преди месец и половина. Казах на продавачката, че в Eventim пише, че има налични билети. Жената провери, даже се обади на човек от Eventim и от там и заявиха, че билети за FOS могат да се закупят единствено, ако си поръчаш от сайта. Накрая се получава, че хем няма билети, хем може да си вземеш от сайта им.
Posted 03 април 2013 - 10:42
http://www.bonjovi.c...ng#.UVvhNr7fqij
Richie Sambora will not be performing on this upcoming leg
Due to personal issues, Richie Sambora will not be performing on this upcoming leg. All shows will go on as scheduled.
Баси късмета...
Richie Sambora will not be performing on this upcoming leg
Due to personal issues, Richie Sambora will not be performing on this upcoming leg. All shows will go on as scheduled.
Баси късмета...
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 03 април 2013 - 10:55
Все си мислех, че до деня на концерта може и да си променя решението и да взема да отида ... след тази новина, ставам още по-доволен, че съм пропуснал да си купя билети "навреме"
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 03 април 2013 - 11:45
Друг път я дойде, я не в България, така че каквото - такова.
Hedniska Blod
Posted 03 април 2013 - 12:57
Принципно "leg" означава само определен концерт от турнето, не са написали "tour", което ме навежда на мисълта, че Ричито няма да участва само на концерта на 05.04.2013г. в Уинипег, Канада, а не и на останалите концерти от турнето. Или поне аз така се надявам, защото аз заради Ричито отивам ...

Posted 03 април 2013 - 13:27
Мисля че когато се употреби "leg" в музикалната индустрия се има предвид конкретен етап от концертно турне (обикновено географски или по-точно континентален) и в този смисъл наистина ще бъде интересно дали става дума само за северноамериканската част от турнето или новината касае още африканската и европейската част...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 03 април 2013 - 13:50
^^

Edited by Mor-Rioghain, 03 април 2013 - 13:52 .
Don't mistake lack of talent for genius.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users